Campioana Sanda Izbașa, cerută în căsătorie în ziua de Crăciun. „Prințul” ei, actor, e nepotul lui Ștefan Bănică junior

1
19457
Sandra Izbașa și Răzvan Bănică în scena cererii în căsătorie. Foto: Facebook.com / SandraIzbasa

Sandra Izbaşa (30 de ani) a avut parte de o surpriză uriaşă, chiar în ziua de Crăciun. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie şi i-a spus „DA” lui Răzvan Bănică (28 de ani), actor şi nepot al lui Ştefan Bănică Jr.

Fosta mare campioană a gimnasticii a relatat momentul pe pagina sa de Facebook.

„«DA!» Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!

Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!”

Răzvan – actor la Nottara, nepotul lui Bănică Jr

Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică, este una dintre cele mai frumoase sportive din țara noastră. Ea a început relaţia cu actorul Răzvan Bănică în acest an.

Sandra are în palmares două medalii olimpice, aur la sol (Beijing 2008) și tot aur la sărituri (Londra 2012), dar și 5 titluri europene şi un argint mondial. Fosta sportivă, ajunsă acum la 30 de ani, s-a retras din activitatea de gimnastă în 2014.

În ultima perioadă, Sandra Izbașa este o prezență tot mai activă la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual. Pe Instagram a făcut publică și relația pe care o are cu Răzvan Bănică (28 de ani). Acesta este actor la Teatrul Nottara, dar cochetează și cu muzica.

Răzvan Bănică este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie (UNATC) și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar tânărul actor a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here