O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacațele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

4
4305
Simion & Hurduzeu

Unul dintre cele mai toxice personaje care alimentează doctrina pro-rusă și anti-occidentală a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) este scriitorul Ovidiu Hurduzeu. Cei 9 ani petrecuți de tatăl său la Moscova, pe vremea Uniunii Sovietice, par să-l fi influențat infinit mai mult decât cei 30 de ani trăiți de el însuși în America.

S-a „încălzit” ca vicepreședinte al PRU (partidul pro-rus forjat fără succes de Bogdan Diaconu și Sebastian Ghiță, deputați ex-PSD). Anul trecut a urcat pe valul AUR, a și candidat pentru un mandat de senator, în Ilfov, dar nu s-a ales. Și-a mestecat frustrarea și o regurgitează aproape zilnic pe rețelele sociale.

Ideile sale, asortate cu minciuni, teorii conspiraționiste și amenințări, sunt de-a dreptul înspăimântătoare. Te și întrebi dacă omul a suferit o zgâțâire seismică la ultimul etaj.

Citează cu evlavie din George Simion, Călin Georgescu, Flavia Groșan. Pe Diana Iovanovici-Șoșoacă a idolatrizat-o până când s-a rupt de AUR. E citat, la rându-i, de Sputnik.md, oficiosul propagandei ruse.

Înjură Occidentul cu o ură maladivă, dar pronunță cuvintele Rusia și Putin cu evlavie. Se numește Ovidiu Hurduzeu, are 64 de ani, e unul dintre ideologii AUR și are un plan pentru noi – „soluția Paraguay”: „Populația înfuriată a intrat cu «furci și ciomege» în Parlament și i-a pus cuțitul la gât șefului Senatului”.

Sumarul unui delir perpetuu:

 • Reeducare la mănăstire, după studiile de „îndoctrinare globalistă” din Occident

 • „Îmi petreceam doar vacanța mare la Moscova”

 • „Pentru mine, UE este un lagăr mai groaznic decât lagărul comunist”

 • „Occidentul a dat ordin aparatului represiv românesc să ne distrugă”

 • „La ordinul UE, un evreu propune, iar o franțuzoaică dispune…”

 • „E bine să-i demascăm, să li se vadă adevăratul chip! Părinții și cadrele didactice devin parte din complot”

 • „Acțiunea trebuie să se concentreze împotriva sectorului privat corporatist, care a pactizat cu dușmanul. Vor război civil?!”

 • Furioasă că patrioții anti-vaccinare au blocat Canalul Suez, Cabala ne tot înțeapă și ne dă lockdown

 • „Odată cu impunerea vaccinării obligatorii, intrăm în regimul de exterminare în masă a populației”

 • „Odată cu impunerea vaccinării obligatorii, intrăm în regimul de exterminare în masă a populației”

 • „Nu suntem încă toți modificați genetic prin vaccin ca să poată să ne ghidoneze cum vor ei”

 • „Soluția Paraguay”, o instigare penală: „intrat cu furci și ciomege în Parlament, cuțitul pus în gâtul șefului Senatului”

 • „Bill Gates vrea să ne fure soarele și să înghețe pământul”

Reeducare la mănăstire, după studiile de „îndoctrinare globalistă” din Occident

O postare făcută de Ovidiu Hurduzeu vineri, 18 iunie, a provocat rumoare în mediul online. Ideologul AUR a propus reeducarea celor școliți în programe gen Erasmus. Au învățat într-o universitate din Occident? Să fie trimiși la mănăstire, pentru „un program intensiv de dezideologizare, cu post și lecturi temeinice din Pateric”!

Hurduzeu: „Dacă aruncați o privire la CV-urile tinerilor USR-PLUS care au ajuns în Parlament, veți constata că majoritatea au fost școliți prin străinătate în programe de îndoctrinare globalistă și anti-națională cum ar fi programul Erasmus. Acești indivizi ar trebui reeducați odată cu întoarcerea lor în țară. De exemplu, tânărul Filip Havârneanu chiar ar merita să urmeze un program intensiv de dezideologizare într-o mănăstire, cu post și lecturi temeinice din Pateric. Fiind profesor certificat al statului California, cunosc foarte bine traumele pe care le lasă educația progresist-globalistă. Nu mai putem tolera ca tinerii noștri plecați la studii să fie schilodiți sufletește de instituțiile mondialiste. Trebuie să-i vindecăm”.

Fiorul dement care străbate aceste rânduri m-a făcut să arunc o privire peste mai multe postări ale individului. M-am îngrozit: omul e clătinat rău! Cred, sincer, că are nevoie de ajutor de specialitate. Dacă nu el, atunci vom avea noi, după ce Hurduzeu și adepții săi ne vor trece prin purgatoriul reeducării la mănăstire, prin post și lecturi din Pateric.

„Îmi petreceam doar vacanța mare la Moscova”

Tot vineri, Hurduzeu a consemnat conspiraționist: „Sunt absolut sigur că ploile actuale sunt urmarea unei inginerii globaliste și sunt legate de plandemie”.

Vedeți? Ne-au trimis globaliștii și ploi peste măsură, să râdă de noi!

Dar să cunoaștem personajul. Ne ajută chiar el: „Eu am lucrat ca redactor de limba engleză la Editura Politică” (a scris pe 23 mai); „am locuit 30 de ani in SUA „(17 mai).

Pe 22 mai și-a deconspirat și părintele: „Tatăl meu, geolog, a lucrat timp de 9 ani jumătate (1969-1978) la secretariatul CAER din Moscova, a fost consilier la departamentul de geologie. Consiliul de Ajutor Economic Reciproc al țărilor socialiste era echivalentul Pieței Comune, ulterior UE. Cu o mare deosebire: CAER se ocupa de probleme economice, și nu de toate mizeriile «politic corecte» pe care UE încearcă să ni le vâre pe gât”.

Vedeți? Sovieticii – băieți buni. Europa e problema.

„După 9 ani de CAER, tatăl meu a strâns bani pentru un apartament cu trei camere «proprietate personala» și un «VW broască» uzat (pentru o mașină nouă adusă din Uniunea Sovietică, taxele vamale erau de 100%, pentru cele uzate – doar 50%). Toate concediile și le-a făcut în țară. O singură dată, când eram în clasa a X-a, eu și părinții mei am făcut «turul țărilor socialiste» (plecând de la Moscova), fără Iugoslavia, o țară prea capitalistă ca să primești viză turistică de la autoritățile românești. Eu, fiind de mic rusofob (bunici refugiați din Basarabia), am refuzat să fac școala «la ruși» si am rămas cu bunicii în România, îmi petreceam doar vacanța mare la Moscova”.

De ținut minte: vacanța mare la Moscova… Să urmărim firul postărilor, atunci.

Hurduzeu – erou Sputnik

„Pentru mine, UE este un lagăr mai groaznic decât lagărul comunist”

Și vine lovitura năprasnică: România trebuie să iasă din UE și din NATO, care nu ne lasă să fim „suverani”! Mai mult: România (unită cu Basarabia) „să fie neutră, cu o neutralitate garantată de SUA și Rusia”! Am văzut cum a garantat Rusia suveranitatea Ucrainei, pe care s-a angajat printr-un tratat s-o apere…

Hurduzeu (22 mai): „România ar trebui să urmarească programatic unirea cu Basarabia, nu pe tiparul românesc, ci pe cel moldovenesc. Cu alte cuvinte, România unită să fie neutră, cu o neutralitate garantată de SUA și Rusia, singurele care contează în zona noastră. Nu poți avea o Românie suverană în cadrul UE sau NATO”.

Pe 14 aprilie, AUR-istul făcea o glumă chinuită, dar cu aceeași direcție propagandistică: „Biden l-a sunat pe Putin sa-l roage să aibă milă de Ucraina, NATO și America”.

Și zbang, katiușa! „Pentru mine, UE este un lagăr mai groaznic decât lagărul comunist” (29 aprilie).

Plus speranța individului că ne vom rupe de Europa: „Din fericire, noi, românii, suntem ÎNCĂ VII, deși niște agenți ai cultului morții vor să ne transforme în zombies. Probabil acesta este momentul în care ne separăm pentru totdeauna de un Occident în care nu ne-am găsit niciodată locul” (22 martie).

„Occidentul a dat ordin aparatului represiv românesc să ne distrugă”

„Cine mai vrea o țară ca Germania?”, se întreba Ovidiu Hurduzeu pe 25 aprilie. Tot el își dăduse răspunsul, anticipat: „Austria și Germania, deja regim cvasi-nazist” (16 februarie).

Pe 25 martie, nebunia anti-occidentală a atins un nivel critic. Este luată la țintă și diaspora română, care trăiește experimentul criminal al Europei de Vest, dar nu-și dă seama.

Hurduzeu: „Nu știu dacă mă distrează sau mă enervează foștii sclavi fericiți stabiliți în Occident, mai ales cei din Europa. Am sentimente amestecate față de ei. Din comentariile lor de pe Facebook, observ că deodată li s-au deschis ochii și au văzut ce nașpa e prin acele țări paradisiace. Adică au observat că ordinea, disciplina și confortul au un preț al naibii de mare. Nu numai că sclipiciul democratic s-a șters repede în tmpul plandemiei, dar s-au scos de la naftalină metodele naziste, eugeniste și tehnocrat-socialiste pe care Occidentul nu le-a abandonat niciodată, doar le-a perfecționat mai mult sau mai puțin pe ascuns. Autostrada perfectă din Germania vine la pachet cu o perfectă mentalitate carcerală. Cum, nu știați? În România, incompetența și amatorismul ne afectează viața de zi cu zi, dar macină și aparatul represiv românesc, căruia Occidentul i-a dat ordin să ne distrugă. Prin urmare, dragi diasporeni, noi stăm mai bine ca voi, mai putem să fentăm dictatura sanitară. Până la urmă, vom rămâne la fel de săraci, dar totuși oameni liberi, pe când voi veți fi, sunteți deja, doar niște cifre în experimentul lor criminal”.

„La ordinul UE, un evreu propune, iar o franțuzoaică dispune…”

Admirația lui Hurduzeu față de tot ce e rusesc, mai ales față de dictatorul Putin (din care citează cu sfială), răbufnește și pe 22 martie: „80.000 de oameni pe stadion la Moscova. Fără mască, fără distanțare. Oameni normali”. Sfidarea pandemiei e un act de bravură.

Iubirea de Moscova se împletește cu ura față de Occident, iar uneori are accente xenofobe, antisemite: „La ordinul UE, un evreu propune, iar o franțuzoaică dispune îndeplinirea ordinului într-o cauză care nu ne privește pe noi, românii. Cât mai îndurăm bătaia de joc la adresa neamului românesc?” (27 mai).

Cu ce se făcea vinovată Clotilde Armand – „franțuzoaica”? Scrisese pe Facebook următoarele: „Susţin propunerea domnului profesor Andrei Oișteanu de a schimba numele străzii din Sectorul 1 pe care se află Ambasada Republicii Belarus. În acest sens, voi înainta către Primăria Capitalei următoarea propunere: Strada Tuberozelor din Sectorul 1 să se numească Strada Roman Protasevich – numele jurnalistului disident. Trăim într-un stat european și acest act de terorism al președintelui Aleksandr Lukașenko, de a deturna un zbor comercial între două state membre UE & NATO, nu poate rămâne nepedepsit”.

O propunere de apreciat, nu de hulit. Dar depinde la ce valori te raportezi. Valorile lui Hurduzeu par într-o dezordine totală, din moment ce simte nevoia să menționeze, apăsat și plin de ură: „un evreu” (Andrei Oișteanu), nu un cetățean român. Periculoasă gândire! Și se tot lamentează cei de la AUR că ar fi etichetați pe nedrept „anti-europeni” și „antisemiți”…

„E bine să-i demascăm, să li se vadă adevăratul chip! Părinții și cadrele didactice devin parte din complot”

O altă direcție de acțiune a lui Ovidiu Hurduzeu – „simplu menbru AUR” (cum se prezintă), dar fost candidat la Senat – este cea șoșocarismului. A îmbrățișat și propăvăduiește teoriile CapVid (anti-mască, anti-vaccinare, anti-restricții în pandemie). Practică un conspiraționism grețos, de om fără o minimă educație – deși e școlit mult peste medie.

În virtutea acestei filosofii primitive, îl „demască” pe un susținător al „dictaturii medicale”: „Corneliu Vlad Matache, ziarist în slujba Patriarhiei și activist vaccinist. E bine să-i demascăm, să li se vadă adevăratul chip!” (14 iunie).

Altădată descoperă comploturi în spatele vaccinării copiilor: „De acum se îngroașă gluma. Părinții și cadrele didactice devin parte din complot” (30 mai).

A idolatrizat-o pe anarhista Șoșoacă, publicându-i poza și notând alături: „A băgat frica în ei cum nu a făcut-o nimeni în ultimii 30 de ani. Este pentru prima dată când nu mai au «opoziție controlată»” (21 februarie). Cum mugeau comuniștii pe la sfârșitul anilor ’40? „Ana, Luca și cu Dej / Bagă spaima în burgheji!” De la Ana la Diana…

Ulterior, Hurduzeu a abandonat-o pe Șoșoacă, pentru că senatoarea a fost dată afară din AUR, iar el, ideologul șlefuit prin vacanțe la Moscova, e trup și suflet alături de George Simion.

„Acțiunea trebuie să se concentreze împotriva sectorului privat corporatist, care a pactizat cu dușmanul. Vor război civil?!”

Altădată, Hurduzeu a observat „comportamentul agresiv al celor cu botniță” (20 februarie). Atenție: botniță fără ghilimele! Botniță pur și simplu, ca la câini.

Ideologul AUR are o soluție și pentru sabotarea operațiunii de vaccinare: „Injectarea este obligatorie. Acțiunea societății civile trebuie să se concentreze împotriva sectorului privat corporatist, care a pactizat cu dușmanul. Vor război civil?!” (19 mai).

Hurduzeu îi felicită pe „cei care nu acceptă sa le fie băgat in corp amestecul letal”. Și detaliază, halucinant: „În această pandemie, în România, tagma medicilor a avut un comportament de-a dreptul criminal. Fie că sunt plătiți de Big Pharma sau guvern, fie că sunt idioți folositori, ignoranți sau simplii fricălăi, care tremură pentru job-ul lor, și-au încălcat jurământul hipocratic, orice bun-simt și colaborează din plin la împlinirea unei agende genocidare. Fără remușcări, fără să se încurce în procese de conștiință. Cei care tac și rămân neutri în afacerea asta sunt la fel de vinovați. Rarisimile excepții nu schimbă situația pe ansamblu. Să vedeți când va începe înțeparea cvasi-obligatorie a copiilor cum MEDICII PEDIATRI nu vor avea nicio greață să le bage în trup otrava experimentală” (12 mai).

Furioasă că patrioții anti-vaccinare au blocat Canalul Suez, Cabala ne tot înțeapă și ne dă lockdown

Pe 29 aprilie, Hurduzeu și-a expus o experiență care l-a șocat: n-a fost lăsat să calce în picioare legile țării!

„Nu numai că nu m-au lăsat să particip la slujbă fără mască în seara aceasta, nu au vrut să-mi vândă nici lumânări. Un zdrahon stătea la ușă și veghea ca toată lumea să respecte regulile satanice. Eu nu pot să intru în Biserica lui Hristos ca un tâlhar, cu fața acoperită! Nu mi-e rușine de chipul meu, care este făcut după chipul și înfățișarea lui Dumnezeu, nu pot să sărut icoana printr-o cârpă murdară. (…) Am trăit o experiență cumplită. Să te întorci în țara ta după 30 de ani de exil și să fii izgonit din biserică. Din biserica din parohia ta!”

Nu știați?! Chiar și „«accidentul» naval din Canalul Suez” a avut legătură cu campania de vaccinare! Iată: „Se pare ca a fost o operațiune reușită a Aliantei globale a patrioților/naționaliștilor împotriva Cabalei. Furioasă, Cabala a ordonat noi lockdown-uri și intensificarea campaniei de vaccinare” (13 aprilie).

Să vă fie clar cine a blocat Suezul și a provocat griparea economiei mondiale: patrioții anti-Cabala! Dar Cabala, furioasă, ați văzut ce-a făcut? A început să ne înțepe mai abitir!

„Odată cu impunerea vaccinării obligatorii, intrăm în regimul de exterminare în masă a populației”

Pe 3 aprilie, Hurduzeu a distribuit o știre cu titlul: „Unul dintre liderii protestelor din Constanța a fost internat la psihiatrie”. Comentariul ideologului AUR: „Este un avertisment. Următorul pas va fi asasinarea. Sau mai credeți în democrație și drepturile omului?”.

Două zile mai târziu, nenorocire: suntem exterminați! Demența e totală: „Odată cu impunerea vaccinării obligatorii, intrăm în regimul de exterminare în masă a populației. Să nu credeți că v-ati înțepat de două ori și ați scăpat. Vaccinarea obligatorie impune repetate vaccinări anuale până când și cel mai robust organism va fi pus la pământ. Scopul exterminatorilor este reducerea cu cel puțin 10-15% din populație. Cei care vor supraviețui vor fi niște zombie pe care cu greu îi vei mai putea numi oameni. În România, comuniștii nu au avut niciodată un plan de exterminare a populației civile. Chiar în anii ’50, comuniștii le dădeau «dușmanilor de clasă» șansa de a se salva dacă acceptau reeducarea și se încadrau în noua ordine socială. Cei care comit genocidul actual văd în oameni niște animale, un cancer al planetei. Să nu considere colaboraționiștii, idioții utili, credulii că obediența lor va fi răsplătită. Singurul lucru care mulțumește Satana, la care se închină exterminatorii, este sacrificiul uman. Ne aflăm în faza prăbușirii civilizației și o reîntoarcere la lumea păgână a Babilonului satanic” (5 martie).

A se observa duioșia cu care scrie Hurduzeu despre ororile comunismului, relativizându-le prin minciună. În schimb, e necruțător cu niște nenorociri care se întâmplă doar în tărtăcuț lui și a altor șoșocari din mișcarea CapVid.

Dar omul e viteaz: și dă-i, și luptă! „Niciun compromis cu dictatura sanitară! Nu vrem perestroika plandemică, adică jumătăți de măsuri care să ne adoarmă vigilența!” (2 aprilie). Fii vigilent, Gogule, nu te lăsa!

Necazul e altul: „Ați observat cum s-au înmulțit măștile negre? Mai ales tinerii preferă să poarte aceste peceți ale supunerii sataniste” (9 martie). M-am uitat pe stradă: cam mult negru, cam mult Satan!

Anunț sec, pe 31 martie: „Genocid”. Gata, mergem la culcare, a zis Hurduzeu că s-a terminat. Păcat, aș fi vrut să prind și Mondialul de fotbal de anul viitor, din Qatar.

„Nu suntem încă toți modificați genetic prin vaccin ca să poată să ne ghidoneze cum vor ei”

Da’ uite că Hurduzeu ne mai lasă să respirăm oleacă, după genocid, ca să vedem ce grozăvii se întâmplă la Davos, în Elveția.

„Vor să implementăm forțat Marea Resetare a mafiei globaliste de la Davos. Nu au luat în calcul că nu suntem încă toți modificați genetic prin vaccin ca să poată să ne ghidoneze cum vor ei. Și nici nu au mijloacele financiare, în România cel puțin, să asigure dictatura digitală visată de psihopații planetari. Au atacat pe toate fronturile, s-au întins mult mai mult decât le permitea plapuma lor, s-au grăbit din disperare, știind foarte bine că aceasta este ultima lor șansă de a distruge omenirea” (29 martie).

Vedeți? Am scăpat! ‘Geaba au dat cu genocid pe noi! N-au luat în calcul, fraierii, că noi avem genetică d-aia tare, geto-daco-rusă, cum îi place lui Hurduzeu.

„Atacul satanic” e depistat și pe 23 martie, când primim instrucțiuni suplimentare: „Sub acoperirea unei crize medicale, un cult al mortii duce un război de exterminare a națiunii române”. Poftim, mi-a dispărut optimismul! Și cu genetica noastră beton cum rămâne?!

Dacă deschideam ochii bine, vedeam avertismentul hurduzeiesc de la începutul anului, nu mai bâjbâiam în întunericul speranțelor deșarte: „Încă din anii ’70 se știa planul de depopulare a planetei: sub 500 de milioane de locuitori” (4 ianuarie).

Așadar, de 15,6 ori mai puțini decât suntem acum. Bă, da ce le mai știe Hurduzeu… zici că-i Dumnezeu! (Doamne, iartă-mă, că-mi scăpă o rimă!)

„Soluția Paraguay”, o instigare penală: „intrat cu furci și ciomege în Parlament, cuțitul pus în gâtul șefului Senatului”

Hurduzeu e și instigator. Unul periculos, profesionist, care-și face culcuș temeinic între copertele Codului Penal.

„Misiunea lor: să ne vaccineze pe toți! Misiunea noastră: să terminăm masca-rada lor! Au ordin de la globaliști să nu cedeze în niciun chip! Să nu vă așteptați la demisii, ci la înăsprirea dictaturii. Dar asta nu trebuie să vă sperie” (29 martie).

Completare penală în aceeași zi: „Soluția Paraguay. Ceea ce nu spune presa globalistă. Populația înfuriată a intrat cu «furci și ciomege» în Parlament și i-a pus cuțitul la gât șefului Senatului: «Terminați mascarada!»”.

De altfel, revoluțiile din tărtăcuța Hurduzeului s-au manifestat plenar încă de la începutul anului, când câteva mii de descreierați „trumpiști” au pătruns prin violență în clădirea Capitoliului, la Washington. Agitatul AUR-ist a notat cu satisfacție: „A început a doua revoluție americană” (5 ianuarie). Apoi: „Revoluția americană: protestatarii ridică o cruce de lemn în fața clădirii Capitoliului din Washington” (6 ianuarie).

Unde mințile lucide vedeau o răbufnire anarhică, un fel de „mineriadă americană” (cu Trump în rolul lui Iliescu, de instigator cinic și iresponsabil), Hurduzeu vedea o „revoluție”. Una comparabilă cu cea din care s-a născut națiunea americană independentă! Bravo, Gogule, aplauze!

Epilog: „Bill Gates vrea să ne fure soarele și să înghețe pământul”

„Revoluția” din 5-6 ianuarie a fost precedată de un anunț profetic făcut de Hurduzeu: „Bill Gates vrea să ne fure soarele și să înghețe pământul”.

Era 3 ianuarie, iar spirtoasele de la Revelion încă își mai făceau efectul.

În privința înghețului, recunosc că în acel moment aș fi făcut pactul cu „diavolul” Bill Gates: trimite, moșule, și pe la mine, la Brădiceni – știi matale, colea, în Gorj, sub munte -, oleacă de îngheț, că plouă de Revelion ca de Sfântu’ Ilie, și zău că m-aș da o țâră cu săniuța!

Cu soarele, în schim, i-a ieșit! Uite că de ceva vreme e tot noros și plouă în fiecare zi. Te pomenești că Hurduzeu a avut dreptate!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Mesaj AUR: „Îmi place Putin și nu-mi place UE. Uniunea Europeană este noua Uniune Sovietică, nu Rusia creștină”

* Șoșoacă: „Veți fi pseudo-oameni, o altă specie! Vaccinul îl înlocuiește pe Dumnezeu, modifică structura ADN-ului! Provoacă avorturi, sterilitate. Experimentul va dura până în decembrie 2023”

Radu Moraru: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* Dan Puric, trompeta Rusiei: „Este un atac decisiv asupra poporului român! Suntem în război viruso-ideologic. România este o țară condusă de pirați!”

* O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

* Mineriada din 13-15 iunie 1990. Cum a clonat regimul FSN un post de radio. Ziaristul care avea în birou un poster uriaș cu Ion Iliescu

* Alegeri la Deveselu: principalii doi candidați au votat un mort, care a și ieșit primar! Se înfruntă fiul defunctului cu vărul defunctului

Continuă batjocura: procurorul Giorgiana Hosu, fostă șefă a DIICOT, se pensionează la 48 de ani!

Urletele milițianului Coarnă (PSD) la adresa unui deputat USR-PLUS: „Opriți papagalul! E setat în prostie! Nu înțelege nimic!”

* Euro 2020, concluzii după două etape. Germania redevine „über alles”, Portugalia își dă două autogoluri în 4 minute, Ronaldo e din nou golgheter. Franța suferă la Budapesta, Spania în pericol!

4 COMENTARII

 1. Daca coalitia impostorilor PNL-USR+-UDMR nu iese dracului odata din bula „wow” exact lagarul comunisto-putinist visat de asta ne asteapta din 2024! Turcan, bode, barna, roman, bulai si compania sunt perceputi de populatie ca fiind mai toxici decat cei de la AUR. Daca PNL-USR+-UDMR ar fi initiat cu adevarat reforma statului, daca crestera economica „wow” ar fi simtita si de populatia care duce in spate toate capusele bugetare, nu ne-am mai pierde vremea cu toxinele AUR, acestea s-ar fi eliminat singure din societate din lipsa obiectului muncii. Premierul „wow” a fugit cu coada intre picioare speriat de niste batrane pesediste si spalate de creier din regiunea traficantilor de persoane Deveselu!! Cum sa reformezi o tara care isi doreste cu ardoare acest lucru cand tu, ca premier, nu tii „la tavalealea”cu niste pesedisti batrani si nu esti in stare sa comunici si sa iti argumentezi deciziile in fata unor batrani?! Tuta aia de la Sanatate de la USR+ la fel, in loc sa explice de ce nu a fost platit personalul din centrele de de vaccinare, pentru ca oamenii puneau intrebari nu dadeau cu pumnul, a fugit ca premierul wow de la conferinta de presa de la Craiova si toti prostii si toate proastele de dreapta se intreaba de ce in Oltenia se voteaza doar PSD. E simplu, pesedistul nu o ia la fuga cand nu-i convine, eventual se injura si se bate in parte cu contribuabilul daca nu are explicatii, dar nu fuge cu coada intre picioare ca si cand ar fi facut ceva rau ori dandu-si aroganta pe fata! Iar AUR-istul e si mai smecher ca pesedistul, el nu numai ca nu fuge dar ii spune contribuabilului cocosat de frustrari si nevoi ca are dreptate si ca el AUR-istul nepatat care nu a fost la putere ii este singura salvare.

 2. O sinteza dureroasa a minciunilor agentilor pro-rusi din Romania. Nenorocirea e ca la gradul de degradare a populatiei si la miserupismul multora legat de educatie si progres, teoriile acestea patrund extrem de usor si incep sa devina gandire comuna…actiunile guvernului sunt ridiculizate si prea putini sunt cei care vor scapa neatinsi de ideea ca tot cu Rusia era mai bine. Deci aceasta e o pregatire a terenului pentru trecerea fara socuri a Romaniei sub aripa Rusiei…nu m-ar mira…

  • Noi,romanii avem o scarba genetica fata de Rusia.Cazurile acestea nu prind decat la un procent mic .
   Problema este legata de educatie. Si pandemia asta ne-a dezvaluit multe.
   Cand iti iei informatiile despre pandemie de la Sosoaca si „diva” Budeanu e normal sa scoata capul si genul acesta de naparci, doar, doar.
   Sa speram ca CNA-ul o sa-si revina si propaganda asta sa dispara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here