VIDEO. Hipnoză în masă la Lupeni: sute oameni s-au „dezbotnițat” când Șoșoacă le-a cerut „Jos masca!”

7
5622
O femeie și un bărbat, din preajma senatoarei Șooacă, sunt printre primii care renunță la mască

Pântecăraia verbală a senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă în fața minerilor, interlopilor și cumetrelor din Lupeni a conținut, sâmbătă, și inevitabilul moment „Jos masca!”. O nouă dezlănțuire anarhistă, irațională, în linia celor deja cunoscute sau a celor care aveau să vină.

Șocantă este ușurința cu care o mare parte dintre cei prezenți, parcă hipnotizați de prezența Senatoarei Urlătoare, și-au dat jos masca de pe față, parcă rușinați de faptul că o purtaseră până atunci!

La un moment dat, Șoșoacă pronunță și „doamna Intotero”, semn că și fosta deputată PSD timp de două mandate (2012-2020) făcea parte din mulțimea care-o aclama pe „salvatoarea” isterică.

Monologul gutural al senatoarei Șoșoacă

„Am să-i rog pe colegii mei parlamentari – hai, că le-o fac! -, dacă tot iubesc România și românii, să facă un gest de solidaritate cu cel mai abuzat popor din România. Jos mascaaaaaaa! Jos masca! Jos masca! Jos masca! Jos masca! Jos masca! Jos masca! De ce? Jos masca! De ce? Pentru că masca înseamnă sclavieeeeeee! Pentru că masca înseamnă să nu vorbești și să nu spui adevărul! Toți românii să dea masca jos, pentru că asistăm la cea mai mare mascaradă a tuturor timpurilor! O mascaradă a plandemiei! Doamna Intotero, dați jos masca! Jos masca! Jos masca! Jos masca!”

VIDEO: Momentul halucinant de la Lupeni

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

 1. (EXACT!!!!!!!) ÎN-MOMENTUL în care DEMENTA-ANTINAȚIONALĂ(!)-și-ANARHISTĂ(!) Șoșoacă a… RĂCNIT-PUBLIC aceste cuvinte… TREBUIA (CONFORM… LEGII!!!!!!) să fie… REȚINUTĂ/ARESTATĂ (!!!!!!), de către ORGANELE-COMPETENTE-și-RESPONSABILE-ALE…-Statului-ROMÂN!!!

  Asta, desigur, în cazul în care aceste organe-COMPETENTE-și-RESPONSABILE(-LEGAL!!!) ar mai fi în SLUJBA statului… ROMÂN, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!!

  Din-NENOROCIRE, aceste… instituții-de-SIGURANȚĂ-NAȚIONALĂ – !!! – (Poliție-și-Jandarmerie, „Servicii-Secrete” – S.R.I., S.I.E. șiii… MULTEEE-altele! –), NU mai sunt în… ADEVĂRATA-subordine a Statului-ROMÂN (!!!), luînd (deși noi, „SIMPLII”-(Sic!)–contribuabili… LE-PLĂTIM-GRAS-,-ba-chiar…-chiar…-ÎMPĂRĂTEȘTE!) șiii… „sporuri”/comisioane în… RUBLE-CONVERTIBILE (!!!), la fel ca… AGITATORII-ANARHIȘTI din „A.U.R.”, „Partidul Neamul-Românesc” și alte… AGENTURI-PUTINISTE!!!!!!!

  • Asa pare a fi, guvernul actual e luat pe sus de bascalia bolsevica, precum in imaginea aceea fin Ucraina cand prim ministrul pro-european de la acel moment a fost ridicat ca un papusoi de catre un zdrahon in plenul parlamentului….
   Pare un guvern de jucarie ce se agita pe-acolo in timp ce TOATE canalele media sunt dispretuitoare si parca pregatesc revenirea in tromba a bolsevicilor!

 2. Domnule Cartianu, imi pare atat de rau ca nu v-ati putut abtine si v-ati certat in direct cu Sosoaca…cata satisfactie i-ati putut da!!! Ca sa aiba ce va reprosa!!! Ca si cum ea se compara cu dumneavoastra ca formator de opinie!!! Nici nu sunteti lasat sa vorbiti!!! Realitatea nu mai are audienta si o cheama pe Sosoaca sa umple spatiul si timpul acolo jignind orice prinde in studio? E sinistru ce ni se intampla.De asemenea, Politia nu intervine cand bolsevica incita la nepurtarea mastii, ca si cum aceasta madam e tabu!!! Incita la revolta pe fata si la BATJOCORIREA GUVERNULUI si asistam toti neputiinciosi. Ce tara este asta? Cumva acest guvern e de jucarie si pregateste doar revenirea in tromba a bolsevicilor? Vai de capul nostru!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here