miercuri, mai 29, 2024
AcasăPublicitate(P) Cele mai populare mașini japoneze din România

(P) Cele mai populare mașini japoneze din România

-

Industria auto japoneză este una dintre cele mai mari din întreaga lume, în anii ’80 fiind vorba chiar despre un record absolut la nivel mondial. Astăzi, Japonia se clasează tot pe primele locuri când vine vorba de producția de mașini.

Modelele de mașini japoneze sunt extrem de populare mai ales pentru fiabilitatea lor, dar și pentru disponibilitatea pieselor, pentru ușurința de întreținere sau pentru potențialul imens de tuning pe care îl au. Mai mult decât atât, aceste mașini își păstrează valoarea ridicată și pe piața second hand, ceea ce arată că sunt apreciate pentru calitatea pe care o au.

Toyota, marca japoneză cel mai des recunoscută în parcul auto din România 

Cele mai importante particularități ale mașinilor japoneze, apreciate și de români în aceeași măsură ca de alți șoferi din întreaga lume, sunt robustețea și fiabilitatea pe care le prezintă acestea. Chiar și alegând un model mai vechi de mașină, poți avea siguranța unei achiziții care să te mulțumească. Pe carvertical.com/ro poți verifica istoricul pe care îl are o astfel de mașină înainte de a o achiziționa de pe piața second hand.

Din această categorie, a mașinilor sigure de achiziționat și de pe piața second hand, românii apreciază modelele de mașini japoneze Toyota. Modele atemporale precum Toyota Yaris, Toyota Prius sau Toyota Land Cruiser poți întâlni pe toate străzile din România, fiind apreciate de mulți dintre conducătorii români.

- Advertisement -

Lexus LX

Lexus LX este un vehicul sport de dimensiuni mari, vândut de marca de lux Toyota Lexus. Acesta a fost produs pentru prima dată în 1996, iar în 2007 apare modelul de a treia și actuala generație. SUV cu 8 locuri, construit cu materiale premium, acesta are caracteristici dintre cele mai avansate și apreciate astfel de șoferii români care doresc o mașină de lux pe care să o conducă de la înălțime din toate punctele de vedere.

Dacă ai în vedere achiziția unui model Lexus LX, este important să știi că prețul acesteia nu se lasă deloc mai prejos decât caracteristicile pe care le oferă. Cu ajutorul myfreevin.com/lexus-vin-decoder te poți asigura că mașina Lexus pe care dorești să o achiziționezi se potrivește din toate punctele de vedere așteptărilor pe care le ai și întrunește toate condițiile de calitate și siguranță.

Mazda 6

În clasa de mașini de dimensiuni medii, Mazda 6 este incredibil de competitivă, aflându-se aproape de top. Mazda 6 este un sedan cu caracteristici avansate, preferate de românii care au căutat o variantă de mașină cu adevărat sigură, cu un aspect de lux și performanțe energetice și materiale premium. Mazda 6 este, în acest fel, unul dintre cele mai populare modele de mașini japoneze din România.

- Advertisement -

Subaru Impreza 

Deși modelele de mașini Subaru sunt umbrite de alte mărci japoneze recunoscute precum Toyota sau Honda, meritele pe care le are Subaru trebuie recunoscute. Sunt câteva modele de mașini impresionante Subaru, iar Impreza 2016 este una dintre acestea, fiind un model descoperit și de românii care doresc de la o mașină calitate, rezistență și fiabilitate.

Subaru Impreza este unul dintre puținele modele de mașini sedan care au tracțiune integrală la toate nivelurile de echipare. Mai mult decât atât, aceasta are un consum redus de combustibil, ceea ce face ca acest model să devină și mai atractiv pentru șoferii români, mai ales în circumstanțele actuale.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -