VIDEO. Cei trei care l-au întâmpinat pe Dragnea după pușcărie: Carmen (mândra din tinerețe), Irina (mândra de la bătrânețe) și Codrin (pajul favorit)

1
4986
Liviu Dragnea între Carmen Dan și Irina Tănase. Plus lacheul Codrin Ștefănescu

Trei personaje cunoscute au ținut să se afișeze în preajma lui Liviu Dragnea imediat după ce fostul lider PSD a ieșit din Penitenciarul Rahova: Irina Tănase, Carmen Dan și Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea (58 de ani) a părăsit Penitenciarul Rahova joi după-amiază, la câteva ore după ce Tribunalul Giurgiu i-a acceptat cererea de eliberare condiționată. El a stat după gratii 2 ani și 50 de zile, mai puțin de două treimi din pedeapsa de 3 ani și 6 luni pe care i-a dat-o Înalta Curte de Casație și Justiție pe 27 mai 2019.

Irina Tănase (28 de ani), concubina lui Liviu Dragnea, cu 30 de ani mai tânără decât acesta, l-a așteptat la poarta Penitenciarului Rahova. Ea a venit să-l ia cu mașina și să-l ducă acasă. În așteptarea iubițelului puriu, s-a întreținut cu reporterii „propagandei roșii” și cu o mână de fani ai recidivistului. 

Carmen Dan (50 de ani), feblețea „bărbățoiului de Teleorman” în urmă cu două decenii și mai bine, l-a așteptat cu emoție și priviri languroase chiar la el acasă, împreună cu Codrin Ștefănescu. Carmen Dan este „Tanti Nimeni” pe care „Daddy” a făcut-o ministru de Interne și a ținut-o acolo în toate guvernele dragniste (Grindeanu, Tudose și Dăncilă), în amintirea vremurilor când împărțeau două apartamente vecine, „cu ușă-n perete” (în vestita metropolă Alexandria), puse la dispoziție de instituțiile publice ale județului jupânit de recentul pușcăriaș.

Codrin Ștefănescu (52 de ani), pajul favorit al lui Liviu Dragnea, l-a așteptat pe acesta la el acasă, împreună cu Carmen Dan. Iubirea dintre cei doi poate fi explicată prin hoțiile pe care le-au făcut prin susținere reciprocă, devenind amândoi (multi)milionari în euro.

VIDEO: Declarațiile lui Liviu Dragnea în fața casei sale

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Dragnea a ieșit din pușcărie la fel de ticălos cum a intrat! Cică a lăsat o „Românie prosperă” și a găsit o „dictatură feroce”. Despre PSD: e „praf”, „un partid fără personalitate”

* Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

* VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

* Sondaj Inscop: PSD crește, PNL e peste scorul de la alegeri, USR-PLUS recuperează, AUR o ia în jos (după un salt spectaculos)

* Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Robert Negoiță reîncepe „Borduriada” în Sectorul 3. El schimbă bordurile pe care le mai înlocuise în 2014 și 2018

* Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* Maia Sandu începe revoluția în Moldova: imunitatea parlamentară va fi desființată, averile hoților vor fi confiscate. Reforma instituțiilor se va face cu experți străini

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here