Individul care a aruncat cu vin pe ambulanța din Bușteni a primit o amendă de 10 ori mai mică decât soția sa, care a sunat nejustificat la 112 ca să-i anuleze amenda!

0
6572
Omul cu vin fiert... aruncat pe ambulanță!

Turiștii care au refuzat duminică să se dea la o parte din calea unei ambulanțe care intervenea pe pârtia Kalinderu din Bușteni au fost amendați, scrie Observatorul de Prahova. Recalcitranții au susținut, aberant, că șoferul le-a speriat copiii când a pornit sirena. Ei au reacționat aruncând spre ambulanță cu vin fiert și bulgări de zăpadă.

Unul dintre bărbații de pe pârtie a aruncat un pahar de vin fiert în direcția ambulanței, iar un salvamontist care a încercat să-i liniștească pe turiștii agresivi a fost înconjurat, amenințat și agresat verbal.

Bărbatul care a aruncat paharul a fost amendat de jandarmii montani cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Ulterior, soția sa a fost amendată cu suma de 2.000 de lei de polițiștii sosiți la fața locului, pentru apel nejustificat la 112. Ea a sunat la numărul de urgență în timp ce soțul ei era amendat de jandarmii montani. Femeia a spus că se simte amenințată de oamenii legii.

„După stabilirea situației de fapt, au fost aplicate două sancțiuni: una conform Legii nr. 61/199, în valoare de 200 de lei, și una conform OUG 34/2008, în valoare de 2.000 de lei. Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță, publică alcătuit din polițiști sprijiniți de jandarmi, este la datorie pentru a asigura respectarea regulilor prevăzute de legislația incidentă pe durata stării de alertă, în tot județul Prahova”, a comunicat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Prahova, la solicitarea „Observator de Prahova”.

Așadar, nervozitatea și lipsa de rațiune i-au adus femeii o amendă de 10 ori mai mare decât cea a soțului ei, pe care a contestat-o – fără succes – sunând la 112!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ruptură la vârf în PNL. Rareș Bogdan, atac dur la Orban: „I s-a umflat capul la Palatul Victoria! Cu excepția lui Boc, toți premierii s-au stricat la cap, au ieșit trăncăniți la cap”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here