Toxicul Dragnea, despre condamnarea sa: cică ministrul Predoiu i-ar fi spus avocatei lui „Daddy” că „totul vine de la Iohannis”!

4
2108
Avocata Flavia Teodosiu e cea din mijloc, cu tricou vișiniu

După prima șarjă de minciuni împrăștiate la ieșirea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea și-a reluat vorbele otrăvite și din fața vilei sale din București. Acolo a făcut o afirmație de rară ticăloșie. O situație mizerabilă, în care complice i-a fost avocata sa, Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea și-a asortat minciunile odioase cu amenințări mafiote. Prima sa țintă: șefii Penitenciarului Rahova.

„Am nevoie de o reparație capitală, pentru că dreptul meu la sănătate a fost călcat în picioare. Acolo sunt oameni care sunt tratați în condiții inumane. Nu e bună starea mea de sănătate, dar mama, Dumnezeu să o ierte, m-a înzestrat cu un organism puternic, și o să-mi revin. O să tot discutăm. Eu cred că cei care conduc Penitenciarul Rahova astăzi trebuie să dea socoteală pentru abuzuri„, a spus Dragnea, amenințător.

Lângă el se afla Carmen Dan, fost ministrul de Interne în guvernele dragniste (Grindeanu, Tudose, Dăncilă). „Carmencita lui Daddy” n-a sesizat nimic în neregulă în aceste amenințări. Dimpotrivă, era toată numai un zâmbet privindu-l pe teleormăneanul ei care i-a asigurat parvenirea în profesie și în viață.

Martori fericiți ai amenințărilor dragniste la adresa șefilor Penitenciarului Rahova au fost și Irina Tănase (concubina fostului lider PSD), și Codrin Ștefănescu (lacheul aceluiași).

„Democratul” Dragnea nu suportă „dorința nemăsurată de dictatură a lui Iohannis”!!!

Apoi, Dragnea a trecut la „dezvăluiri”. Și a făcut una grea, care arată ticăloșia sa și oportunismul necinstit al avocatei sale, Flavia Teodosiu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Dragnea a ieșit din pușcărie la fel de ticălos cum a intrat! Cică a lăsat o „Românie prosperă” și a găsit o „dictatură feroce”. Despre PSD: e „praf”, „un partid fără personalitate”

* VIDEO. Cei trei care l-au întâmpinat pe Dragnea după pușcărie: Carmen (mândra din tinerețe), Irina (mândra de la bătrânețe) și Codrin (pajul favorit)

* Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

* VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

* Sondaj Inscop: PSD crește, PNL e peste scorul de la alegeri, USR-PLUS recuperează, AUR o ia în jos (după un salt spectaculos)

* Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Robert Negoiță reîncepe „Borduriada” în Sectorul 3. El schimbă bordurile pe care le mai înlocuise în 2014 și 2018

* Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

* Maia Sandu începe revoluția în Moldova: imunitatea parlamentară va fi desființată, averile hoților vor fi confiscate. Reforma instituțiilor se va face cu experți străini

4 COMENTARII

  1. Dacă Predoiu nu iese (IMEDIAAAAAT!!!!!) cu o DEZMINȚIRE-PUBLICĂ, înseamnă că ce spune Dragnea este adevărat, ceea ce ar fi… BOMBOANA-pe-COLIVA ministeriatului-la-Justiție DEZASTRUOS din Guvernul-Orban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Acum ca Dintaiu’ de Teleorman, Supremu’ de Romania, Neptunu’ de Belina, Cioflingaru’ vechi si nou Liviu ‘Decat’ Paturica a fost scos cu proptele din parnaie, romanii trebuie sa se pregateasca, urmeaza sa se abata asupra Romaniei un val de bunastare neconditionata! Si asta doar ca a iesit Dintaiu’ din puscarie. Daca isi flexeaza nitel muschii mosteniti de la ma-sa si pulanul de meletioner mostenit de la ta-su, nu stiu ce vom face cu atat bunastare!

  3. Faptul ca o spune dragnea, nu inseamna ca nu este adevarat. Nu numai penitencarul Rahova, ci intregul sistem penitenciar din Romania da socoteala pentru abuzuri la CEDO si platim noi romanii. Negati cumva acest fapt confirmat de sute de procese castigate la CEDO de fosti detinuti si inculpati despagubiti apoi de romani?!Cei doi romani care au murit in urma batailor pentru care 9 politisti sunt arestati preventiv au avut parte de tratamente umane?!

  4. Ia uitati-va la chelosul, e lingaul de serviciu langa fiecare sefulet pe care l-a avut: vadim, nastase, dracnea!!! Cate funduri a pupat asta nici el nu mai stie, ce gretos, a adunat o mana de oameni agramati sa vine sa-i cante lui dracnea ode la iesirea din puscarie, halal!!! Asta e Romania de azi, membru UE si NATO, canta ode infractorilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here