Document-șoc capturat de SUA: Armata chineză pregătește din 2015 arme biologice și genetice, inclusiv coronavirusuri, pentru Al Treilea Război Mondial

3
7386

China se pregătește de Al Treile Război Mondial perfecționând arme biologice și generice, inclusiv coronavirus, încă din 2015, relevă un dosar al Armatei chineze obținut și dat publicității de Departamentul de Stat al SUA. Documentele arată că în China s-au făcut manipulări ale bolilor “într-un mod care nu s-a mai văzut până acum”, relevă Daily Mail, publicația britanică unde au apărut dezvăluirile.

Cercetătorii chinezi se pregătesc de Al Treilea Război Mondial încă din 2015 prin perfecționarea de arme biologice și genetice, arată documentele capturate de americani. Conform dosarului secret sustras de la Armata de Eliberare, chinezii sunt siguri că acestea vor fi “armele principale pentru obținerea victoriei”. Mai mult decât atât, cercetătorii au făcut chiar o evaluare a condițiilor optime în care se poate elibera arma biologică și o estimare a impactului pe care aceasta l-ar avea asupra “sistemului medical al inamicilor”.

Beijingul a observat și luat în considerare potențialul militar al coronavirusului SARS încă din 2015. Virusul care a dat peste cap omenirea în ultimul an este exact un astfel de agent patogen: SARS-CoV-2.

Cercetătorii chinezi care au elaborat dosarul recomandă lansarea coronavirusurilor noaptea sau pe vreme noroasă, garantând că aceasta va fi arma decisivă în Al Treilea Război Mondial

Surse guvernamentale americane consultate de jurnaliștii Daily Mail spun că sunt “îngrijorări majore” în legătură cu intențiile elitei politico-militare chineze din jurul președintelui Xi Jinping, cu atât mai mult cu cât sunt mari îndoieli privind capacitatea Chinei de a gestiona astfel de arme biologice și genetice. Lipsa de proceduri și activitatea din laboratoarele chineze măresc pericolul ca virusurile să scape de sub control.

Autorii chinezi ai dosarului capturat de Pentagon insistă că Al Treilea Război Mondial “va fi biologic”, spre deosebire de primele două, care au fost chimic și, respectiv, nuclear.

Cercetătorii chinezi au recomandat Guvernului de la Beijing și Armatei să elibereze armele biologice fie noaptea, fie în zori, amurg sau pe vreme noroasă, “astfel încât aerosolii să poată pluti către țintă”. În schimb, se recomandă evitarea zilei, un soare puternic „poate deteriora agenții patogeni, în timp ce ploaia sau zăpada pot afecta particulele de aerosoli”.

Înalți oficiali americani și australieni, precum și specialiști în arme de acest timp se arată extrem de îngrijorați după publicarea documentului, care e intitulat “Noi specii de bioarme virologice și genetice produse de om”.

Discuțiile privind scăparea Covid-19 din laboratorul de virologie de la Wuhan au apărut încă de anul trecut, fostul președinte american Donald Trump vorbind deja public despre așa ceva. De asemenea, un raport al serviciilor de informații ale țărilor anglo-saxone susține aceeași variantă a apariției virusului SARS-CoV-2.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Încă o lovitură aplicată de ministrul Drulă baronului Rădoi: cotizațiile nu mai pot fi reținute direct din salariile sindicaliștilor! Reacție violentă a „mafiei de la metrou”

* ÎPS Teodosie: „Femeia a început păcatul! Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri! Are condiţia slăbiciunilor sale“

* De la videochat la Voluntari TV. Oana Lovin a primit emisiune la televiziunea lui Pandele, finanțată din bani publici

* Soția lui Nelu Ploieșteanu să nu-i mai acuze pe medici, ci să se acuze pe ea însăși, pentru că nu l-a vaccinat! În schimb, l-a lăsat să cânte prin restaurante, condamnându-l la moarte

* Uciderea mișelească a celui mai mare urs din România. Beneficiar: un prinț austriac, după „o partidă de braconaj”. Aprobarea era pentru o ursoaică

* Pușcăriașul Adrian Severin îi scrie lui Putin, „turnându-i” pe conducătorii României, care „execută obedient ordine venite de la rivalii Rusiei”

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Au vrut să vâneze iepuri și fazani, dar s-au împușcat între ei! Vânătoarea era ilegală. Unul dintre braconieri are capul zdrobit

* CTP l-a „dat în primire” pe șeful SIE, în direct, la TV. Ce minunății franțuzești conținea cutia-cadou trimisă jurnalistului

* Divorțul deceniului: Bill Gates se desparte de Melinda, după 27 de ani! Își împart o avere de 146 de miliarde de dolari

3 COMENTARII

  1. ÎNCET-ÎNCET… apar și DOVEZILE: China-COMUNISTĂ este vinovată de… scăparea virusului din laboratoarele ei (plus… acunderea acestui lucru, în primele săptămâni, când poate/PROBABIL că mai putea fi oprită declanșarea epidemiei!)!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here