Un şofer român a intrat cu maşina în coloana oficială a lui Joe Biden, pe o stradă din centrul Romei

0
1043
Coloana oficială a lui Joe Biden

Incident de securitate în capitala Italiei: un şofer român în vârstă de 40 de ani a intrat cu maşina în coloana oficială a preşedintelui american Joe Biden, aflat la Roma într-o vizită oficială. Românul a tamponat una din maşinile blindate ale corpului diplomatic american, anunță Corriere della Sera.

În urma impactului, şoferul român a fost rănit la o mână, dar nu grav, elatează presa italiană.

Coloana oficială a preşedintelui american e compusă din cel puţin 35 de maşini, majoritatea blindate.

Accidentul s-a produs în centrul Romei, după ce preşedintele american s-a întâlnit la Vatican cu Papa Francisc şi înaintea primirii lui Joe Biden, la sediul palatului din Quirinale, de către preşedintele Italiei, Sergio Mattarella.

„Impactul a fost unul destul de violent”, susţine publicaţia „Corriere della Sera”.

Şoferul limuzinei americane nu a fost rănit, iar coloana oficială a preşedintelui SUA şi-a continuat drumul pe traseu.

Președintele SUA, Joe Biden, se află în Europa pentru două summituri importante. El a ajuns joi-noapte la Roma.

Este al doilea turneu european al lui Biden, în cele 9 luni de când a preluat mandatul. Prima sa oprire oficială a fost la Vatican, unde a fost primit de Papa Francisc. După această vizită, Joe Biden e aşteptat să participe la reuniunile G20.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. CTP: „Klaus Iohannis a dezertat din funcția de președinte” / „PNL probează costume de nuntă și are de mers la o înmormântare” / „PNL nu-și va mai reveni niciodată din lovitura de leucă aplicată în ceafă de Klaus Iohannis la Congres”

* Deputat USR: „Klaus Iohannis a hotărât să dizolve Parlamentul, să ajungem la alegeri anticipate”

* Gruparea Orban are deja 10 parlamentari: 2 senatori și 8 deputați. „O țară aruncată în haos” / „Mi-e rușine să mai dau ochii cu consătenii mei”

* AUDIO. Călugărul nebun de la Mănăstirea Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!” / „Vaccinul ne transformă în hibrizi” / „De locul injecției se lipesc magneți” / „Vor să omoare 95% din populația lumii” / „Extratereștrii îl pun pe Antihrist în fruntea Guvernului Mondial”

* VIDEO. Iată ce poate face un preot înțelept! Exemplu admirabil pentru toată preoțimea română, inclusiv pentru Patriarhul Daniel

* A murit Pavel Coruț, fost ofițer de contrainformații militare (DIA) și scriitor conspiraționist. Avea 72 de ani

* A început telenovela! Anamaria Prodan: „Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă”. Până ieri zicea că e „soarele ei”, „cel mai bun soț”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here