duminică, mai 26, 2024
AcasăMainVIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru...

VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

-

Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției în Guvernul Orban (2019-2020), a dezmințit categoric infomația otrăvită lansată în spațiul public de Liviu Dragnea imediat după ieșirea anticipată din închisoare.

Referindu-se la condamnarea sa pe 27 mai 2019, de către un complet de 5 judecătoare de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), Liviu Dragnea a spus: „A fost o comandă de sus. Flavia se poate supăra pe mine, dar ea mi-a spus că Predoiu, înainte să vină Stelică ăsta, a spus că totul vine de la Iohannis, se vorbea în unitate”.

În abjecția verbală a lui Dragnea, personajele menționate sunt:

 • „Flavia” – Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea;
 • „Predoiu” – Cătălin Predoiu, ministrul Justiției în Guvernul Orban (2019-2020);
 • „Stelică ăsta” – Stelian Ion, ministul Justiției în Guvernul Cîțu (din decembrie 2020).

VIDEO: Afirmația abjectă a lui Liviu Dragnea e la minutul 3:20

Predoiu: „E o declarație incorectă”

Cătălin Predoiu a reacționat prompt pe Facebook: „Am luat act de declaraţia făcută la ieşirea din penitenciar de către Liviu Dragnea, condamnat penal recent liberat condiţionat, făcută la adresa subsemnatului, şi o dezmint categoric. E o declaraţie incorectă, nu am fost interesat şi nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea”.

- Advertisement -

Avocata a aprobat afirmația otrăvită a lui Dragnea!

Singura care refuză deocamdată să dea aexplicații în acest caz este avocata Flavia Teodosiu. Aceasta ar trebui să lămurească dacă i-a spus sau nu lui Liviu Dragnea ceea ce pușcăriașul pretinde că i-a spus.

Există însă un indiciu solid care o plasează pe avocata Flavia Teodosiu în zona ticăloșiei: ea s-a aflat lângă Liviu Dragnea când acesta a făcut scârboasa afirmație. A auzit cea a spus Dragnea, a zâmbit galeș și a tăcut. A aprobat prin tăcere!

Baroul Avocaților din București are datoria să ia în discuție acest caz deosebit de grav.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Dragnea a ieșit din pușcărie la fel de ticălos cum a intrat! Cică a lăsat o „Românie prosperă” și a găsit o „dictatură feroce”. Despre PSD: e „praf”, „un partid fără personalitate”

VIDEO. Cei trei care l-au întâmpinat pe Dragnea după pușcărie: Carmen (mândra din tinerețe), Irina (mândra de la bătrânețe) și Codrin (pajul favorit)

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

Sondaj Inscop: PSD crește, PNL e peste scorul de la alegeri, USR-PLUS recuperează, AUR o ia în jos (după un salt spectaculos)

Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

Robert Negoiță reîncepe „Borduriada” în Sectorul 3. El schimbă bordurile pe care le mai înlocuise în 2014 și 2018

Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

Maia Sandu începe revoluția în Moldova: imunitatea parlamentară va fi desființată, averile hoților vor fi confiscate. Reforma instituțiilor se va face cu experți străini

- Advertisement -

5 COMENTARII

 1. Ce se întâmplă cu acest ziar?
  De două zile nu aveți alt subiect de stiri decat ființa toxică și nefastă pentru România, pe nume Liviu Dragnea! Eu știam că sunteți o publicație serioasă, cu știri și articole de calitate, nu un tabloid! Nu faceți altceva decât să-i creșteți iar imaginea și popularitatea malignă. Sau, mai nou, faceți și servicii de loby cui plătește mai bine? Dacă continuă această campanie de repunere pe tapet a ființei sus-numite, eu voi renunța la notificările pentru publicația dvs., chiar dacă sunt conștient că nu vă veți sinchisi de un singur cititor. Să fiți convinși, totuși, că sunt și alții, destui, care gândesc la fel!
  Toate cele bune!

  • Corect. Romania se afla intr-o situatie dramatica la firul ierbii dar „presa” se ocupa cu perdele de fum. Au ramas doar 2 jurnalisti cu mintea limpede Ioana Ene Dogioiu :”Problema nu e că Dragnea a ieșit mai repede din pușcărie. Problema este că a găsit fix ce a lăsat la intrarea după gratii, pe alocuri chiar mai rău.” si Valeriu Nicolae” Dragnea nu poate fi o scuză pentru gafele și mârlăniile Alianței oricăt de mult și-ar dori liderii PNL și USR să fie. „

  • Deocamdata nu au trecut inca 24 de ore de la eliberarea infractorului puscarias. Si e normal fim informati si sa ne indignam de afirmatiile grave ale acestui ticalos din declaratii facute imediat la iesirea din puscarie si care nu pot fi trecute cu vederea. Individul asta nu are bunul simt sa fie mai discret cum a fost de exemplu A. Nastase. Sper sa apara o lege care sa oblige infractorul sa-si recunoasca vina daca vrea sa fie eliberat inainte de termen. Sa vedem si noi cine o va contesta la CCR si daca politrucii de acolo o vor declara neconstitutionala.

 2. Avocata lui Dragnea, vătaful Dragnea, avocatul Predoiu, Iohannis…au făcut, au spus, au urzit. Ce națiune jalnică! Ăștia toți și alții sunt niște îmbuibați și niște primitivi și mediocri. Și nu duc lipsă absolut de nimic. La ei bogăția dă pe afară. Mai rău e cu susținătorii lui don Livio, alea în capot și ăia în trening, care-l cred pe pușlamaua Nicolae-Liviu.
  Mi-e tot mai silă. „Vivat națiune! Halal să-ți fie!” Nici Muntele Caragiale nu a mai rezistat în această țară, lângă acest popor. Și poporul nu era căzut în noroiul în care este azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -