Pe cine a votat “poporul PSD”: pionii lui Dan Voiculescu, băgați în Parlament de Ciolacu, ies acum din partid și se pun la dispoziția lui “dom’ Profesor”

13
1305
Dan Voiculescu

Cinci parlamentari intrați în Legislativ pe listele PSD, dar membri ai Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal (PPU-SL), au părăsit deja gruparea social-democrată. Acesta este tributul pe care, în mod tradițional, PSD îl plătește mogulului Dan Voiculescu, în schimbul serviciilor primite la Antena 3 și, în același timp, obișnuita “leapșă” luată de votanții social-democraților.

Înțelegerea ocultă prin care sunt înșelați alegătorii PSD la fiecare alegeri este următoarea: Dan Voiculescu, un personaj detestat de marea majoritate a românilor, își desemnează un număr de pioni pe care liderii social-democraților – indiferent care ar fi aceștia – îi pun pe locuri eligibile în propriul partid. Aceștia sunt aleși de votanții PSD care habar n-au ce se întâmplă. Ulterior, oamenii lui “Felix” părăsesc partidul care i-a băgat în Parlament și devin vectorii de interese ai oligarhului la cel mai înalt nivel.

Ca plată a acestui serviciu, Antena 3 se pune la dispoziția PSD și face cele mai mizerabile campanii de linșaj public, dezinformare și manipulare. Această simbioză PSD – Antena 3 – Dan Voiculescu, veche deja de 16 ani, a produs deja enorm de mult rău României și continuă să reprezinte principalul element care menține gruparea condusă acum de Ciolacu în prim-planul vieții politice românești.

Cei cinci oameni ai lui Dan Voiculescu, intrați în Parlament pe listele PSD, sunt Grațiela Leocadia Gavrilescu, Steluța-Gustica Cătăniciu, Loredana Predescu, Vlad Popescu (băiatul lui Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5) și Laurențiu Mihai.

Vlad Popescu a generat și un imens scandal în PSD. Ciolacu l-a trimis să candideze la Suceava, dar liderii locali ai partidului s-au răsculat și au refuzat să-i facă jocurile. Până la urmă, Ciolacu le-a forțat mâna și i-a obligat să se execute, așa că băiatul primarului de la Sectorul 5 din București a fost ales deputat PSD de Suceava. Acum a demisionat și s-a întors sub mantaua lui “dom’ Profesor”, stăpânul său.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

13 COMENTARII

  1. daca s-ar face un sondaj de opinie ati fi foarte surprinsi sa constatati ca romanii au mai mare incredere in acesti senatori decat in actuala conducere oare de ce?

  2. sunteti foarte lacomi sa scieti orice despre oricine numai sa va citeasca lumea insa ce sa vezi?oamenii si-au cam dat seama in ce parte bateti si va da cu flit.

  3. Păreriștii de pe „Ziariștii.com” au deraiat puțin. Să vă întrebe pe dumneavoastră domnule Cartianu de ce scrieți „urât” despre un pușcăriaș, de copilul lui tata Popescu-impostorul sau despre tovarășa Cătăniciu, cea care în echipă cu Iordache, Nicolicea și udmristul ăla mic și chel au distrus CP și CPP făcânduse preș în fața sultănașului Dragnea.
    Ba să scrieți! Dumneavoastră domnule Cartianu că văd cum românii, care se pricep la toate, uită ignomiile unor Voiculescu, Popescu senior, Cătăniciu, Dragnea. Sau, poate, eu sunt cel uituc. Mai știi?

  4. Puscariasul hot si turnatorul la SECU de cea mai joasa speta voiculescu dan, turnator de verisoara primara, foloseste banii furati poporului roman si inainte si dupa Revolutie pentru a plati postaci de o prostie rara ca cel care a publicat 8 comentarii la acest articol la un interval de un minut intre ele sub diferite nick-uri cu nume si prenume pentru a fi mai credibil dupa creierul lui lipsa! Am observat acest model de actiune a postacilor platiti din bani murdari la toate articolele care spun adevarul despre pucariasul felix motanul si slugile lui la fel de infecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here