vineri, mai 31, 2024
AcasăMainSfârșitul tragic și prostesc al unui mare artist: Nelu Ploieșteanu. S-a sinucis...

Sfârșitul tragic și prostesc al unui mare artist: Nelu Ploieșteanu. S-a sinucis urmând rețeta Șoșoacă-Groșan. A cântat la restaurant în pandemie, ultima dată pe 8 martie. Vorbea cu petrecăreții, de aproape, fără mască. Era convins că virusul nu se atinge de el

-

Sfârșitul lui Nelu Ploieșteanu, la 70 de ani, a fost grăbit și o mare doză de iresponsabilitate. Se poate spune că marele artist (pe numele adevărat, Ion Dumitrache) și-a căutat moartea cu lumânarea. N-a făcut nimic pentru a nu se infecta cu SARS-CoV-2, dimpotrivă. Și nici șansa tratamentului nu și-a acordat-o la timp.

În toată perioada pandemiei de Covid-19, Nelu Ploieșteanu a cântat la un restaurant din Slănic Moldova, județul Bacău. Un restaurant cu care „am semnat un contract pe viață”, după cum declarase el.

Artistul se mutase în stațiunea moldavă, unde primise și o casă în care să locuiască. Pensionar de 5 ani, el își rotunjea veniturile prin spectacolele pe care le oferea la diverse petreceri. Ultima a fost de Ziua Femeii: 8 martie. O petrecere în care artistul a tușit de mai multe ori, s-a oprit chiar din cântat pentru a-și potoli tusea.

Mai mult, s-a întreținut cu petrecăreții, i-a îmbrățișat, s-au fotografiat împreună, a stat de vorbă cu ei de aproape. Nicio clipă nu a purtat mască și nu a încercat o minimă distanțare.

- Advertisement -

Nelu Ploieșteanu le-a spus petrecăreților la restaurantul din Slănic Moldova: „Mă simt minunat! Vă mulţumesc din suflet şi vă aşteptăm încă ani buni înainte! Toţi oamenii care vin mă îmbrăţişează, dau mâna cu mine, ne-am sărutat. Chiar glumea doamna Andreea, şefa de aici: «Maestre, dar nu vă feriţi?». «Nu mă feresc, doamnă, mă fereşte Dumnezeu». Nu am avut nicio problemă”.

Explicația e simplă: Nelu Ploieșteanu nu a crezut în existența Covid-19 și a pandemiei. De aceea, a refuzat și internarea în spital. I-a crezut doar pe conspiraționiștii gen senatoarea Diana Șoșoacă („Jos mascaaaaaaa!”) și doctorița Flavia Groșan. Aceștia sunt bine-mersi, artistul e în sicriu.

Nelu Ploieșteanu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală doar când tusea a devenit sâcâitoare, iar boala părea să-l doboare. Diagnosticul medicilor: Covid-19.

- Advertisement -

Mara Bănică, jurnalistă: „Avea mai multe simptome. La un moment dat, medicii au vrut să vadă în ce măsură îi sunt afectați plămânii și i-au propus un computer tomograf. Și atunci Nea Nelu a spus: «Eu mă duc acasă, pentru că cine intră în spital nu mai iese»”.

Artistul nu s-a împăcat cu spitalizarea. A plecat pe propria răspundere, spunând că se va trata acasă… și s-a întors după nici 24 de ore, când era însă prea târziu. Se simțea foarte rău și a fost internat direct la Terapie Intensivă.

După trei săptămâni de eforturi pentru a-l salva, medicii au fost învinși de virus: boala lui Nelu Ploieșteanu era prea avansată, făcuse ravagii ireparabile în plămânii artistului.

Nelu Ploieșteanu a murit vineri, 2 aprilie, la 25 de zile de la ultima sa cântare, cea din restaurantul de la Slănic Moldova, unde „se simțea minunat” și era convins că „îl ferește Dumnezeu”.

Dumnezeu te ferește, dar de virus și de prostie nu te poate păzi!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mitingiștii CapVid s-au făcut din nou de râs. Câteva sute de participanți la „protestul de 100.000 de români”

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -