Sadicul care a pisat Mariupolul cu bombe din aer este un general rus de origine ucraineană, din Odessa! A mai făcut masacre printre civili în Cecenia, Georgia și Siria

0
10859
Gen. Serghei Kobîlaș

Ofițerii ucraineni de informații au divulgat astăzi numele generalului criminal de război al Kremlinului care a bombardat fără nicio milă Mariupolul. Serghei Kobîlaș se află la comanda aviației cu rază lungă de acțiune a forțelor aerospațiale militare ruse. Un amănunt cumplit: Kobîlaș este originar din Odessa. Așadar, este ucrainean trecut în tabăra rusă!

Deși născut, crescut și școlit în Ucraina, Serghei Kobîlaș (50 de ani) și-a omorât cu sânge rece foștii compatrioți și le-a distrus complet întregul oraș Mariupol.

Dezvăluirea privind identitatea acestui asasin sadic a fost făcută pe site-ul Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării de la Kiev și preluată de publicația online Obozrevatel.com.

Și-a cumpărat apartament în centrul Moscovei, cu 1,5 milioane de euro, din banii primiți pentru măcelărirea civililor pașnici

A fost publicată și o biografie detaliată a acestui monstru distrugător al propriei sale patrii. I-au fost date în vileag și datele personale, adresa de reședință din Moscova, inclusiv seria de la pașaport.

Ofițerul ucigaș și-a permis achiziționarea unui apartament spațios taman în centrul capitalei ruse, plătind pentru el nu mai puțin de 120 de milioane de ruble (peste 1,5 milioane de euro).

Soția ofițerului putinist, Iulia Kobîlaș, de proveniență din Teritoriul Stavropol, servește și ea în armată. „Locuiește tot la Moscova, dar la o adresă diferită față de cea a soțului ei. Se pare că uciderea civililor este o afacere destul de bine plătită în Rusia, care permite investiții în imobiliare chiar și la prețurile cosmice din Moscova”, constată Obozrevatel.com.

„Pentru prima dată după cel de-al Doilea Război Mondial, bombardiere grele au făcut «covor de bombe» în zone dens populate”

Ziaristii.com vă prezintă comunicatul emis de Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina în cazul generalului criminal Serghei Kobîlaș.

* „Drumul spre Haga. Născut în Ucraina, un criminal internațional implicat în uciderea civililor din Georgia și Siria continuă să servească cu credință regimul Putin, participând direct la distrugerea pământului său natal.”

* „El este implicat direct într-o invazie militară deschisă a Ucrainei. Responsabil pentru provocarea loviturilor masive cu rachete de croazieră de către aeronave strategice asupra orașelor și infrastructurii ucrainene. Acest lucru a dus la distrugerea semnificativă a infrastructurii civile și a victimelor civile.”

* „Pentru prima dată de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, sub conducerea sa, bombardiere grele au efectuat «bombardamente cu covoare» (este o tehnică de bombardare aeriană care constă în lovirea fără discriminare a unor zone mari, adesea urbane, cu scopul de a distruge moralul populației – n. red.) în zone dens populate – orașul Mariupol.”

Gen. Serghei Kobîlaș are pieptul plin de medalii și contul plin de bani. Răsplata lui Putin pentru un ucigaș sadic

„În cele două războaie cecene, a bombardat fără discernământ zone locuite, inclusiv cu utilizarea bombelor interzise, cu dispersie și cu vid”

* „În calitate de comandant al aviației cu rază lungă de acțiune, el a fost direct implicat în operațiunea Forțelor Aerospațiale Ruse din Siria, în timpul căreia au fost efectuate lovituri cu rachete și bombe pe teritoriul acestei țări, ceea ce a dus la moartea în masă a localnicilor, majoritatea civili. Acest lucru a fost calificat de comunitatea internațională drept crimă de război.”

* „În februarie 2017, pentru participarea la masacrarea sirienilor pașnici, i-a fost acordat gradul de general-locotenent, prin decret prezidențial semnat de Vladimir Putin.”

* „În august 2008, în timpul agresiunii ruse împotriva Georgiei, în calitate de comandant al Regimentului 368 de aviație de asalt, a dirijat acțiunile subordonaților săi și personal, în calitate de pilot de avion de atac, a bombardat orașele georgiene. Pentru participarea la uciderea civililor, Putin i-a acordat titlul de «Erou al Rusiei».”

* „În timpul primului și celui de-al doilea război cecen, a participat activ – a făcut zeci de ieșiri – la bombardarea fără discernământ asupra teritoriului Ceceniei, inclusiv cu utilizarea bombelor cu dispersie și cu vid, interzise de legislația internațională.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Armata lui Zelenski i-a lichidat pe militarii ucraineni care au trădat în 2014, predând Crimeea și trecând în tabăra lui Putin pentru a întări flota rusă din Marea Neagră

Răspuns unei „savante” îndrăgostite de Putin

VIDEO. Rusia a interzis un desen animat sovietic din 1973, în care „Z” e considerat simbol fascist

VIDEO. Primele imagini cu nava-amiral a flotei ruse după ce a fost lovită de rachetele ucrainene. Supraviețuitorii de pe crucișătorul “Moscova” au fost salvați de turci

Alt 8-lea general rus lichidat în Ucraina era fiul unui ofițer sovietic care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940, împotriva ofițerilor polonezi

Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

CTP despre Putin și Al Treilea Război Mondial: „Cimpanzeul sângeros e capabil de orice”

Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

„După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

* AUDIO. Ucrainenii fac astăzi exact ce ar fi trebuit să facă românii în 1917 și 1940. Neagu Djuvara era de aceeași părere

Flavia Groșan, doctorița șoșocară din pandemie, e putinistă pe față. Ne trimite în Rusia, unde a avut ea revelații Covidioate

Ciolacu și Ciucă au mințit cu nerușinare: România n-are niciun acord cu UE pentru finanțarea voucherelor de 50 de euro! Analist financiar: banii nu există

* Autorii rușinii de la Târgul de Turism din New York sunt „cei mai mari sinecuriști”, plătiți de statul român cu 6.000-12.000 de euro pe lună, dezvăluie fostul ministru Claudiu Năsui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here