VIDEO. Grija ministrului Voiculescu: „Nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască când e cineva lângă mine”

9
1514
Vlad Voiculescu

Deși amendat recent pentru că nu a purtat mască într-un spațiu închis, ministrul Sănătății recidivează. Înaintea conferinței de presă de duminică, susținută la sediul ministerului, Vlad Voiculescu a stat din nou fără mască, chiar dacă în aceeași încăpere erau mai multe persoane, între care cameramanul oficial și o consilieră.

Momentele premergătoare declarației erau deja transmise în direct, așa că întreg dialogul dintre Vlad Voiculescu și consiliera sa, pe tema măștii, a ajuns la jurnaliști și, implicit, la public.

Dialogul ministru – consilieră le dă apă la moară celor care cer tot mai insistent plecarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății. Contestatarii acestuia sunt tot mai mulți și mai vehemenți, inclusiv în interiorul coaliției de guvernare.

La începutul lunii aprilie, Vlad Voiculescu a fost amendat cu 1.500 de lei pentru neputrarea măștii de protecție. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei, la câteva zile după ce ministrul Sănătății a fost fotografiat fără mască pe holul Parlamentului. Ulterior, la o dezbatere publică, a apărut din nou fără mască.

De data asta, e o triplă gafă:

  • una de legalitate și credibilitate – nepurtarea măștii;
  • una de comunicare Nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască, când e cineva lângă mine” (sună ca dracu’! – vorba unui personaj celebru, la Revoluție);
  • una tehnică – înregistrarea și ajungerea la public a dialogului „off the record” dinaintea conferinței de presă.

VIDEO: Momentul surprins duminică, înaintea conferinței de presă

Dialogul dintre Vlad Voiculescu și consiliera sa

Consilieră: Zi-mi, ce cauți?

Ministru: Nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască, când e cineva lângă mine.

Cameraman: Acuma stați fără mască în fața…?

Ministru: Stau fără mască, da.

Cameraman: Da? OK.

Consilieră: Așa, e singur aici…

Cameraman: Haideți să mai sun eu o dată la Ingest, dacă…

Consilieră: Ia pune un pic masca aia! Vlad, pune un pic masca aia!

Ministru: Poftim?

Consilieră: Pune-ți un pic masca aia! Pune-ți masca pe care o ai!

Ministru: De ce?

Consilieră: Discuția e „fără măști” – la mare, la munte, la nu știu care chestie.

Cameraman: Să-mi spuneți când pot să dau drumu’ la… Pot să dau drumu’?

Ministru: Stați un pic… cu mască… măi, sunt singur, totuși.

Consilieră: Ești singur, da.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

* Doi deputați PSD la protestele CapVid: după agramatul Daniel Ghiță, a ieșit și coruptul Daniel Tudorache. Amândoi, din „clanul Firea-Pandele”

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

9 COMENTARII

  1. Adevarul e ca mulți au intrat în jocul Mafiei si-i caută nod în papură lui Vlad, văzându-l continuu. Vlad nu e șmecher, e un pic aiurit, asta-i tot, tovarăși ! „Defectul lui care deranjează este că e cinstit și nu ” se orienteaza” .

    • Nu e aiurit d-le, e complet nepregatit pentru postul pe care-l ocupa, asta-i tot. Pare ca nu stie pe ce lume e traieste… si nici ce vorbeste. Si nu mai are ce cauta intr-un post unde se pare ca nu e in stare sa faca nimic in materie de sanatate, se face doar de ras cu fiecare actiune pe care o rateaza. Dupa atatea rateuri un om cu bun simt ar fi plecat demult, macar de rusine…Si ce grozav mi se parea acu cativa ani…

  2. Nu are nimeni nimic „cu asta”,rasist si aurist nemernic!!Prostia lui ,ingamfarea ii da pe-afara,asa ca cei ce sunt impartiali nu fac decat sa constate,nimic mai mult!Mars la sosoci,te asteapta la „proteste”!!!

  3. NU o să plece Vlad Voiculescu, chiar dacă se simt amenințați toți ticăloșii din CORUPTUL sistem medical românesc: tânărul acesta a început să demoleze păienjenișul intereselor meschine și al aranjamentelor mafiote, de-aia stau toți bandiții ăștia cu gura pe el, de dimineața până seara!

  4. Dar totusi, in povestea asta cu masca, nu era o prevedere invocata si de Ponta la un moment dat in parlament, ca pesoanele care sustin un discurs nu trebuie sa poarte masca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here