Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

4
11378
Colonelul Florin Șinca vede conspirații la tot pasul. Până când va pleca în munți, să lupte precum partizanii, s-a băgat un pic la Senat, să ciugulească niște bani publici

Un caz realmente îngrijorător a fost descoperit de colegii de la Aktual24.ro, care publică discursul conspiraționist cu semne clare ale delirului de persecuție din partea unui ofițer superior din Poliție, până acum câteva luni angajat la IGPR, iar azi plătit de la buget în calitate de consilier AUR la Senat.

Florin Șinca, comisar-șef la IGPR până la începutul anului 2021, când a demisionat ca să treacă la Senat odată cu intrarea AUR în Parlament, vorbește despre „dictatura UE“, „sclavii români“ transformați în topoare, dar și despre dorința de a pleca în munți, unde să opună rezistență – nu se știe cui.

Delirul este însă legat clar de campania de vaccinare. Fostul ofițer de poliție se arată furios că la un eveniment au fost primiți doar cei vaccinați sau cu test, rod al „sistemului ticălos al UE“, „noul bolșevism“, „dresajul noii ordini mondiale urzite de marele diavol“.

Actualul consilier la Senat se întreabă: „Cât de sclav să fii să execuți orbește toate căcaturile noii ordini mondiale?“.

Conspiraționistul povestește cum și-a dat el seama rapid de „fenta“ cu epidemia și a făcut raport, să fie mutat unde e molima mai mare, ca să se infecteze. „Știam că e teatru“, delirează Florin Șinca.

Cine profită de cele 30% din populație care cred în poveștile cu conspirații

Exact același discurs îl avea anul trecut, înainte să se infecteze, și jandarmul sibian – camarad de arme cu conspiraționistul AUR – care a decedat din cauza Covid. În aceeași situație s-a aflat și răposatul actor și ex-ministru Bogdan Stanoevici, dar și mulți alții ca ei.

Cazul Șinca este extrem de grav, pentru că arată ce fel de personaje se pot ascunde în instituții de forță ale statului român, chiar în structurile de conducere, și ce fel de oameni mișună inclusiv prin Parlament, plătiți împărătește din banii publici.

Persoanele care suferă de delir de persecuție, așa cum e și cazul lui Florin Șinca, nu pot fi vindecate, explica acum un deceniu regretatul profesor psihiatru Florin Tudose. Acești oameni nu știu că sunt bolnavi și nici nu acceptă acest lucru. Prin urmare, ei nu vor căuta asistență medicală și nici nu vor lăsa să fie ajutați de specialiști. Circa 30% din populație, conform studiilor făcute de psihiatri, crede în tot felul de teorii ale conspirației.

Acestui procentaj i se adaugă un număr suficient de mare de oportuniști și impostori precum Diana Șoșoacă – până anul trecut vehementă critică a PSD, susținătoare a USR-PLUS, a Justiției și deosebit de dură cu Biserica Ortodoxă Română. Aceștia vor să profite de problemele și naivitatea primilor, spunându-le ce vor să audă și erijându-se în vajnicii lor apărători în războiul cu fantasmele conspiraționiste.

Ce a scris Florin Șinca pe site-ul r3media.ro

„Am fost învățat de părinți și bunici, din fragedă pruncie să fiu cuminte, să respect regulile. Cele dumnezeiești, naturale, apoi cele date de stat. Când am făcut armata, am avut același regim, tuns la fel, uniformă, arme, echipament, tot. Eram tânăr, mai săream calul, dar școala militară și cariera în m-au determinat să respect normele, să stau în pătrățica mea. Prin urmare, sunt un om al regulilor, al uniformei, al înfrânării voii, cam ca la monahi.

Însă, de un an de zile, cu acest teatru, cu execuția libertății, cu mimetismul guvernanților, cu atacul la sufletul poporului român, nu mai respect nimic, m-ați pierdut din gașca asta!
Vreau să vă spun că, de acum, eu nu mai recunosc autoritatea aceasta dictatorială a UE și nici pe sclavii «români» care, din cozi de topor, s-au transformat în topoare!

Pregătesc rezistența în munți.

Sunt ca un câine legat în lanț, iar când simte că i-a venit sfârșitul, e lăsat să umble slobod, să moară la umbra unui paltin.

Comunicatul Senatului, MAI, și al altor instituții partenere, inclusiv ambasade care numai binele nu ni-l vor (linia întâi a LGBTQ), prin care, de Ziua Copilului, la evenimentul din bătătura de câteva pogoane au acces doar cei cu adeverință de vaccinare (și asta cu minimum zece zile de la rapel!), sau cu test, este o prostie mare și se înscrie în rândul aberațiilor sistemului ticălos al UE, de noul bolșevism, de lucrătura și dresajul noii ordini mondiale urzite de marele diavol. Cât de sclav să fii să execuți orbește toate căcaturile noii ordini mondiale?

Cum să stea jandarmul la control, la poarta Parlamentului: «Tati, ai vaccin? Nu? Tai-o, cu copil cu tot! Dacă nu ești sclav, n-ai ce să cauți în curtea Parlamentului și spre Izvor și spre 13 Septembrie! Scanează codul QR! Hai, executarea!»

Și abia acum ne vom aminti cuvintele părintelui Justin Pârvu…

Au dat Logan, au folosit elevii Colegiului Militar, au băgat norme anticonstituționale. Și e doar începutul. Toți proștii din guvern apar în clipuri cu provaxin, absolut jalnice, peste ani vor râde și curcile de ei!

M-a ajutat Dumnezeu să-mi dau seama de fentă, de minciună și pe 20 martie 2020 am făcut raport la inspectorul general să fiu mutat în poliție acolo unde e «molima» mai mare, să mă infectez. Știam că e teatru. Evident, am primit un răspuns de formă, că voi fi trimis. Știu foștii mei colegi din IGPR că și asta mi-a grăbit retragerea. Din martie 2020 eu n-am respectat alte reguli decât cele obișnuite, de igienă, cu care m-a învățat mama. Am stat în toate grupurile mari, am circulat cu rata, iar în birou n-am avut niciodată masca mă-sii!

Deja suntem asmuțiți să ne sfâșiem, fraților. Dez-bi-na-re! Înțelegeți, oameni buni, că totul constă în dresaj, în țarc, în noul comunism de catifea?!

Totul este de o viclenie maximă. Totul este un fals cap-coadă. Ce creștini sunteți, ori ați uitat chiar «Tatăl nostru»: «Și ne ferește pe noi de cel viclean».

Văd că nu vă dați seama de ridicolul situației, iar noi continuăm să le îndurăm tâmpeniile, cu vacinul, cu valul de «infectări», cu tulpina pizdii mă-sii… Până când?

Culmea este că europenii și românii s-au obișnuit deja cu încălcarea libertăților. Și boul se obișnuiește cu jugul. Și trage. Că el n-are conștiința libertății. Dar noi?

Și taurul, cât e de viril, nu știe că, la câtă forță are, dacă ar da doar o căpățână în țambrele gardului, ar fi liber la haremul de vaci. Nu dă, și atunci stă în țarc. E taur doar că încă mai are coaie. Așa ca noi. În realitate, unii suntem morți care n-am fost încă îngropați.
La noi se duce lumea la coadă din varii motive: conformism, presiune, copierea comportamentului, plecare în Grecia etc.

În Germania și în alte țări UE deja nu mai poți intra în magazine fără scanarea codului QR! Înțelegeți cum a început? Ne-au luat temperatura, mers doar pe culoare, pe săgeți, spălare cu gel, cârpă pe față, ne-au insultat și cu învățarea să ne spălăm pe mâini… 2 metri, ține distanța, strănută în cot, pune mănuși…

Cel mai frumos gest bărbătesc, datul mâinii (noroc), a fost mutilat. Credința ne-a fost batjocorită, Biserica atacată de neterminați și diavoli, răposații ne-au fost nesocotiți, cum nici turcii în evul mediu n-au făcut-o.

În vremea aste, țara a continuat să fie furată, ori vândută pe nimic, către mafioții mondiali, cu sprijinul leprelor de aici.

Semnalul de »lume nouă» se dă și către justiție. Așa cum am avut procurori folosiți în războiul româno-român, tot așa avem și vom avea judecători.

La Biblioteca Națională nu se stă deloc la coadă la cărți, se stă la înțepat. Ce imagine mai sumbră doriți? Ce imagine mai clară a decăderii mai vreți? Unde sunt banii tocați pe botnița presei, pe manipulare, pe izolete, corturi, vagoane, asistente, vrăjeli?

Răspunde cineva pentru jaf?

La 10 seara, intrați în case! Acum, până și la plimbarea pe Calea Victoriei, la miezul nopții: stingerea!

Se induce o frică teribilă în popor. Libertatea e călcată în picioare.

Între noi și vite nu mai e nicio diferență. Când e să dăm cu parul, să dăm cu parul! Că nici Iisus n-a alungat fariseii din templu rugându-i frumos.

Eu, unul, deja mă pregătesc pentru rezistența din munți.

Vreau să mor în libertate!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Planurile lui Dragnea: vrea să se opereze la prietenii din Israel, apoi începe răfuiala cu actuala conducere a PSD

VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

VIDEO. Dragnea a ieșit din pușcărie la fel de ticălos cum a intrat! Cică a lăsat o „Românie prosperă” și a găsit o „dictatură feroce”. Despre PSD: e „praf”, „un partid fără personalitate”

VIDEO. Cei trei care l-au întâmpinat pe Dragnea după pușcărie: Carmen (mândra din tinerețe), Irina (mândra de la bătrânețe) și Codrin (pajul favorit)

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

Sondaj Inscop: PSD crește, PNL e peste scorul de la alegeri, USR-PLUS recuperează, AUR o ia în jos (după un salt spectaculos)

Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

Adrian Ursu, mârlănie în direct: „Este o putoare la Sectorul 1!”

4 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg de ce autoritatile nu vin cu un discurs clar in care sa demonteze aceste accente rebele care fac din pandemie un prilej de a acuza UE ca impune o dictatura inventata, cand toata impunerea e doar medicala, facuta cu scopul de a reduce efectele pandemiei pentru BINELE TUTUROR. Oare e chiar atat de greu sa fie explicat acest lucru si sa se invinuiasca de delir niste natarai care urasc bunul simt???!!! Nu inteleg de ce autoritatile se dovedesc atat de DEBILE in a sustine o cauza stiintifica si corecta social??? E revoltator sa fim lasati in aceasta mocirla mediatica!!!!

  2. […] “Un caz realmente îngrijorător a fost descoperit de colegii de la Aktual24.ro, care publică discursul conspiraționist cu semne clare ale delirului de persecuție din partea unui ofițer superior din Poliție, până acum câteva luni angajat la I.G.P.R, iar azi plătit de la buget în calitate de consilier AUR la Senat.” Articol: AICI […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.