Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

7
4883
Nicolae Voiculeț

Naistul Nicolae Voiculeț (53 de ani), membru AUR și candidat al acestui partid pentru Senatul României (candidatură invalidată de justiție), lansează amenințări de tip fascisto-bolșevic la adresa „tuturor celor care o susțineți (pe Clotilde Armand – n. red.) și care nu faceți nimic să înlăturați această individă”.

Gândirea fascisto-stalinistă a lui Nicolae Voiculeț a dat în clocot pe 1 iulie, când naistul AUR a scris pe Facebook, referitor la primărița Sectorului 1, Clotilde Armand (USR-PLUS):

„O franțuzoaică care se dă româncă și care n-a lucrat în viața ei decât atunci când a luat milioane de euro pe consultanța de la Bechtel, a ajuns primăriță prin furt și fraudare, iar acum își bate joc de cetățenii bucureșteni..!

Toți cei care o susțineți și care nu faceți nimic să înlăturați această individă, (inclusiv cei din justiție și structurile de stat) sunteți niște trădători nenorociți. Există o listă cu voi toți..!”

Așadar, amenințări și liste de „dușmani ai poporului”! Liste lungi, cât să-i cuprindă pe toți susținătorii lui Clotilde Armand, inclusiv pe cei care au votat-o sau eventual au de gând s-o (mai) voteze.

Dar de mânia răzbunătoare a lui Voiculeț nu vor scăpa nici judecătorii, procurorii sau alți angajați din „structurile de stat” care, în gândirea bolnavă a lui Voiculeț, sunt „niște trădători nenorociți”.

Nicolae Voiculeț l-a vizitat joi pe Liviu Dragnea, la vila acestuia din București, la scurt timp după ce fostul lider PSD a ieșit din pușcărie.

Voiculeț l-a îmbrățișat cu căldură, i-a cântat la nai imnul României și i-a spus-o „verde-n față”: „Cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare, începând cu Orban…”!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Planurile lui Dragnea: vrea să se opereze la prietenii din Israel, apoi începe răfuiala cu actuala conducere a PSD

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

VIDEO. Dragnea a ieșit din pușcărie la fel de ticălos cum a intrat! Cică a lăsat o „Românie prosperă” și a găsit o „dictatură feroce”. Despre PSD: e „praf”, „un partid în buzunarul SRI”

VIDEO. Cei trei care l-au întâmpinat pe Dragnea după pușcărie: Carmen (mândra din tinerețe), Irina (mândra de la bătrânețe) și Codrin (pajul favorit)

* Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

7 COMENTARII

 1. Parafrazând:
  Bolnavi au fost (CZ Codreanu, H. Sima), bolnavi sunt încă (acest naist, Lavric, Simion și alți notorii securiști și milițieni dacopați cu mintea fugită) ș-or fi în neamul românesc. Control psihiatric mai există la noi? Că autorități ale statului sunt de mult dispărute.
  Trezește-te române că ești adormit de atâta comunism și democrație originală!
  Acestui naist i-aș recita începutul din DUHOVNICEASCĂ de Tudor Arghezi:
  „Ce noapte groasă,
  Ce noapte grea,
  A bătut în fundul lumii cineva?
  E cineva? Sau poate mi se pare.
  Cine umblă fără lumină,
  Făra Lună fără lumânare…
  …………………Tu ești mamă?
  …..Cine ești de vii mut
  Și nevăzut ca-n povești?”

  Cât a decăzut nația asta. Ce-au mai distrus comuniștii. Brr! Mi-e tare frică!

 2. Noaptea mintii!! Asta e, nu toti imbatranim la fel, unii dintre noi ne prostim, dar rau de tot! In sfarsit, sper sa-mi faca loc pe lista aia de c…at, am votat-o si o s-o mai votez daca continua tot asa! Hai Clotilde, ca nu esti singura! Nu mor caii cand vor cainii maidanezi (bietele animale, n-au nici-o vina pentru comparatia cu gunoaiele astea hAUR-iste)

 3. Faceti o rectificare, va rog, din respect ptr Gheorghe Zamfir, Voiculet e cantator la nai, Zamfir e unicul naist. V-o spun am simtit furnicaturi pe sira spinarii, cand am vorbit colegilor mei francezi de la acea vreme, ca am cumparat cd-uri cu Zamfir, il stiau, au spus: Zamfir? Hmmm, e mult prea cunoscut aici. Apropo primele cd-uri ale lui Zamfir le-am cumparat din Franta, la noi nu existau…

  • @ Antiprostime: Ce spuneți e adevărat. Dar faptul acesta, că a fost marele naist, nu scuză caracterul mediocru de a ridica în slăvi PSD. Despre caracterul-lipsă era vorba nu despre arta muzicianului. Doar atât.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.