Ticăloșia unui penal PSD: „SRI să cerceteze dacă premierul Cîțu este agent al unui serviciu străin”

4
3788
Florian Bodog / Foto: Inquam Photos - Octav Ganea

Florian Bodog (49 de an), senator PSD de Bihor, a făcut afirmații iresponsabile, sâmbătă seara, la România TV. El a aruncat o suspiciune gravă asupra premierului Florin Cîțu, deși a recunoscut că nu are nicio informație în acest sens, ci „este părerea mea”.

„Eu solicit SRI să cerceteze dacă premierul Cîțu este agent al unui serviciu străin. El se comportă exact așa: ca un agent al unui serviciu secret al altei țări. Vrea să vândă străinilor tot ce mai are profitabil această țară”, a spus senatorul Bodog.

Până și moderatoarea de la RTV (canal de propagandă al PSD) a făcut ochii mari: „Afirmația dvs. este foarte gravă. Aveți vreo dovadă că domnul Cîțu e agent al unei puteri străine?!”.

„Nu am nicio dovadă, este părerea mea. Așa cred eu, ar trebui verificat de SRI, să ne spună dacă este agent al altora”, a dat în bâlbâială Florian Bodog.

Bodog a aplicat „metoda Dragnea”, dar Senatul a blocat ancheta DNA

Până una-alta, agent este chiar senatorul PSD aflat la al doilea mandat. Agent al corupției protejate politic. El nu poate fi cercetat de DNA întrucât Senatul României a refuzat să-i ridice imunitatea, în ședința din 23 septembrie 2019, când PSD și ALDE încă mai aveau majoritate. Dintre cei 136 de senatori au fost prezenți 116, iar rezultatul votului a fost: 30 pentru ridicare imunității, 82 împotrivă, 4 s-au abținut.

Cererea procurorilor DNA a fost făcută cu privire la săvârşirea a două infracţiuni în exerciţiul funcţiei de membru al Guvernului României, în perioada ianuarie 2017 – ianuarie 2018 (pe când făcea parte din guvernele Grindeanu și Tudose):

  • abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată;
  • fals intelectual, în formă continuată.

În fapt, Bodog a aplicat „metoda Dragnea”: când era ministru al Sănătății, a angajat o consilieră care nici n-a trecut pe la minister, dar salariul și l-a luat în fiecare lună!

Astăzi, Bodog vorbește liniștit la televizor și face afirmații scandaloase pentru că PSD și ALDE au comis un abuz în Parlament, blocând ancheta procurorilor. Să-l vedem pe fostul ministru cât de vorbăreț va mai fi când procurorii vor reveni cu o nouă solicitare de ridicare a imunității parlamentare pe numele Bodog Florian, în condițiile în care PSD nu mai are majoritate în Senat…

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Întâi ar fi trebuit să se uite în propria ogradă și să vadă ce a vândut sau a dat psd și pe urmă să ceară ca securitatea să cerceteze, mai de grabă ar trebui cercetați majoritatea psd-iști-lor pentru distrugerea țării dar de să faci când majoritatea lor au memorie scurtă sau mai degrabă de loc sau măcar nici minte n-au că de gândit se vede clar că nu pot, sau poate că tot se vorbește de cip-uri, dragnea le-a pus câteva ca să potătă repeta la nesfârșit doctrinele psd-iste !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.