Vasilica recurge la războiul cacofonic: „Dacă candidatul… decât înalt ca bradul şi leneş, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare”

4
2581
Viorica Dancila, PSD
Viorica Dăncilă după ce a pierdut poziția de premier a rămas cu praful de pe tobă

La două zile după ce a spus de trei ori într-un minut „ca candidatul Iohannis”, Viorica Vasilica Dăncilă a produs o nouă rafală de cacofonii dezagreabile.

Duminică, la Buzău, Vasilica a comis două cacofonii într-o singură frază. Ea i-a transmis contracandidatului său, Klaus Iohannis, în hohotele de râs ale sălii:

„Chiar dacă candidatul Iohannis se uită la mine cu dispreţ, mă mai și jigneşte câteodată, se mai sprijină aşa, cu aroganţă, vreau să-i spun aşa: decât înalt ca bradul şi… îîî… leneş, mai bine buturuga mică care va răsturna carul mare. Doamne ajută! Vctorie”.

Fraza dublu cacofonică a fost plasată în finalul discursului rostit la întâlnirea electorală care a avut loc la Consiliul Judeţean Buzău.

VIDEO: Vasilica a spus aceeași prostie și luna trecută, pe 18 octombrie

Dăncilă a preluat pe jumătate o expresie populară („înalt ca bradul și prost ca gardul”), lăsându-şi publicul să o intuiască. Ea s-a limitat la a înlocui partea ofensatoare cu cuvântul „leneş”, râzând ca proasta.

Dincolo de cacofonii și de jignirea stupidă, Dăncilă a mai comis o porcărie: s-a legat de înfățișarea fizică a adversarului politic. Culmea, e un aspect la care Iohannis chiar stă foarte bine. (Spre deosebire de Vasilica, am putea spune, dar nu ne coborâm la nivelul cacofoaicei.)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

4 COMENTARII

  1. Toata campania Danciloaiei se bazeaza pe cacialmaua cu asa-zisa lipsa a dezbaterii. Ma intreb de ce nu exista clipuri cu toate refuzurile individei de a discuta cu Iohannis. Dupa motiune, Iohannis a chemat toate partidele la consultari, Dancila a a confirmat initial participarea, „Sigur ca da, suntem oameni RESPONSABILI”, a spus intrebata daca PSD va merge la consultarile de la Cotroceni”. Dupa cateva ore Dancila s-a razgandit, devenind IRESPONSABILA si a raspuns impertinent: „De ce sa ma duc la Cotroceni? Acum, de ce sa o bage in seama Iohannis? Oricum Dancila a demonstrat de ce este in stare, ca sa nu mai spun de faptul ca inclusiv pesedistii recunosc ca e proasta

  2. De duminica incolooo…, TOT (!!!) cu Dancila in fruntea p.s.d. ne vom manca nervii !!!!!!!!

    Daca NU ar fi intrat candidatul „CIUMEI-ROSII” in turul-doi al „prezidentialelor”, NU NUMAI ca ooo… zburau chiar ai ei pe ANALFABETA din fruntea partidului lor (!), dar… existau sanse ca p.s.d. sa se rupa si, poate, sa se duca naibii, in jos, rau-de-tot !

    ÎNSĂĂĂ…

  3. Proasta spune ce mănâncă, KK spune KK mâncă (chiar cu polonicu’!) !
    Exact ANALfabeta asta pătrată și cocoșată se trezi să’l facă prost pe Iohannis (șef promoție la facultate !), ea fiind cea care atunci când meri pe ‘goagăl’ (alt reziduu cafeniu de o ‘intelighenția’ rar întâlnită – Marean a lu’ Vanghelie !) și soliciți ‘proasta României’ ți’o dă exact pe koana mare, adică tuta Veorika Drăcilă !!! 👿😱

  4. Fac pariu ca de aia care pute de prostie nu a auzit pana acum veorika!!! Daca dl Iohannis ar fi acceptat dezbaterea ar fi trebuit sa-i cumpere fifor pampersi tutei, ca o trecea pe ea!!! Oooof, ca nu mai pot, simt ca pocnesc cand aud atata prostie din partea unei agramate obraznice si prost crescute!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here