VIDEO. Dragnea a ieșit din pușcărie la fel de ticălos cum a intrat! Cică a lăsat o „Românie prosperă” și a găsit o „dictatură feroce”. Despre PSD: e „praf”, „un partid în buzunarul SRI”

3
3157
Dragnea în ușa pușcăriei

Odată ieșit din pușcărie, la câteva ore după decizia Tribunalului Giurgiu, Liviu Dragnea a făcut două runde de declarații: una în fața Penitenciarului Rahova, cealaltă în fața vilei sale din București.

Afirmațiile făcute de Liviu Dragnea arată că fostul lider PSD, dublu condamnat penal în ultimul deceniu, a rămas același personaj mincinos, diversionist, conspiraționist, ticălos. Aceeași „victimă politică” a „Statului Paralel”, a lui Klaus Iohannis și a „trădătorilor din PSD”.

Aproape fiecare frază a lui Dragnea conține o minciună grosolană sau măcar o așchie de mitomanie.

VIDEO: Declarațiile lui Liviu Dragnea în fața casei sale

https://www.facebook.com/Gandul.ro/videos/1162968620874732/

Discursul ticălos al lui Liviu Dragnea

* „Doi ani și două luni de chin și suferință, abuzuri și umilințe. Eu mă consider deținut politic, pentru că am intrat nevinovat. Dosarul în care am fost condamnat este o ruşine.”

* „Cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici.”

* „Eu, când am intrat aici, România era o țară prosperă, care avea speranță. Oamenii aveau venituri mari. Din păcate, acum e o dictatură feroce, e o țară în care libertatea de exprimare e în pericol.”

* „Este amanetat viitorul României, cu asemenea datorii.”

* „Judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni.”

* „În primul rând, vreau să mă caut de sănătate. Sănătatea mea a fost afectată în mod foarte serios aici.”

* „Voi munci la firma fiului meu.”

* „În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine.”

* „DNA să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara. Discutăm de un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA!”

* „Mi se s-a cerut insistent să-mi recunosc vinovăţia, ceea ce eu nu am acceptat.”

* „Din păcate, nu există opozitie. PSD e praf! A devenit un partid de operetă, condus de oameni laşi. Un partid fără personalitate.”

* „PSD nu mai e partid. PSD nu e condus în acest moment, e în buzunarul SRI. Acum li se dă voie să vorbească doar la meteo.”

* „Vreau să le mulțumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis scrisori.”

* „Mulți m-au vândut. I-am ținut lângă mine și m-au vândut.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dragnea iese azi din pușcărie, după 2 ani și 50 de zile! Judecătorii din Giurgiu au decis, definitiv, eliberarea sa, deși nu și-a făcut două treimi din pedeapsă

* Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

* VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

* Sondaj Inscop: PSD crește, PNL e peste scorul de la alegeri, USR-PLUS recuperează, AUR o ia în jos (după un salt spectaculos)

* Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Robert Negoiță reîncepe „Borduriada” în Sectorul 3. El schimbă bordurile pe care le mai înlocuise în 2014 și 2018

* Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* Maia Sandu începe revoluția în Moldova: imunitatea parlamentară va fi desființată, averile hoților vor fi confiscate. Reforma instituțiilor se va face cu experți străini

3 COMENTARII

    • Ne place titlul: păiii…, ceee…, oareee… își putea închipui cineva (bineînțeles: în afara… Instanței din Giurgiu!) că (TOCMAI!) BANDITUL de Livache a intrat DRAC-GOL la „bulău” și o să iasă de-acolo… ÎNGERAȘ-REEDUCAT?????!!!!!

  1. Vezi daca ti-ai pocnit spatele carand valize, faza aia cand intri spectaculos carand o valiza plina de …pacate, te-a cocosat, nu alta!!!! Tre’ sa mergi la nenea „doptor” sa te dreaga, pffffff!!!!! Iar grija tarii las-o altora mai cinstiti!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.