duminică, aprilie 21, 2024
AcasăMainOrban îl repatriază pe Zaharescu, uitat de PSD în Africa de Sud...

Orban îl repatriază pe Zaharescu, uitat de PSD în Africa de Sud de 6 ani, de pe vremea lui Ponta

-

Ludovic Orban a început să-i lase fără sinecuri pe PSD-iști. După 6 ani de tăiat frunze la câini în Cape Town, Africa de Sud, Andrei Zaharescu va fi repatriat forțat.

Acesta a fost trimis la capătul lumii de Victor Ponta, în 2013, pentru a-și linge rănile după ce a fost părăsit de soție, vedeta TV Andreea Berecleanu.

Cei doi au fost căsătoriți vreme de 15 ani. După divorț, Andreea și-a refăcut rapid viața alături de chirurgul estetician al cărei pacientă era, conform mai multor publicații tabloide.

Andrei Zaharescu a fost purtătorul de cuvânt al lui Victor Ponta pe vremea când acesta era premier. Înainte a lucrat în televiziune, la Antena 1, unde a prezentat o emisiune de dimineață alături de soția sa.

Și-a început cariera la Pro TV, tot ca prezentator al unui show de dimineață, dar a plecat de la acest post în urma unui scandal declanșat în urma invitațiilor preferențiale în emisiune.

- Advertisement -

Andrei Zaharescu, în perioada în care era purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, a devenit obiectul unor serii de glume pe rețelele sociale pentru că era extrem de slab pregătit în ce privește funcționarea statului și rolul instituțiilor din subordinea guvernului.

De asemenea, Ludovic Orban i-a retezat zborul și lui Nelu Barbu, fost purtător de cuvânt al Vioricăi Dăncilă, care fusese recompensat cu o poziție de consul în China.

Acesta din urmă a reacționat, spunând că abrogarea deciziei de numire a sa în această poziție nu are un argument solid.

Un alt sinecurist este și avocatul Cătălin Dancu care a fost revocat din funcția de consul la New York. Acesta a fost trimis de Liviu Dragnea pentru a-i crea, prin lobby, posibilitatea de a ajunge la Casa Albă. A avut misiunea să-i obțină fostului președinte PSD o întâlnire cu Donald Trump.

- Advertisement -

Dancu apare și-ntr-o mărturie a unui oficial american depusă în fața Camerei Reprezentanților în care spune că o “persoană neautorizată din România a fost adusă de Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump în interiorul Casei Albe”.

De asemenea, a fost chemat și Tiberiu Dinu, un vechi diplomat care a gravitat mereu în zona PSD, acesta era consul la Milano.

Tiberiu Dinu este tatăl actriței Alexandra Dinu, prima soție a fotbalistului Adrian Mutu.

Această acțiune de repatriere a sinecuriștilor PSD este primită cu entuziasm de opinia publică din România care știa că diplomația românească este o încrengătură PSD-istă de pile, relații și nepotisme care amintește mai mult de perioada fanariotă decât de epoca modernă. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Mai este o sinecurista din asta, o fripturista, la Biroul Consular din Melbourne, pe numele ei, Claudia-Mirela BEJENARU, o toapa intepata care te si cearta daca ai indraznit sa o deranjezi cumva, cu ceva. Ca ea e pusa acolo sa stea in vacanta, nu sa lucreze in folosul cetatenilor romani!

  2. „Chirurgul AL CĂREI pacientă era”??? Oh, biată limbă română, cum ești tu de chinuită chiar de cei care ar trebui să te ajute! „Chirurgul A CĂRUI pacientă era” e singura variantă corectă, și e de neiertat ca un ziarist, care a făcut ȘI studii de sintaxă, morfologie și gramatică, să aibă asemenea derapaje. Deadline-ul nu se poate folosi ca scuză!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -