VIDEO. Diavolul din biserică îl spurcă pe Iohannis. Iar către enoriași: „Vă dau peste bot și vă scot dinții!”

2
2675

Un diavol a îmbrăcat sutana preoțească și ține slujbe la Mânăstirea Cotmeana, județul Argeș. Dar comportamentul îl trădează, iar vorbele îl trimit direct la cazanul cu smoală. Din păcate, lumea îi ascultă blestemele, nimeni nu îndrăznește să-l înfrunte pe netrebnicul cu comportament de psihopat.

O înregistrarea audio-video arată ce-i poate pielea împielițatului. Nemulțumit că unii dintre enoriași vorbeau în biserică, oprește slujba și îi amenință că „le dă peste bot” și „le scoate dinții”. Iar dacă nu le convine, să-l reclame la „Iohannis pulis”, „căca-m-aș pe capul lui!”

Înregistrarea a fost postată vineri pe pagina de Facebook „BOR fără corupți”.

Monologul dement al preotului de la Cotmeana

  • „Mergeți, fraților, în pădure și puneți-vă ștreangul și la revedere, că vă așteaptă iadul, oricum! Deci, la Cotmeana nu se vorbește în biserică! Fiți atenți că vă dau și peste bot și vă scot dinții!”
  • „Reclamați-mă, că de ăla mi-e frică! În rest, nu mă interesează de nimeni. Iar cui nu-i convine, la Iohannis pulis, căca-m-aș pe capul lui!”
  • „Da?! Jucați-vă cu mine! N-aveți un preot de Doamne-ajută. Toți suntem niște nenorociți. Foarte rar câte unul găsești de Doamne-ajută. Băgați-vă mințile în cap! Nu vă place ce vă învăț, vă rog să nu veniți aici! Eu știu să slujesc și singur.”
  • „Potolește-te, copile, că te dau afară și pe tine!”

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a precizat că pregătește un comunicat de presă, să explice situația și eventualele măsuri.

CITIȚI ȘI:

Dancă (PNL): „O manipulare tipică Antenei 3”. Gâdea, isteric: „Afară! Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Tăiați-i microfonul!”

VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

2 COMENTARII

  1. Prin ce face acest preot în Sfânta Biserică ne îndeamnă să cugetăm dacă nu cumva erorile pământene aparțin Bibliei. Sigur Dumnezeu vede părerea dumisale despre lungime şi înălțimea misiunii Credence. Poate gura lui spune lucruri minunate între patru pereți cu enoriașe dezbrăcate sau poate se uită la om ca la o poporniță cu sute de mii de dolari. Omul sigur e nebun. Boala de creier avansează şi nimic în el nu spune ce este realul şi ce este adevărul. Mie îmi place liniștea în biserică. Dar nu vreau să fie prea multă panică deci acest preot internat e un bine spre un felinar olandez care a cucerit lumea cu magie. Vorbele lui multe nu produc binele. Sigur, la odaia de rugăciunea unii vor spune că Dumnezeu nu există. Dar omul e faimos. Are dinți şi vă roade numai un os de cuc. A fi malefic ca Răzvan Cuc. Politician cu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.