Un șmecher cu BMW a împușcat vatmanul unui tramvai în București! Pistolarul a fost capturat

4
9801
Astă-iarnă, într-un alt incident, șoferul unui BMW a șicanat un tramvai. În zona Pieței Chirigiu, din București, șmecherașul s-a pus pe linia de tramvai. Vatmanul n-a frânat și a izbit mașina pe care proprietarul tocmai voia s-o vândă

Șoferul unui BMW a împușcat vatmanul unui tramvai, în București, joi dimineață, nemulțumit că vehiculul n-ar fi așteptat după un călător. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10.00, pe Șoseaua Giurgiului, la Stația Bacovia, din Sectorul 4.

În această zonă, relevă anchetele din presă, legea n-o mai fac autoritățile, ci clanurile interlope care au preluat controlul inclusiv asupra Primăriei de sector și asupra Poliției Locale.

Șoferul BMW-ului de culoare roșie a tras asupra vatmanului cu un pistol cu bile, nimerindu-l. Au fost chemate Poliția și Salvarea. După ce a fost îngrijit, conducătorul tramvaiului și-a reluat traseul.

După câteva ore, polițiștii au reușit să-l identifice pe pistolar și să-l captureze, apoi să-l ducă, pentru audieri, la sediul Secției 16.

Nu e nici o surpriză, nici o premieră faptul că șoferii de BMW-uri par să aibă o predilecție în a provoca incidente în special cu tramvaie. Astă-iarnă, în ianuarie, șoferul unui BMW a șicanat un tramvai în trafic, iar la o intersecție s-a așezat pe linie, blocându-i traseul. Vatmanul n-a frânat la timp și a tamponat mașina șmecherașului care, apoi, s-a dat jos și a început – tot el – să-i reproșeze vatmanului că nu i-a dat prioritate pe linia de tramvai.

Acum doi ani, un tramvai a deraiat după ce pe linii s-a băgat brusc un BMW.

Anul trecut, în aprilie, la Timișoara, șoferul unui BMW a intrat într-un tramvai care se pregătea să oprească în stație.

Pe 15 ianuarie, în acest an, șoferul unui BMW X5 a oprit brusc pe linii la Iași, vatmanul nereușind să oprească la timp. Tramvaiul a izbit în spate mașina.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

4 COMENTARII

 1. De vină e tramvaiul ! …nici golanul, nici vatmanul… tramvaiul si cine l-a făcut ..cum e posibil să faci concurență cu un BMW ?!…cum vă permiți să faceți tramvaie care n-au euro 5, manele,nu sunt tunate!!!.. așa că Astra Arad e de vină….

 2. Nu stiu ce spune legea, dar in mod normal, chiar daca vatmanul si-a revenit, derbedeul trebuie judecat si condamnat. Reclamantul nu trebuie sa fie vatmanul, ci statul roman, a carui ordine a fost incalcata!
  Nu cred ca aceste clanuri si-au propus sa desfiinteze tramvaiele, mai curand, si-au propus sa-si bata joc de ordinea publica, sa demonstreze ca statul e la picioarele lor,
  De prea multi ani rapesc, ucid, fura, dar nu patesc mai nimic.
  Politia, Justitia, Administratia Publica sunt intesate de lichele care se lasa mituite cu ce le arunca acesti mafioti.
  Legile nu sunt suficient de clare, de adaptate situatiei reale, sunt facute SI INTTERPRETATE de alti nemantuiti de impostori ajunsi in posturi inalte.
  In Romania e MARE PENURIE DE OAMENI DESTEPTI, CURAJOSI SI IUBITORI DE DREPTATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here