FOTO. Crăciunul Simonei Halep, înainte de Australian Open. Poze lângă brad, alături de părinți și de iubit

0
8952
Simona în familie

Simona Halep (29 de ani) a petrecut Crăciunul acasă, la Constanța, alături de părinții săi, Tania și Stere Halep, dar și de iubitul ei, Toni Iuruc (41 de ani). Tenismena a postat pozele pe Instagram.

Simona Halep a profitat de pauza competițională impusă de pandemia de coronavirus și a rămas în România pe perioada Sărbătorilor de iarnă.

Sportiva i-a avut alături pe părinții ei, dar și pe Toni Iuruc, iubitul său cu 12 ani mai vârstnic decât ea.

Simona și părinții

Conform apropiaților celor doi, Simona (29 de ani) și Toni (41 de ani) au de gând să se căsătorească în curând.

Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep va pleca la mijlocul lunii ianuarie în Australia, unde va participa la turneul de tenis Australian Open, care în 2021 se va desfășura în luna februarie (nu în ianuarie, ca de obicei).

Imediat ce va sosi în Australia, Simona va intra în carantină 14 zile, din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona și mama sa

„O restricție, când o ai, e greu de acceptat și de suportat. Pentru că știi că nu ai voie să ieși, trebuie să stai în cameră. Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la turneele de anul acesta. Camera ți se pare mai mică, parcă n-ai aer. Îți dorești tot timpul să aerisești camera cu aer proaspăt, nu doar cu aer condiționat. Sunt condiții grele, dar nu trebuie să ne plângem, avem hotel de 4-5 stele”, spunea Simona Halep recent despre restricțiile din tenis.

Pentru tenismena română, 2021 este un an special, pentru că vrea neapărat să facă o mare performanță și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a absentat la Rio de Janeiro 2016.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here