sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăAlegeri 2019Alexandra a murit degeaba: și la Caracal, și la Dobrosloveni a fost...

Alexandra a murit degeaba: și la Caracal, și la Dobrosloveni a fost votată tot Mafia PSD, plus escrocul Cumpănașu

-

Prestație jenantă a electoratului din două localități cu o rezonanță sumbră din județul Olt: Dobrosloveni (comuna natală a Alexandrei Măceașanu) și Caracal (orașul în care monstrul Gheorghe Dincă le-a răpit, violat, omorât și ars atât pe Alexandra, cât și pe Luiza Melencu din comuna Dioști, județul Dolj).

La Dobrosloveni, majoritatea sătenilor s-au lăsat păcăliți de impostorul Alexandru Cumpănaşu, cel care a făcut avere jefuind statul român, în complicitate cu mai mulți miniștri PSD.

În comuna familiei Măceșanu, Cumpănașu s-a clasat pe primul loc, obținând 527 de voturi (34,69%), urmat de Viorica Dăncilă, cu 424 de voturi (27,91%). Așadar, Cumpănașu + Dăncilă = 62,60%.

- Advertisement -

Mai mult: Mircea Diaconu a primit mai multe voturi decât Dan Barna, iar Ramona Ioana Bruynseels („blonda lui Voiculescu”) decât Theodor Paleologu!

Așadar, dintre primii patru candidați, trei sunt reprezentați ai „Ciumei Roșii”: Cumpănașu + Dăncilă + Diaconu = 70,17%.

Rezultate la Dobrosloveni

 1. Alexandru Cumpănașu ….. 34,69% … 527 voturi
 2. Viorica Dăncilă ……………… 27,91 …… 424
 3. Klaus Iohannis ……………… 17,18 …… 261
 4. Mircea Diaconu ………………. 7,57 …… 115
 5. Dan Barna ……………………… 6,91 …… 105
 6. Ramona Bruynseels ………… 2,23 ……. 34
 7. Theodor Paleologu ……………1,31 ……. 20

La Caracal, situația este asemănătoare: majoritatea a votat tot cu „Ciuma Roșie”, care i-a nenorocit în ultimele trei decenii!

- Advertisement -

Cumpănaşu a obţinut 1.025 de voturi, clasându-se însă pe locul 5.

Învingătoare a fost Viorica Dăncilă, reprezentanta unui partid care a instaurat Mafia în județul Olt și în orașul Caracal. Florin Iordache, Paul Stănescu și Darius Vâlcov au făcut prăpăd, iar frații Ciocan au înfrățit clanurile interlope cu Poliția municipală, prin șefii numiți la conducerea acestei instituții.

Rezultate la Caracal

 1. Viorica Dăncilă ……… 32,36% ….. 4.128 voturi
 2. Klaus Iohannis ……… 26,22 …….. 3.345
 3. Mircea Diaconu …….. 13,69 …….. 1.747
 4. Dan Barna ……………… 9,61 …….. 1.226
 5. Al. Cumpănașu ………. 8,03 ……… 1.025

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Ceee… PRETENTII sa ai de la acei BIETI oameni, PROSTITI de un trai IN CARE… ASTA AU VAZUT-si-TRAIT DE CAND S-AU NASCUT siii…, astfel, S-AU… OBISNUIT CU RAUL: li se pare toata aceasta MIZERIE cevaaa … NATURAL-IREVERSIBIL (!), un… „DAT-de-la-DUMNEZEU” !!!!!

 2. Urat titlu. Chiar daca vreti sa dati in cumpanasu si veorica nu trebuie sa ,,bagatelizati,, rapirea si sfarsitul alexandrei. Gravitatea situatiei nu trebuie amestecata cu politica. Insa daca vreti sa comentati votul la prezidentiale sa ziceti merci ca pesedeii nu au avut strategia de a-l vota toti pe mircea diaconu iar veorica sa fie doar candidat la deruta. Cu mircea diaconu in turul 2 johannes deja pleca la sibiu pensionar.

  • Doar un retardat isi poate imagina ca impostorul si licheaua de Diaconu ar putea fi votat de altcineva decat de retardati. Din fericire, retardatii nu sunt majoritari in tara, astfel ca nici Diaconu, nici proasta nu au cum sa castige in turul al doilea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -