VIDEO. Ianis Hagi, Moș Crăciun pentru Glasgow Rangers. A marcat unicul gol al meciului, la trei zile după o altă reușită

1
18383
Ianis Hagi

Ianis Hagi (22 de ani) a fost decisiv pentru echipa sa, Glasgow Rangers, în meciul disputat în ziua a doua de Crăciun, în etapa a 20-a din campionatul Scoției. În minutul 33, Hagi jr a marcat unicul gol al meciului cu Hibernian (ocupanta locului 3), de pe teren propriu. Reușita vine la trei zile după un alt gol, reușit în deplasarea de la St. Johnstone.

Cu trei zile în urmă, pe 23 decembrie, Ianis Hagi a închis tabela pentru 3-0 în deplasare, la St. Johnstone.

În meciu de azi, cu Hibernian, Ianis Hagi a jucat până în minutul 76, când antrenorul Steven Gerrard (legendarul fost mijlocaș al lui Liverpool) l-a înlocuit cu Arfield.

Prin acest 1-0, Glasgow Rangers s-a distanțat la 19 puncte de ocupanta locului 2, marea rivală Celtic Glasgow, care a jucat însă cu patru meciuri mai puțin. Oricum, parcursul lui Rangers este formidabil: 18 victorii, două remize, zero înfrângeri, golaveraj 54-5 (+49)!

Toată familia Hagi a făcut Crăciunul la Glasgow

Și dacă Ianis Hagi nu a putut să vină acasă de Crăciun, a mers familia sa la el, în Scoția, să-i fie alături, printre meciurile programate din trei în trei zile.

S-au deplasat la Glasgow atât părinții săi săi, Gică și Marilena Hagi, cât și sora sa, Kira, actriță de profesie.

De bucătărie s-a ocupat mama sa, care i-a pregătit bucate ca în Dobrogea copilăriei. De pe masă n-au lipsit, evident, sarmalele.

Gică și Marilena Hagi (seniorii), alături de Ianis și Kira Hagi (juniorii)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. L-au ajutat să pună faianță??..mai terminați cu mizeria asta, ce dracu’ nu mai scăpăm de albanezii ăștia.?…s-a pișat ianis,s-a căcat ianis,s-a dus la tufat ,la plimbare.. alte subiecte de interes n-ai găsit???…uite de exemplu în insula mare a brăilei s-au găsit mumiile strămoșilor lui becali!..toate erau vaccinate în cap de covid!!…iar în mâini aveau câte un tricou cu ffcfcfcsb si mimi în cursul gol…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here