Acasă Dezvăluiri Escrocheria prin care Bebe Ivanovici a devenit „rănit” în Revoluție. Și-a prins...

Escrocheria prin care Bebe Ivanovici a devenit „rănit” în Revoluție. Și-a prins mâna în ușă și a spus că a fost împușcat!

2
6074
Escrocul Bebe Ivanovici

Una dintre marile dezvăluiri ale anului 2020 i-a aparținut lui Ionel Stoica, fost comentator sportiv la Televiziunea Română (TVR). În luna octombrie, într-un interviu la GSP Live, acesta a povestit un episod halucinant din zilele Revoluției din decembrie 1989, avându-l în prim-plan pe unul dintre marii impostori și profitori ai acelor evenimente: Constantin „Bebe” Ivanovici.

2 COMENTARII

 1. Mai știm noi și pe-aici, la Constanța, pe „niște unii” pe care i-au bătut nevestele sau au căzut în bot de beți ce erau, pe 22 (așadar: DUPĂ – ! – fuga Ceaușeștilor din Comitetul Central, bineînțeles!!!) sau pe 23 decembrie 1989, și s-au dat răniți în „revoluție”!

 2. Trebuie crezut Ionel Stoica? De ce?
  Sa fiu bine inteles. Nu cred ca Bebe Ivanovici e vreun mare revolutionar, cum nu e nici Mitraliera sau Codrin.
  Au trecut peste 30 de ani de atunci si vad ca se aplica vechiul dicton: putini am fost, multi am ajuns!
  Toti cei ce au trait acele zile avem propriile amintiri, dar si propriile trairi si impresii despre cum s-au insurubat unii sau altii mai aproape sau mai departe de noi. Nespuse atunci sau imediat azi nu mai au valoare fiindca ar aparea exact ca o impaunare.
  Ionel Stoica vrea sa se dea un mare modest, ceea ce nu e.
  Poate ca povestea este adevarata, dar valoarea ei este nula, fiindca nu a fost spusa atunci cind s-au creat acele certificate. In plus, denota lipsa de moralitate a povestitorului.
  In mod normal trebuia inmultit cu zero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările