sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsTrădare: șoșocarul Dan Bittman se vaccinează!

Trădare: șoșocarul Dan Bittman se vaccinează!

-

Șoșocarul Dan Bittman a anunțat că se va vaccina împotriva Covid-19, după ce a fost unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai restricțiilor impuse de autorități și s-a manifestat ca un conspiraționist anarhist.

Dan Bittman (59 de ani) a făcut anunțul sâmbătă seara, într-o emisiune de la B1 TV.

A doua zi, a explicat, halucinant, la Antena 3: „Mă vaccinez, deși n-a fost nicio pandemie, a fost Marea Bulibășeală din 2020”.

În ultimul an, solistul trupei Holograf a contestat vehement restricțiile recomandate de medici în pandemie și a îndemnat la răzvrătire.

- Advertisement -

La un moment dat, Dan Bittman a acuzat-o pe Andreea Esca de faptul că ar fi mințit că a avut Covid.

În schimb, artistul a lăudat-o obscen pe Senatoarea Urlătoare, Diana Iovanovici-Șoșoacă: ”Dacă mai aveam 20 de politicieni ca doamna Şoşoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot… Românii au uitat să-şi ceară drepturile, nu ştiu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjaţi de modul in care ea se exprimă”.

Cu altă ocazie, Dan Bittman a delirat: ”După un an de zile şi toate măsurile luate, suntem în aceeaşi situaţie. Poporul a fost foarte obedient, a respectat măsurile impuse şi, cu toate acestea, suntem într-o situaţie gravă. Am senzaţia că oamenii care ne impun aceste restricţii vor să ne ducă într-o situaţie de criză. Vor neapărat s-o facă… Nimeni nu doreşte, de fapt, să îmbunătăţească ceva. Dimpotrivă. Doreşte să aibă cifre. Doreşte să vândă în continuare marfă: medicamente, teste, vaccinuri. Ce rost are să discutăm? Suntem în aceeaşi situaţie ca atunci când nu exista vaccin. Ba chiar mult mai rea”.

- Advertisement -

Luna trecută, Bittman a dat primul semn de „trădare” a taberei șoșocare, dar a făcut-o într-o stare de confuzie: „Nu m-am vaccinat, dar mă voi vaccina. Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional, și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la Johnson & Johnson. Dar, uite, ca să nu zică lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”.

Sâmbătă seara, la B1 TV, Bittman a confirmat că se va imuniza în aceste zile, în maratonul de vaccinare de la Sala Palatului.

Bittman și marele anunț de la B1 TV

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Document-șoc capturat de SUA: Armata chineză pregătește din 2015 arme biologice și genetice, inclusiv coronavirusuri, pentru Al Treilea Război Mondial

* Încă un fake news demontat: „proteza de șold refuzată lui Leon Dănăilă”. Chirurgul spulberă minciuna că „nu se poate opera” pentru că Spitalul Foișor a devenit „spital Covid”

* PSD-istul Tudose folosește un fake news ca să numească „meduză fără creier” un ministru din Guvernul Cîțu

* De la videochat la Voluntari TV. Oana Lovin a primit emisiune la televiziunea lui Pandele, finanțată din bani publici

* Soția lui Nelu Ploieșteanu să nu-i mai acuze pe medici, ci să se acuze pe ea însăși, pentru că nu l-a vaccinat! În schimb, l-a lăsat să cânte prin restaurante, condamnându-l la moarte

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Au vrut să vâneze iepuri și fazani, dar s-au împușcat între ei! Vânătoarea era ilegală. Unul dintre braconieri are capul zdrobit

* D. C. Popescu i-a dat în judecată pe Voiculescu & Năsui pentru expresia „PSD-ist mascat”, apoi a devenit PSD-ist pe față! Evident, a pierdut ambele procese

* Ion Cristoiu a pierdut procesul cu istoricul care-l demascase drept informatorul „Coroiu” al Securității. Instanța: probele sunt clare

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -