Ucrainenii au distrus o brigadă rusă de pușcași marini care plănuia să asalteze orașul Odessa. A fost lichidat și colonelul Șarov, comandantul brigăzii

0
4322
Rezistența ucraineană raportează: colonelul Alexei Șarov nu mai e!

Luptătorii ucraineni au spulberat o întreagă brigadă de marinari ruși care se pregăteau să ia cu asalt orașul Odessa, port la Marea Neagră. Printre cei lichidați se numără și comandantul lor.

Anunțul oficial a fost făcut de purtătorul de cuvânt al administrației militare-civile din Odessa, Serghei Bratciuk, într-un mesaj video publicat pe canalul Telegram în dimineața zilei de miercuri, 23 martie.

Ofițerul ucrainean Anatoli Ștefan a dezvăluit pe Twitter numele comandantului rus și al brigăzii exterminate.

Evenimentul s-a produs lângă Mariupol, în Marea Azov. „Putiniștii” uciși făceau parte din Brigada 810 pușcași marini, condusă de colonelul Aleksei Șarov, informează site-ul Censor.net. Ei se pregăteau să iasă în Marea Neagră cu misiunea de a ataca orașul Odessa, aflat sub controlul armatei ucrainene.

Militarul ucrainean Anatoli Ștefan: „Colonelul Aleksei Șarov (la Mariupol) este comandantul Brigăzii 810 din cadrul Brigăzii Jukov a Gărzii Marinei. S-a pierdut în «exerciții», dar se va întoarce în mod corect acasă”.

Col. Aleksei Șarov

Conform site-ului Obozrevatel.com, purtătorul de cuvânt al administrației militare-civile din Odessa, Serghei Bratciuk, a transmis: „Amintiți-vă, cu o zi înainte vi s-a spus că marinarii care au vrut să asalteze Odessa putrezesc acum lângă Nikolaev și Mariupol. A venit o altă veste bună: comandantul brigăzii pușcașilor ruși a fost și el distrus. Nu vom ierta! Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că a văzut soarele ucrainean, mulțumită Forțelor Armate ale Ucrainei, tuturor celor care își apără țara natală. Adică, mulțumesc fiecăruia dintre voi”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul Șoigu, brațul armat al lui Putin, n-a mai apărut public de 12 zile. Ar fi făcut infarct

* Medic faimos despre Putin: „Combinație clasică de schizofrenie și nebunie. Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Trădare abominabilă: generalul rus Zusko, crescut în Ucraina, s-a întors să-l bombardeze pe fratele său, colonelul Zusko, care a rămas să lupte pentru țara sa. „Ăsta nu e om! Îl blestemă tot satul!”

* Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

* Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

* „Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* VIDEO. Mesajul muzical al lui Putin: „Ucraina și Crimeea, / Belarus și Moldova, / Kazahstan și țările baltice / Sunt țara mea”

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

A fost arestat generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

* Strâmba rezolvare a „problemei SIIJ”, criticată de Comisia de la Veneția. USR cere demisia ministrului Cătălin Predoiu și explicații de la Klaus Iohannis

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here