VIDEO. Scene suprarealiste la Constanța: ÎPS Teodosie, speriat cu dansul dervișului rotitor, executat de o femeie în timpul slujbei!

6
4148

Prima slujbă religioasă ținută la Constanța de Arhiepiscopul Teodosie, după ieșirea din starea de urgență, a fost perturbată de niște scene suprarealiste. O misterioasă femeie într-o rochie verde, cu imenși ochelari de soare, a executat în jurul IPS Teodosie un fel de dans al dervișului rotitor minute în șir, speriindu-l pe prelat și îngrijorându-i pe cei din jur.

Momentul bizar, care dacă nu s-ar fi petrecut în timpul unui moment solemn, putea naște bănuiala unei farse, a fost, în cele din urmă, stopat de o persoană care a intervenit și a reușit s-o îndepărteze pe femeia care-i dădea roată arhiepiscopului.

Femeia în rochie verde, cu poșetă “regulamentară”, mască de protecție și ochelari de soare imenși, s-a învârtit în jurul arhiepiscopului minute în șir

Evenimentul a fost relatat de publicația constantadeazi.ro, care a prezentat și înregistrarea video a momentului.

În timpul Liturghiei Sfântul Ioan Gură de Aur, ținută vineri, 15 mai, în fața Catedralei Sfinții Petru și Pavel din Constanța, o femeie între două vârste, în rochie verde, cu mască de protecție, ochelari de soare imenși poșetă “regulamentară” și o eșarfă și-a făcut apariția din stânga.

Rotindu-se permanent, mai întâi printre enoriași, apoi în jurul preoților participanți la ceremonie, apoi tot mai strâns în jurul ÎPS Teodosie, femeia i-a atras atenția acestuia, care la început a privit-o surprins, apoi îngrijorat.

După minute în șir de piruete necontenite printre preoți și mai ales în jurul lui Teodosie, de care ajunsese aproape să se frece, femeia a fost evacuată de unul dintre organizatori.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. Inalt preasfintia sa Teodosie nu mai inspira respect ci dispret. Iar dispretul pe care-l atrage se rasfringe si asupra BOR pentru ca BOR nu se dezice de el. Il lasi pe cel care pute sa stea lipit de tine, vei ajunge sa puti si tu.

  2. Nici o religie din lume,dar nici una,nu a făcut ce-a putut face aceasta adunătură de escroci din Romania… culmea e că au proști in țară, cretini, analfabeți,scursuri umane…cum poți tu că om să te expui unui escroc??..ce mamă ești , morții mă-sii, să duci copilul la un criminal??.. voi sunteți mame sau satane??..cu ce-a greșit copilașul tău, proasta dracului, să-l lași pe mâna unor asasini… degeaba asta-i cultura , educația unui popor de cretini, condus exact de cretini că voi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here