Măcel în America: un bărbat înarmat cu un pistol a intrat într-un supermarket și a omorât 10 oameni

1
1842

Atac armat sângeros în statul american Colorado: 10 oameni au fost uciși de un dezaxat, într-un supermarket. Printre ei, primul polițist ajuns la fața locului.

Un bărbat înarmat cu un pistol a intrat în magazinul alimentar și a început să tragă la întâmplare. Atacul a avut loc în miezul zilei, în orașul Boulder de la poalele Munților Stâncoși, în statul Colorado.

La două ore de la primele focuri de armă, poliția încă le cerea locuitorilor să evite zona.

Suspectul, care a fost arestat, este singura persoană rănită. Imaginile din momentul arestării arată un bărbat cu un picior însângerat, îmbrăcat doar în boxeri, condus în cătușe către o ambulanță. Deocamdată nu se știe de ce a făcut acest gest.

O femeie care a fost martor la atacul din Colorado a povestit: „Eram la casă şi au început să se audă focuri de armă. Primul m-a şocat, la al doilea eram sigură că este o împuşcătură. I-am zis: «Nicholas, la pământ!». Nicholas s-a lăsat jos. Stăteam şi ascultam. Se tot auzeau împuşcături şi apoi… Şi am zis: «Nicholas, să fugim!». Iar el a spus: «Nu, nu mişca!». I-am zis: «Fugi acum, avem 3 secunde!». Şi a început să alerge. Apoi, atacatorul a tras în direcţia noastră, am simţit-o. Noi am continuat să fugim. Am văzut pe cineva întins pe şosea. Nu am putut să ajut pe nimeni”.

Un bărbat completează: „Nu e în regulă că nu avem un control mai bun al armelor, asta în primul rând. Aceste lucruri trebuie să înceteze. În fiecare săptămână auzi de un atac armat în Statele Unite. E rândul nostru să facem ceva pentru ca asta să nu se mai repete”.

Acesta este al doilea atac armat de amploare comis în decurs de o săptămână în SUA, după cel din Atlanta (capitala statului Georgia), în care au fost uciși 8 oameni, printre care 6 femei asiatice, și pentru care a fost pus sub acuzare un tânăr de 21 de ani.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Fiecare țară cu ȚIGNIȚII săi: ei cu d’ăștia cu pușcoace…, noi cu Șoșoacă, Tatu, Groșan, Alberts, Cerva ș.a.m.d.!!!!!

    La o socoteală SIMPLĂ…, toooot ei, americanii, ies în avantaj: nebunii care trag în public NU pot să UCIDĂ… la fel de mulți oameni câți MĂTRĂȘESC, indirect, SCÂRBELE de mai sus, prin campaniile lor CRIMINALE, care ÎMPIEDICĂ limitarea epidemiei!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.