VIDEO. Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid. „Recomand tuturor vaccinarea. Ne va scoate din pandemie“. Șeful statului e prima persoană vaccinată în etapa a doua a campaniei

0
525
Klaus Iohannis în urmă cu două săptămâni

Klaus Iohannis (61 de ani), președintele României, s-a vaccinat anti-Covid vineri, la ora 10.00, la Spitalul Militar „Carol Davila” din București. Șeful statului a primit certificatul de vaccinare, cu datele personale și informațiile esențiale despre vaccinul efectuat (numărul și seria lotului, tipul vaccinului).

Rapelul urmează să fie făcut de președintele Iohannis peste trei săptămâni. În cazul său, imunizarea s-a făcut cu vaccin de la BioNTech/Pfizer. În România au sosit de câteva zile și primele doze din vaccinul produs de Moderna.

După vaccinare, care a fost publică, Iohannis a făcut o scurtă declarație: „Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc, vă doresc multă sănătate!“.

Iohannis s-a imunizat în prima zi din cea de-a doua etapă a campaniei naționale de vaccinare anti-Covid. În prima etapă au fost imunizate cadrele medicale. Începând de vineri, 15 ianuarie, începe etapa a doua, în care vor fi vaccinate persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sau cu boli cronice, dar și funcționarii și categoriile profesionale care interacționează cu publicul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.