luni, martie 4, 2024
AcasăMoravuriA început telenovela! Anamaria Prodan: "Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă". Până...

A început telenovela! Anamaria Prodan: „Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă”. Până ieri zicea că e „soarele vieții ei”, „cel mai bun soț”…

-

Divorțul anului, introdus de fostul fotbalist Laurențiu Reghecampf (actualul antrenor al CSU Craiova) pentru separarea de impresara Anamaria Prodan, devine o telenovelă hard, cu fustele puse-n cap. Dar nu din partea lui (care refuză să intre în circul mediatic), ci exclusiv din partea ei. 

Cel mai recent val de declarații specifice unor producții latino-americane de genul „Femei disperate” a fost găzduit de Pro TV. Autoarea lor: Anamaria Prodan, fiica fostei cântărețe de muzică populară Ionela Prodan.

Vulcanica impresară nu poate accepta că soțul ei a părăsit-o pentru o femeie cu 13 ani mai tânără decât el (Corina Caciuc), care-i va dărui în curând și un copil.

„Consider că ceea ce mi se ia e cu un scop și că va veni ceva mult, mult mai bun pentru mine și pentru familia mea”, a filosofat Anamaria Prodan.

- Advertisement -

Apoi, întrebată despre faptul că soțul ei ar fi avut-o drept amantă pe Corina Caciuc încă din 2017, impresara a trecut la registrul hard-țop: „Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu. Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui. Nu mă interesează cine este această fată, nu mă interesează ce porecle are, nu mă interesează din ce mediu vine, nici câți ani are. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu dau valoare tuturor persoanelor despre care vorbesc. Tocmai de aceea nu am să pronunț numele acelei fete. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații… Pentru noi, nu există. Nu ne interesează, efectiv, și familia Prodan niciodată nu o să se uite către așa ceva”.

Anamaria Prodan a comentat și zvonul potrivit căruia Reghecampf i-ar fi blocat accesul la fondurile din Dubai. „Cât despre bani, acces și așa mai departe, voi vorbi în instanță. Astea sunt strict problemele familiei. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui. În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe. Din afară, pare că Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă. Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. CTP: „Klaus Iohannis a dezertat din funcția de președinte” / „PNL probează costume de nuntă și are de mers la o înmormântare” / „PNL nu-și va mai reveni niciodată din lovitura de leucă aplicată în ceafă de Klaus Iohannis la Congres”

* Deputat USR: „Klaus Iohannis a hotărât să dizolve Parlamentul, să ajungem la alegeri anticipate”

* Gruparea Orban are deja 10 parlamentari: 2 senatori și 8 deputați. „O țară aruncată în haos” / „Mi-e rușine să mai dau ochii cu consătenii mei”

* AUDIO. Călugărul nebun de la Mănăstirea Durău: „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte!” / „Vaccinul ne transformă în hibrizi” / „De locul injecției se lipesc magneți” / „Vor să omoare 95% din populația lumii” / „Extratereștrii îl pun pe Antihrist în fruntea Guvernului Mondial”

* VIDEO. Iată ce poate face un preot înțelept! Exemplu admirabil pentru toată preoțimea română, inclusiv pentru Patriarhul Daniel

* A murit Pavel Coruț, fost ofițer de contrainformații militare (DIA) și scriitor conspiraționist. Avea 72 de ani

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -