Dragnea iese azi din pușcărie, după 2 ani și 50 de zile! Judecătorii din Giurgiu au decis, definitiv, eliberarea sa, deși nu și-a făcut efectiv două treimi din pedeapsă

8
538

Liviu Dragnea (58 de ani) va fi eliberat din închisoare, a decis un complet de doi judecători de la Tribunalul Giurgiu. Decizia este definitivă. Fostul lider PSD va ieși din Penitenciarul Rahova chiar astăzi, la câteva ore după pronunțarea sentinței.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman, și tot atunci a fost încarcerat. Pedeapsa stabilită de completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție: 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Dragnea a stat după gratii 2 ani și 50 de zile. El nu și-a executat fracția de două treimi la care un deținut în vârstă de sub 60 de ani poate aspira la eliberarea condiționată, fracție care matematic înseamnă 2 ani și 4 luni. Altfel spus, fostul lider PSD mai avea de stat după gratii două luni și jumătate. Dar au intervenit „bonusurile” pentru munca de la atelierul auto al penitenciarului și astfel Dragnea a ajuns la „vocația” de eliberarea condiționată.

De remarcat faptul că mutarea procesului de la București la Giurgiu („pe terenul” baronului Niculae Bădălău) a fost decisivă pentru ca Dragnea să obțină satisfacție.

Completul de judecată care l-a eliberat pe Dragnea e format din:

  • Adriana Pencea (președinta Tribunalului Giurgiu);
  • Andrei Buliga (judecător).

„Mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul”

Flavia Teodosiu (avocata lui Liviu Dragnea): „Probabil va fi nevoie de câteva ore pentru efectuarea procedurilor de eliberare condiționată”.

Codrin Ștefănescu (fost secretar general al PSD): „Mă aflu la Liviu Dragnea acasă, împreună cu Irina, prietena lui Liviu Dragnea. Irina va merge la Penitenciarul Rahova să-l ia cu mașina. Probabil că în câteva ore, Liviu va fi liber să vină acasă, să meargă la medic pentru a se trata…”

Irina Tănase a transmis un mesaj prin intermediul Antenei 3: „Sunt foarte fericită. Îmi vine să plâng. Mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul”.

Liviu Dragnea este vizat și de alte dosare penale, printre care „dosarul Teldrum” (în care este cercetat) și dosarul vizitei în SUA, la inaugurarea președintelui Donald Trump, din ianuarie 2017 (trimis în judecată).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

* VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

* Sondaj Inscop: PSD crește, PNL e peste scorul de la alegeri, USR-PLUS recuperează, AUR o ia în jos (după un salt spectaculos)

* CCR dă o lovitură cumplită justiției. Decizia de azi, fidelă dorinței lui Dragnea, va crea o mare criză de procurori în DNA și DIICOT

* Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Robert Negoiță reîncepe „Borduriada” în Sectorul 3. El schimbă bordurile pe care le mai înlocuise în 2014 și 2018

* Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

* Omagiu penibil adus de un deputat USR „propagandiștilor roșii” Gâdea – Ciutacu – Bahmuțeanu – Dana Budeanu, care o linșează pe Clotilde Armand

* Maia Sandu începe revoluția în Moldova: imunitatea parlamentară va fi desființată, averile hoților vor fi confiscate. Reforma instituțiilor se va face cu experți străini

8 COMENTARII

  1. „Justiție” (SIC!) deee… Giurgiul-Bădălăului!!!!!!!!!!!!!!!!

    SCÂRBĂ TOTALĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Cocoselul de el a fost invitat la baia penitenciarului si nu s-a dus, ca,deh, nu e ca in parlament pe vremea cand el era jupan absolut…

    Marcelica, pregateste-te sa pui mana pe vasla!

  3. O gașcă de magistrati mafioți de la Curtea de Apel București ,condusă din umbra de cucuveaua Savonea (!),a mutat procesul pe moșia lui Badalau! Curat murdar!Rezultatul se vede!O mizerie!

  4. Acesta e efectul mituirii magistraților (din banii noștri !) de către gașca de banditi PSD. Salarii babane, pensii speciale, pensionare la vârstă frageda, trai nineaca, sa fie primit ! Veșnică recunoștință ! Mulțumim din inima Partidului !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here