REPORTAJ LA CASA DE NEBUNI. Șoșoacă a sunat la 112 să se plângă că nu e lăsată să intre în minister, duminică seara!

5
4261

Ziua de duminică, 31 ianuarie, a adus dezlănțuirea totală a demenței în cazul „fenomenului anarhist Șoșoacă”, la pachet cu orgia mediatică declanșată de România TV (instigări și fake news-uri în serie). Acțiunile și declarațiile senatoarei AUR au frizat patologia.

Senatoarea Urlătoare a participat duminică seara la protestul mic, dar zgomotos de Ministerul Sănătății. Ea a vrut să intre în minister, să stea de vorbă cu ministrul Vlad Voiculescu, să-i ceară să plece. Jandarmii n-au lăsat-o, nici măcar nu i-au deschis ușa.

Șoșoacă a făcut crize de nervi în serie. Ea a încercat să abuzeze de statutul ei de parlamentar, atribuindu-și drepturi pe care nu le are.

A încercat să abuzeze de statutul ei de parlamentar

„În calitate de demnitar, am voie să intru în orice instituție publică, iar ei nu au voie să-mi interzică accesul! Dacă ministrul Voiculescu nu e în minister, să vină de unde-o fi! E obligat să stea la dispoziția poporului 7 zile din 7, 24 de ore din 24!”, a aberat Senatoarea Urlătoare, în drum spre minister, promovată bolnăvicios de România TV, portavocea anarhistă a fugarului sebastian Ghiță.

Ajunsă la Ministerul Sănătății după ora 18.00, duminică seara, Șoșoacă a încercat să-i intimideze pe jandarmii care păzeau intrarea în clădire. „Sunt demnitar al statului român, am voie să intru în orice instituție publică. Deschideți ușa! Legea vă obligă să mă lăsați să intru! Nimeni nu poate interzice unui demnitar să intre într-o instituție publică!”, a urlat Șoșoacă, trăgând cu mâinile de ușa încuiată.

Unul dintre cei din spatele ușii i-a explicat că nu are dreptul să intre. Senatoarea AUR s-a înfuriat și a trecut la amenințări: „Stimate domn, nu aveți idee cu cine vorbiți! (…) Nu știți cu cine vă puneți. O să aveți o plângere penală”.

În cele din urmă, zurbagioaica a fost nevoită să renunțe: nu avea nicio șansă să intre. Oricum, pretenția ei de a intra „oricând, în orice instituție publică” este o aberație, un abuz de putere, denotând o mentalitate de jupân atotputernic.

Urlătoarea

„Întregul popor” s-a limitat la 150 de oameni

După eșecul din tentativa de pătrundere în Ministerul Sănătății, Șoșoacă a suferit o nouă umilință: n-a convins aproape pe nimeni s-o urmeze în acțiunile ei anarhise. La chemarea sa revoluționară, isterică, ultimativă – „Solicit întregului popor român să iasă în stradă! Vniți acum, să ne luăm țara înapoi!” -, transmisă în direct sau preluată de televiziunile de propagandă și rostogolită masiv pe Facebook, au răspuns vreo 150 de oameni. Fiasco total pentru senatoarea urlătoare: în ciuda suportului mediatic de care beneficiază, n-o urmează aproape nimeni!

Apel la 112: „Sunt înalt demnitar, vreau să intru în minister. Vă rog să trimiteți un echipaj!”

Văzând că nu poate intra în Ministerul Sănătății, unde oricum nu avea cu cine vorbi (nici ministrul Voiculescu, nici secretarii de stat nu se aflau în instituție), Șoșoacă a recurs la altă acțiune nebunească. A sunat la 112 și a chemat un echipaj de poliție, care să constate că nu e lăsată să intre în minister! Sau, eventual, s-o ajute să- pătrundă cu forța, înfrângând opoziția jandarmilor!!!

„L-am sunat pe Voiculescu, văd că nu vrea să răspundă. Noi nu plecăm de aici. Acum vreau să sun la 112”, a spus senatoarea AUR.

Când operatoarea de la serviciul unic de urgență i-a răspuns, Șoșoacă a turuit, dând ordine: „Sunt Diana Iovanovici-Șoșoacă, avocat și senator al României. Mă aflu în fața Ministerului Sănătății, unde e obligatoriu să mă lase să intru, dar jandarmii nu deschid ușa. E vorba de un înalt demnitar, care are dreptul să intre în orice instituție publică. Vă rog să trimiteți aici un echipaj!”.

„Senatoarea protestatară a forțat intrarea în ministere”

Nu există informații în legătură cu reacția instituțiilor arondate serviciului 112, nici n-a fost văzut echipajul solicitat de senatoare. Dar apelul acesteia a fost unul abuziv, care în mod normal va fi sancționat cu o amendă.

Încă un abuz al senatoarei „justițiare”, șefa Comisiei de abuzuri din Senatul României!

Cacealmaua „Sf. Pantelimon”: Șoșoacă a rezolvat și incendiul care nu exista!

La un moment dat, în micul, dar zgomotosul grup din fața Ministerului Sănătății s-a răspândit vestea că și Spitalul „Sfântul Pantelimon” e mistuit de un incendiu. „A luat foc, s-a dat la televizor! Pacienții au fost evacuați”, a strigat cineva în anarhia generală.

Șoșoacă a ordonat: „Mergem la «Sfântul Pantelimon», să salvăm spitalul!” (trebuia să zică: „și spitalul ăsta”, pentru că tocmai salvase și „Matei Balș”-ul!). Iar oastea ei de strânsură a urmat-o, convinsă de misiunea ei providențială.

La „Sfântul Pantelimon”, senatoarea urlătoare a produs încă o repriză de circ penibil, insuportabil. A răcnit să fie lăsată să inspecteze spitalul, că e „înalt demnitar” și are voie să intre „în orice instituție publică”. S-a certat cu angajații care asigurau paza spitalului. Voia „să ajute”, să salveze spitalul de „incendiu” și pacienții „evacuați din spital”.

„Protestatarii au f[cut scandal la noul spital evacuat”. Nnu era niciun spital evacuat! Doar scandal…
Gâlceava a fost auzită de medicul de gardă de la Urgențe, care a lămurit-o pe agitata senatoare: nu a fost niciun incendiu, nu există pacienți evacuați din spital, nu sunt probleme de acest gen. A explodat un neon într-o rezervă cu două paturi, care a fost înlocuit imediat, nimic mai mult. Din prudență, cei doi pacienți din rezervă au fost mutați temporar într-un salon alăturat, dar au revenit în scurt timp, după înlocuirea neonului.

Șoșoacă a hărțuit-o pe doctoriță cu întrebări răstite, dar răspunsurile ferme, pe un ton civilizat, i-au frânt elanul revoluționar, aruncând-o în ridicol.

La final, Urlătoarea a concluzionat: „Deci, totul e bine. Am rezolvat și problema asta”. Și a continuat, în aceeași notă propagandistică: „Așa trebuie să facă toți parlamentarii – să meargă pe teren, să rezolve probleme oamenilor”.

Urlă Șoșoacă, urlă și Cerva!

Așa a „rezolvat” Senatoarea Urlătoare „problema” de la „Sfântul Pantelimon”: a blocat câteva minute activitatea medicului de gardă de la Urgențe și a creat o stare de iritare în personalul spitalului, ventilând minciuni colosale, auzite la RTV și gonflate senatorial.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Cum dracu nu se duce la spitalul numărul 9 !!!…acolo sigur gaseste deschis și o așteptă cămașa de forță!!..niste dușuri reci și vreo 3000 de volti !!!…dati bă foc la niște cauciucuri în curtea spitalului să scăpăm de nebuna asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here