Turiștii de pe pârtia Kalinderu, din Bușteni, au atacat o ambulanță venită pentru un copil accidentat. Unul dintre agresori a aruncat cu vin fiert pe parbrizul mașinii, pe motiv că pornise sirena

3
13945

Un incident șocant a avut loc duminică, pe pârtia Kalinderu, din Bușteni, unde mai mulți turiști au atacat o ambulanță și personalul de la Salvamont care veniseră să ajute un copil accidentat. Momentul a fost filmat și postat pe Facebook de utilizatorul Ciprian Andrei.

Complet nepăsători față de urgența situației și de nevoia de a ajuta copilul lovit, mai mulți oameni, unii dintre ei – de asemenea cu copii în brațe – s-au pus în calea ambulanței.

Unul a aruncat cu vin fiert pe geamul mașinii, pe motiv că a pornit sirena și că îi sperie pe copiii care se dau pe derdeluș. Individul avea el însuși cu el un copil de 10 ani. Alte persoane s-au repezit la un angajat al Salvamont la care au început să se răstească și pe care l-au îmbrâncit.

Argumentele lor au fost incredibile: “Avem și noi copii mici! Ne sperie copiii, e normal! De ce să ne dăm la o parte? El (n.r. – șoferul) vrea s-o bage pe pârtie!“.

Jandarmii au intervenit și au amendat trei dintre persoanele agresive. Lipsa lor de discernământ și empatie nu poate fi însă amendată în niciun fel.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

3 COMENTARII

  1. astia trebuie batuti pana se umfla. Sunt sigur ca daca era plodul lor lovit, nu ii mai deranja nimic.Probabil doar deveneau agresivi cu salvamontul din nou ca nu a ajuns mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here