Ucraineancă de 33 de ani, violată ore în șir de soldații ruși beți care-i împușcaseră soțul în fața ușii. „Taci, sau îi arătăm copilului creierii tăi prin casă!”

3
33964
Trupele rusești comit în Ucraina aceleași atrocități pe care le cunosc prea bine popoarele din Europa de Răsărit de sute de ani: jafuri, omoruri și violuri pe bandă rulantă

Invazia Ucrainei scoate de la naftalină vechile coșmaruri pe care popoarele Europei de Răsărit le-au trăit, secole în șir, la fiecare apariție a armatelor rusești. Cazurile de jafuri și violuri sunt frecvente în zonele ucrainene ocupate de „eliberatorii” lui Putin, iar o astfel de atrocitate a făcut deja înconjurul presei mondiale. Natalia, o femeie de 33 de ani din Irpin, a fost violată ore în șir de doi soldați ruși beți care în prealabil îi uciseseră soțul în fața ușii.

Băiețelul de 4 ani al familiei se ascunsese în camera tehnică, unde plângea, în timp ce rușii o amenințau pe femeie că îi zboară creierii dacă se opune. Acesta este primul caz de viol comis de ruși și investigat oficial.

Violul și crima au fost comise chiar de ofițerul care comanda unitatea rusă din apropiere și de un soldat din subordinea acestuia – amândoi, beți criță

În trei săptămâni de ocupație rusească, numeroși locuitori din Irpin s-au plâns că trăiesc într-un „Iad”, că rușii sunt de o brutalitate fără margini și că abuzurile sexuale sunt la ordinea zilei.

Natalia, în vârstă de 33 de ani, a relatat că s-a trezit cu doi soldați beți la ușa casei. Aceștia i-au împușcat mai întâi soțul, apoi au năvălit în casă și au violat-o în mod repetat, timp de mai multe ore. Pentru că se zbătea și se opunea, rușii au amenințat-o că o vor împușca în cap și apoi vor aduce băiețelul de 4 ani, care se ascunsese în camera unde era centrala termică, să-i arate „cum sunt împrăștiați prin casă creierii mamei lui”.

Violul a fost comis chiar de comandantul unității rusești din preajmă și de unul din soldații săi, după lăsarea întunericului, în data de 9 martie. Când a auzit focurile de armă din curte, unde rușii l-au împușcat pe soțul ucrainencei, Andrei, femeia și-a luat copilul, pe Oleksii, de 4 ani, și l-a închis repede în camera tehnică, unde se afla centrala termică. Apoi au auzit pași în casă și au apărut comandantul rus, care i-a spus că-l cheamă Mihail Romanov, și un soldat mai tânăr – amândoi îmbrăcați în negru.

Natalia a povestit pentru The Times că soldatul mai tânăr i-a pus arma la tâmplă și i-a spus: „Mai bine ți-ai ține gura, dacă nu vrei să-i arăt copilului creierii mamei împrăștiați pe pereți”.

Când au venit a treia oară să o violeze pe femeie, erau atât de beți încât au adormit. Natalia a profitat și a fugit împreună cu copilul

Timp de mai multe ore, cei doi au violat-o pe femeie în repetate rânduri, sub amenințarea armei, în timp ce băiețelul urla în camera alăturată. „(Soldatul mai tânăr – n. red.) mi-a spus să mă dezbrac. Apoi m-au violat amândoi, unul după altul. Nu le-a păsat că fiul meu era în camera centralei termice și plângea. Mi-au spus să mă duc să-l fac să tacă și să mă întorc. În tot acest timp mi-au ținut pistolul la tâmplă și m-au batjocorit, vorbeau între ei: «Cum crezi că o suge? O omorâm sau o ținem în viață?»“.

După ore întregi de coșmar, soldații ruși au plecat, dar după 20 de minute s-au întors și au violat-o din nou. A treia oară când au revenit să o violeze erau însă atât de beți, că nu se mai țineau pe picioare și se împiedicau. S-au prăbușit și au adormit, iar Natalia a profitat de ocazie și a fugit din casă împreună cu copilul. „În timp ce deschideam poarta, fiul meu a dat peste trupul tatălui său, dar era întuneric și nu a înțeles că era tatăl său“, și-a amintit Natalia. „Mi-a spus: «Oare vom fi împușcați la fel ca acest om de aici?»“.

Femeia a reușit să părăsească orașul Irpin și să se refugieze în Ternopil, oraș din vestul Ucrainei. Băiețelul încă n-a aflat că tatăl său a murit, iar Natalia nici nu știe cum să-i spună acest lucru: „Când mergem la magazin, încă îmi mai cere să cumpărăm gogoși și pentru tatăl lui”.

Primul dosar de viol comis de soldații ruși investigat oficial

Cazul oribil al Nataliei este investigat acum de procurorul-general al Ucrainei, Irina Venediktova – fiind primul dosar oficial deschis în privința violurilor comise de soldații ruși. Numărul acestor fapte este însă foarte mare, iar plângerile curg.

Rușii au intrat în Irpin pe 8 martie. Familia Nataliei a atârnat un steag alb la poartă, ca să se știe că acolo sunt civili neînarmați.

A doua zi, pe 9 martie, Andrei și Natalia au auzit focuri de armă la poartă. Au ieșit în curte și au văzut un grup de soldați ruși beți, din care unul ținea pușca îndreptată spre câinele familiei, care zăcea mort.

Pe soțul femeii l-au împușcat pe motiv că era „nazist”

Comandantul, pe care Natalia l-a identificat mai târziu, din postările de pe rețelele de socializare, ca fiind într-adevăr un bărbat pe numele Romanov – așa cum se recomandase –, a devenit agresiv când a văzut în mașina familiei o geacă e camuflaj. Deși era beat criță, ofițerul a cerut cheile mașinii, s-a urcat la volan și a intrat cu ea direct într-un copac.

Peste alte câteva ore, după lăsarea serii, a început calvarul. Afară s-a auzit gălăgie, Andrei a ieșit în curte, să vadă ce se întâmplă, dar s-a auzit o împușcătură, apoi rușii au dat năvală în casă, beți și urlând că îl împușcaseră pe om pentru că era „nazist”. A urmat violul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Discursul istoric al lui Joe Biden în Polonia. „Ucraina nu va fi niciodată a Rusiei, nu vă temeți!” / „Voi, poporul rus, nu sunteți dușmanul nostru!”

„Unitatea de elită a armatei lui Putin a fost îngropată și practic a încetat să mai existe”. Armata 1-a de tancuri fusese înființată de Stalin în 1943

„Șoigu e în stare critică din cauza otrăvirii ordonate de Putin!” Ministru interimar la Apărare a fost numit un general de 73 de ani, veteran al războiului din Afganistan

VIDEO. „Măcelarii” ceceni din Mariupol sunt conduși de ucigașul lui Boris Nemțov, opozantul rus asasinat în 2015 la comanda lui Putin

Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

VIDEO. Un batalion din Belarus a „dezertat” de la Lukașenko și luptă alături de ucraineni, împotriva invadatorilor ruși

AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Germania va apăra și România cu scutul antirachetă pe care-l va cumpăra din Israel. Protejate vor fi și Polonia, şi ţările baltice

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here