Mega-escrocherie: Șoșoacă promovează uleiul care „va pune capăt pandemiei”! O face cot la cot cu Bahmuțeanca, Dana Grecu și Daniel Roxin. Cică scăpați de Covid și de orice alt virus cu doar 17 lei!!!

7
5081
Diana Șoșoacă - Dana Grecu (Chera) - Daniel Roxin - Adriana Bahmuțeanu

Senatoarea anarhistă Diana Iovanovici-Șoșoacă a atins un nou nivel al imposturii. Luni după-amiază, ea a distribuit, pe pagina sa oficială de Facebook, o reclamă la un „ulei-minune” care, cu numai 17 lei, ne scapă de Covid!

Alături de link-ul site-ului care comercializează respectivul ulei, Senatoarea Urlătoare adaugă o recomandare personală: „Minunea care va pune capăt pandemiei”.

Și începe lauda producătorului pentru propriul produs: „Natural. Neinvaziv. Descoperă produsele (…) (cu link activ către site-ul cu pricina – n. red.) pentru eliminarea bacteriilor şi a viruşilor, uşurând respiraţia și accelerând ameliorarea infecţiilor sinusale”.

Alături găsești butonul „Cumpără”, cu prețul afișat la vedere pentru „uleiul miraculos”: 17 lei. Cu 17 lei scapi de Covid, de toți virușii și de toate bacteriile – ce escrocherie! Iar marea promotoare a escrocheriei este însăși senatoarea Șoșoacă!

DOVADA: Anunțul nerușinat al senatoarei Șoșoacă

Promotori: Roxin, Dana Grecu, Bahmuțeanca

Dacă ai curiozitatea să vezi ce se află pe site-ul „uleiului-minune”, decsoperi trei materiale video. Trei interviuri făcute de trei jurnaliști cu deținătorii afacerii cu uleiul „care va pune capăt pandemiei”.

Cei trei jurnaliști (cu ghilimele mai mari sau mai mici) sunt:

  • Daniel Roxin (dacopatul de la Nașul TV)
  • Dana Chera, fostă Grecu (ex-propagandistă la Antena 3, cea care îngenunchea pe scenă la un miting anti-DNA organizat de oamenii lui Dan Voiculescu)
  • Adriana Bahmuțeanu (vuvuzeaua PSD-isto-OTV-istă care s-a măritat de vreo 6-7 ori și a divorțat de vreo 7-8 ori de Silviu Prigoană, căruia – după ce a fost bătutuă cu pliciul de muște – i-a ascuns piciorul de rezervă).

Minciuni incredibile: „Uleiul (…) este miracolul românilor împotriva tuturor virușilor. Cine are flaconul (…) este salvat, eliberat de orice virus”

Sub cele trei promo-interviuri, doamna care vorbește mai sus semnează un text de promovare absolut dizgrațios. Potențialilor clienți le sunt vândute „gogoși” de marketing care sfidează toată medicina lumii și îi fac pe naivi să se întrebe: dar de ce trebuie să ne mai vaccinăm și să purtăm mască dacă un flacon de ulei, care costă doar 17 lei, ne scapă de Covid?!

Printre „gogoșile” vândute pe site-ul care promovează uleiul:

Rated 5 out of 5

  • „(…) este miracolul românilor împotriva tuturor virușilor, fie ei Covid-19, Covid-21, și a tuturor virușilor care se vor mai face… și multiplica printre oameni.”
  • „Cine are flaconul (…) este salvat, eliberat de orice virus și implicit de complicațiile bolii, indiferent cum se va numi el, tulpina, sau rădăcina lui. Nu contează de unde provine virusul și câte «piciorușe» are el. Aceștia vor fi distruși INSTANT.”
  • „(…), folosit preventiv, oferă protecție totală utilizatorului.”
  • „Prin folosirea uleiului (…) spunem în cor STOP suferinței, carantinării, blocajului în casă…”
  • „Offff, dacă toată populația României ar avea un flacon (…) și l-ar folosii în aceeași perioadă, ea va fi eliberată INSTANT de acești viruși care ne blochează în casă, de guvernanți «disperați» să ne vaccineze în loc să ne ofere adevăratul remediu INSTANT împotriva acestor viruși.”
  • „Felicitări și mulțumiri echipei (…), care, prin voia Domnului, ne oferă remediul INSTANT împotriva tuturor virușilor.”

Toate aceste afirmații halucinante, care insultă inteligența oamenilor și sfidează toată cercetarea medicală, sunt asumate – prin distribuire – de senatoarea anarhistă Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Șocanta asemănare între scena escrocheriei cu „tratamentul-minune” cu forsisia din filmul „Contagion: pericol nevăzut”, apărut în 2011, și „uleiul-minune” promovat de Șoșoacă în 2021

Filmul artistic „Contagion”, din 2011, pare un documentar filmat, de la primul până la ultimul cadru, în pandemia de coronavirus din 2020

Pentru cei care au văzut pelicula „Contagion: Pericol nevăzut”, din 2011, asemănarea între ceea ce face Șoșoacă și personajul interpretat magistral în film de Jude Law este realmente șocantă.

Plecat de la experiențele epidemiilor de SARS (2003) și gripă porcină (2009), filmul apărut acum 10 ani prezintă cu o acuratețe șocantă fazele pandemiei de Covid de acum. Explicația: scenariștii s-au consultat cu medici epidemiologi și cu alți experți în științe precum sociologia și psihologia. Pe scurt, o epidemie de gripă mortală izbucnește în China, un virus transmis de la lilieci la oameni prin intermediul porcilor răspândindu-se fulgerător, într-o lună, la nivel mondial.

În timpul luptei autorităților cu virusul apar conspiraționiștii. Un vlogger de mare succes, interpretat de Jude Law, propagă pe Internet teorii ale conspirației, acuză autoritățile de planuri ascunse și ține un jurnal video în care pretinde că arată cum se vindecă de gripa mortală cu o tinctură naturistă pe bază de forsisia.

Când e prins în flagrant, înregistrat și arestat, demonstrându-se că n-a fost niciodată infectat, dar a primit 4,5 milioane de dolari de la producător ca să promoveze falsul remediu, vloggerul acuză o altă teorie a conspirației, transmițându-le fanilor că a fost victima unei înscenări a autorităților care vor să sugrume libertățile și drepturile și a industriei farmaceutice.

Poporul îl crede, audiența vloggerului crește și mai mult, publicul donează bani, îi plătește cauțiunea.

Într-un final, când medicii descoperă mult-așteptatul remediu la virusul ucigaș, vloggerul le recomandă oamenilor să nu-și facă vaccinul, pentru că ar urma să provoace autism și cancer.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here