Ucrainenii au lichidat un KGB-ist de frunte: fostul comandant adjunct al forțelor speciale din FSB, pensionat la 38 de ani

1
3121
Andrei Golubev

Teroristul Andrei Sergheevici Golubev, ofițer al forțelor speciale din FSB-ul rusesc (ex-KGB), și-a pierdut viața pe frontul din Donbass. Era tânăr pensionar și fusese „mobilizat parțial”.

Andrei Golubev (39 de ani) era fiul fostului comandant al Gărzii Naționale Ruse (OMON) din regiunea Vologda, Serghei Golubev.

Invadatorul a fost lichidat de artileriștii ucraineni sâmbătă, 28 ianuarie, în timp ce blindatul cu care se deplasa s-a răsturnat în urma unei explozii.

Împreună cu el au pierit aproape toți ceilalți camarazi ai săi din grupul de recunoaștere. Avea indicativul de luptă „Nerv”.

Andrei Golubev a participat l „operațiunea specială”, ca voluntar, încă din prima zi a anunțului legat de „mobilizarea parțială”. Adică, din 21 septembrie 2022.

Timp de 20 de ani, Andrei Golubev a lucrat în cadrul FSB, unde a ocupat funcția de comandant adjunct al forțelor speciale. În 2021 s-a pensionat la numai 38 de ani. După un an și câteva luni avea să moară în Donbass. În urma sa au rămas doi copii mici, orfani de tată.

Informațiile au apărut pe pagina de VKontakte a orașului Nikolsk din regiunea rusă Vologda, „Govorit Nikolsk” („Vorbește Nikolsk”).

Portalul „Govorit Nikolsk” pe VKontakte: „Din nou o veste tragică. A devenit cunoscut faptul că, în cursul unei operațiuni militare speciale în Ucraina, a murit Andrei Sergheevici Golubev, un locuitor din Vologda, fiul fostului comandant OMON, Serghei Golubev. Pe 28 ianuarie, împreună cu grupul său de recunoaștere, Andrei a intrat sub focul de artilerie. Vehiculul cu care se deplasau cercetașii s-a răsturnat în urma exploziei. Aproape toți cei aflați în mașina blindată au murit”.

Propagandiștii ruși au luat imediat legătura cu tatăl ofițerului lichidat. Acesta le-a declarat că fiul lui „a mers să slujească pe front de îndată ce a fost anunțată mobilizarea parțială”. Fiul său, proaspăt pensionar, i-ar fi spus: „Dacă nu noi, atunci cine să se ducă acolo?”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Pițurcă a dormit din nou în arest, după 41 de ani. De la tovarășii de barbut din comunism la afacerile cu măști din pandemie, alături de un fost SRI-ist. Este a treia aventură penală a lui „Satana”, după ce a fost condamnat și pentru mărturie mincinoasă în favoarea lui Gigi Becali

* VIDEO. Scuzele și explicațiile lui Emil Boc, care a repus pe soclu, prompt, statuia lui Iuliu Maniu. „M-a indignat și pe mine”

* La Poliția Română, ca-n Armata rusă! Percheziții DNA: au dispărut uniforme care figurează ca fiind cumpărate, dar n-au ajuns niciodată la polițiști

* Șoșoacă sare în ajutorul unui agent KGB: și-a trimis tovarășa putinistă, avocată și ea, să-l susțină în procesul împotriva statului român. Iurie Roșca are interdicție 5 ani de a intra în România

* VIDEO. Blestemele drăcești ale preotului Longhin Jar, trompeta Moscovei. „Ți-e sete, Bartolomeu, nesăturatule și spurcatule! Jgheab bătrân și împuțit ce ești!”

* România și alte 7 țări europene încearcă să înșele Comisia Europeană pentru a primi banii din PNRR fără să facă reformele promise – analiză „Le Monde”

Trompetele penalilor. Răzvan Savaliuc și oamenii săi sunt anchetați de DNA pentru grup infracțional organizat și favorizarea infractorului

* Înalt oficial BNR: pensiile speciale mănâncă 0,85% din PIB, iar în 2-3 ani vor ajunge la 1,5%. „Sunt o cheltuială bugetară nu doar inacceptabilă, ci și insuportabilă”

Măciuca liberală: Silviu Mănăstire, „scula lui Bode”. De la „dosar de politician” la amenințări de tip interlop: „să am timp să mă ocup de niște băieți, ca pe vremuri”, „fără milă și fără regrete”

* Extraordinara lecție electorală a cehilor: și-au ales ca președinte un general parașutist, pro-NATO, pro-UE și anti-Putin, erou al războiului din fosta Iugoslavie. Candidatul care făcea cu ochiul Rusiei a fost zdrobit la vot

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.