Șoșoacă era să se ia la bătaie cu vecinii lui Stanoevici. Delir cu popă și colivă, pe trotuar: „Vor să mă omoare! S-au pus bani grei să fiu redusă la tăcere”

4
13085

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR) a stârnit furia vecinilor lui Bogdan Stanoevici după ce a adus mai mulți membri AUR și un preot în fața blocului în care a locuit fostul ministru din Guvernul Ponta. Preotul a avut misiunea de a-i face o slujbă actorului ucis de Covid-19.

Șoșoacă a venit în fața blocului lui Stanoevici, pe bulevardul Lascăr Catargiu din centrul Capitalei (cel care unește Piața Victoriei de Piața Romană), la nr. 24-26, alături de mai mulți membri AUR și de un preot. Ea a blocat intrarea în scara blocului, punându-l pe preot să țină o slujbă pe trotuar. Din recuzită au făcut parte o colivă (ținută de Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei) și mai multe lumânări aprinse.

Silvestru Șoșoacă, o lumânare, o poză și-o colivă

Șoșoacă a transmis totul live pe Facebook, astfel încât au fost captate si vocile unor vecini indignați de acest spectacol macabru.

Șoșoacă a susținut că face slujba pe trotuar pentru că nu ar avea voie să meargă la capela cimitirului Bellu, unde este depus corpul actorului, însă tot ea spusese cu câteva minute mai devreme: „Sute de mii de oameni să mergeți la capelă, să-i aduceți un ultim omagiu!”, a observat Aktual24.ro.

„Când terminați cu circul ăsta?”, s-a auzit din nou vocea unui locatar supărat. În acel moment, Șoșoacă a întrerupt transmisia pe Facebook.

Senatoarea a văzut microfoanele câtorva televiziuni și și-a continuat show-ul, înaintea slujbei improvizate.

Au fost și incidente în fața blocului în care a locuit Bogdan Stanoevici. Între grupul Șoșoacă și grupul format din prietenii și vecinii actorului s-au aruncat vorbe grele, s-a ajuns chiar la îmbrânceli. Limbajul cel mai agresiv l-a avut Șoșoacă.

„Nu vă e, mă rușine? Ce prieteni i-ați fost voi? Voi l-ați omorât! Voi l-ați omorât! Criminailor!”, a strigat Șoșoacă.

A venit și popa

Fake news marca Șoșoacă: „Pe Stanoevici nu l-a omorât Covidul, ci infecțiile nosocomiale”

Tot înaintea slujbei, senatoarea AUR a produs un adevărat delir paranoic, live pe Facebook. Ea a vorbit despre propria-i moarte și despre oameni răi care ar vrea s-o asasineze.

În plus, a încercat să mute vinovăția pentru moartea lui Stanoevici de la iresponsabilitatea acestuia (n-a purtat mască în mulțimi urlătoare și i-a instigat și pe alții să procedeze la fel) la medici și la spitalele în care actorul a fost internat (“Sfântul Pantelimon” și “C. C. Iliescu”). Șoșoacă susține că Stanoevici n-a murit din cauza infectării cu Covid, ci a infecțiilor nosocomiale cauzate de bacterii luate din spital. Senatoarea AUR nu are nicio dovadă în acest sens; în schimb, există documente medicale care arată că plămânii actorului au fost afectați grav, în proporție de peste 80%, de Covid-19.

VIDEO: Delirul morbid al senatoarei Diana Șoșoacă

https://www.facebook.com/diana.macovei1/videos/5228505647167546/

Delirul senatoarei Șoșoacă

„Am venit să-i aducem un omagiu celui care a fost Bogdan. Am fost și la România TV în direct, avem și colivă. Bogdan mi-a spus să lupt până la capăt. Nu am să accept niciodată acest diagnostic de moarte Covid. În lipsa unei autopsii, nu putem să afirmăm că el a murit din cauza Covidului. Mâine depunem plângere penală, prin care solicităm anchetarea cazului, având în vedere că sunt suspiciuni de moarte din cu totul altă cauză decât Covid.

În calitate de senator al României, nu o să accept niciodată că Bogdan Stanoevici a murit de Covid. A fost unul dintre cei mai mari patrioți. Bogdan a murit de infecții nosocomiale.

S-au pus bani grei ca să fiu redusă la tăcere. Îi anunț pe cei care îmi doresc moartea că am înregistrat tot ce știu și tot ce am aflat, am împărțit totul în 14 părți. După moartea mea, vor ieși toate dovezile despre ceea ce știu. Sunt mai OK în viață, încă mă abțin, dacă vreți să mă omorâți.

Bogdan trebuie răzbunat. Vreau să vă vad sute de mii de oameni, să mergeți la capelă să-i aduceți un ultim omagiu. Mizeria sistemului a făcut ca acel coșciug să fie închis.

(…) Nu știu de ce Iohannis nu vine, Bogdan este un fost ministru. Tot Guvernul trebuie să meargă la Bellu, să-i ofere un ultim omagiu, să-i spună lui Bogdan: «Iartă-ne că te-am omorât!»”.

Șoșoacă

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Nu e nici un medic cu coaie pe la psihiatrie, să-i facă ăsteia o internare și o verificare amănunțită la neuroni? Că ar trebui și pe la parlamentari o verificare din asta, nu numai la siguranța circulației, cum ne freacă pe noi.

  2. Partea proastă este că Parlamentul României s-a pricopsit cu un partid de debili mintali coloraţi a la Şoşoa(ca)ca care ar trebui duşi la un psihiatru de urgenţă. Partea şi mai proastă este că au fost votaţi de coloraţii în negru ai României, sărăntoci şi needucaţi şi supuşi ai organizaţiei infracţionale PSD-PEG. Culmea este că trebuie să-i suportăm 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.