sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainPăzea, Șoșoacă se înarmează! "De mâine voi face cerere pentru permis de...

Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

-

Anunț-șoc al senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă (45 de ani), duminică seară, la România TV: începând de luni, va face diligențele pentru a obține permis de port-armă! În prelungita ei campanie de auto-victimizare, senatoarea AUR spune că se află în pericol, pentru că „forțe ale răului” vor s-o „elimine” sau s-o „reducă la tăcere”.

De curând, senatoarea Șoșoacă spunea că se teme să nu fie infectată cu Covid și internată cu forța în spital. Mai grav, ea a pomenit pericole și mai mari: ar putea fi otrăvită cu flori frumos mirositoare sau cu pâine bine rumenită!

Recital de paranoia și autovictimizare!

Propaganda pe care și-a făcut-o Șoșoacă la RTV

Permis de port-armă, pentru autoapărare

 • „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură.”
 • „Am luat deja unele măsuri să mă apăr de pericole, dar nu pot să le spun. Ca să fie eficiente, nu trebuie să le știe toată lumea.”
 • „S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol.”
 • „Probabil că eu sunt pe lista neagră, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici, și uite că nu mai e printre noi… Și Codruța Cerva e pe lista neagră, dacă au ajuns s-o fileze cu o mașină de Sibiu.”
 • „Anul trecut am fost filată, toate mișcările mele au fost supravegheate. Mașini care mă urmăreau peste tot. Mă așteptau în fața blocului și mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filată și acum, mai ales că am ajuns senatoare și nu mă potolesc. Probabil să nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent.”

Ce amenințări au bântuit-o pe Șoșoacă în ultima lună

Flori otrăvite, cozonac otrăvit, infectare cu Covid…

 • „Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt  multe «persoane non grata» din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav… sau care și mai grav… Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire. Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente.”
 • „Chiar mi-a spus un prieten medic ca, atunci când mă liniștesc, să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele.”
 • „Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că-mi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte.”
 • „Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid, pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite, mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-CoV-2, dar nu va fi SARS-CoV-2.”
 • „Vă spun un lucru: dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei și nici soțul meu și nimeni din familia mea să nu fie internat! Deci, dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea Covid, să nu credeți așa ceva! Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid, pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Lor le trebuie un exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului și a măsurilor. Dacă veți auzi că sunt internată în spital de Covid, este o minciună. Se pregătește internarea mea, nu știu cum, vor fi în stare de orice.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Șoșoacă a intrat în război și cu familia lui Bogdan Stanoevici! Vrea să oprească incinerarea acestuia, deși familia a stabilit altfel

* Calendarul sinucigaș al conspiraționistului Stanoevici

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Asta a băut apă după Radu Moraru?
  Suina asta libidinoasă visează buchete de flori și ea nu merită nici măcar un snop de urzici peste meclă…
  Câți ani are puradelu-i ăl mai mic? Așa, ca să estimez când a făcut sex ultima oară isterica paranoică bipolară cu gușă,Șodzilla…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -