Un bărbat și o femeie cu BMW au blocat în trafic „un sărac cu Logan“ și l-au atacat cu o crosă de golf. Agresorii au fost lăsați liberi

0
2813

Un nou incident grav s-a petrecut în trafic, de data aceasta în București, dar având în prim-plan tot posesori de BMW. Un cuplu a blocat în trafic și a atacat cu sălbăticie posesorul unei mașini Logan, căreia i-au spart geamul lateral dinspre șofer cu o crosă de golf. Agresorul și amica acestuia, amândoi reprezentând în mod evident pericol pentru societate, au fost lăsați în libertate.

Cazul a fost prezentat de Europol, sindicatul polițiștilor. Bărbatul și femeia din BMW, amândoi îmbrăcați în alb, au pus mașina de-a curmezișul șoselei, blocând un Logan. Au coborât și au atacat cu furie posesorul celuilalt autovehicul fără ca vreo forță de ordine sau altcineva să intervină.

Femeia a dat cu picioarele în aripa mașinii și a încercat să-i spargă oglinda retrovizoare din dreapta. Bărbatul, în pantaloni treisferturi, a dat cu crosa de golf în geamul dinspre șofer până când l-a spart.

Reprezentantul sindicatului polițiștilor dezvăluie că, în acest caz, agresorii nu au pățit nimic, fiind cercetat în stare de libertate. În alte cazuri, pentru că incidentele au fost mediatizate, persoanele violente au fost reținute.

Șir nesfârșit de incidente violente sau sfidătoare provocate de posesorii de BMW-uri în România

Deja s-a pierdut șirul incidentelor violente provocate de posesori de BMW-uri în România. În urmă cu un an, un individ a blocat calea de rulare a tramvaiului și, apoi, a sărit să-l bată pe vatman când acesta, după ce l-a claxonat îndelung, i-a împins puțin mașina.

În alt caz, șoferul unui BMW a împușcat vatmanul!

Într-un alt caz, șoferul unui BMW a blocat ușa ambulanței venită la un caz critic, spunându-i echipajului să aibă răbdare, că stă doar puțin.

Acum câteva luni, un golan cu BMW care mergea pe contrasens a urmărit kilometri întregi un alt șofer și a vrut să-l împuște pentru că acesta din urmă, deși mergea regulamentar, nu i-a făcut loc.

În ianuarie acest an, un posesor de BMW a blocat o pârtie de schi din Sibiu parcându-și mașina pe ea.

Au existat însă și cazuri tragice. Un tânăr cu BMW a vrut să-i demonstreze iubitei cât de tare e el și a trecut calea ferată pe lângă bariera lăsată. Trenul i-a lovit în plin, ucigându-i pe cei doi.

Cum descrie sindicatul polițiștilor incidentul în care ocupanții unui BMW au blocat și atacat în trafic “un sărac cu Logan

„Dă pe afară „civilizația” pe străzile din București

Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan.

Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență.

Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile.

Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic.

Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun „activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Șoșoacă: „Veți fi pseudo-oameni, o altă specie! Vaccinul îl înlocuiește pe Dumnezeu, modifică structura ADN-ului! Provoacă avorturi, sterilitate. Experimentul va dura până în decembrie 2023”

* O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacațele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* Dan Puric, trompeta Rusiei: „Este un atac decisiv asupra poporului român! Suntem în război viruso-ideologic. România este o țară condusă de pirați!”

* O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

* Mineriada din 13-15 iunie 1990. Cum a clonat regimul FSN un post de radio. Ziaristul care avea în birou un poster uriaș cu Ion Iliescu

* Alegeri la Deveselu: principalii doi candidați au votat un mort, care a și ieșit primar! Se înfruntă fiul defunctului cu vărul defunctului

Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

* Euro 2020, concluzii după două etape. Germania redevine „über alles”, Portugalia își dă două autogoluri în 4 minute, Ronaldo e din nou golgheter. Franța suferă la Budapesta, Spania în pericol!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here