Sondajul comandat de USR o dă pe Dăncilă pe locul 2, cu 9% mai mult decât îi atribuie Barometrul IMAS!

1
3130
Ironie PSD-istă la adresa sloganului de campanie al candidatului USR

Un sondaj comandat de USR, publicat pe un grup intern de comunicare al partidului și consultat de G4Media.ro, în plasează pe Dan Barna tot pe locul 3 (ca și Barometrul IMAS), dar nu după Mircea Diaconu, ci după Viorica Dăncilă!

Conform sondajului comandat de USR pentru uz intern, Klaus Iohannis este lider detașat, cu 40,5%. El este urmat, surprinzător, de Viorica Dăncilă, creditată cu 21,4%, și de Dan Barna, cu 19,7%.

Sondajul indică faptul că bătălia pentru locul 2, care asigută prezența în finala prezidențială, se va da între Dăncilă și Barna, fără șanse reale pentru Diaconu (7,6%) și Paleologu (sursa nu precizează scorul acestuia).

Top 4 în sondajul comandat de USR

 1. Klaus Iohannis …… 40,5%
 2. Viorica Dăncilă …… 21,4%
 3. Dan Barna ………… 19,7%
 4. Mircea Diaconu …….. 7,6%

Cătălin Drulă, coordonatorul campaniei lui Dan Barna, a scris pe grupul intern de comunicare al USR:

 • „Ieri am primit sondajul de la aceeași casă cu care am lucrat la euro, primii patru clasați fiind: Iohannis – 40,5%, Dăncilă – 21,4%, Barna – 19,7%, Diaconu – 7,6%. Dacă ne uităm doar la mediul urban, Barna trece pe locul doi, cu 22,7% intenție de vot (Iohannis este la 40,7%, Dăncilă – 15,7% și Diaconu – 9,1%). După cum puteți vedea, sunt diferențe mari față de sondajul IMAS / Europa FM și unele greu explicabile. Sondajul făcut pentru noi este realizat prin metoda față-în-față, pe aproximativ 1.500 de persoane, în timp ce IMAS este făcut prin metoda CATI (telefon) pe aproximativ 1.000 de persoane. Ambele au fost realizate în septembrie”.
 • „În campania de la europarlamentare, la începutul lui mai, sondajul IMAS dădea Alianța la 16,7%, pe un trend de scădere a doua lună la rând. Am scris atunci că sondajul nostru făcut prin metoda față-în-față arăta cu totul altceva: Alianța la 20,8% pe trend de creștere. Rezultatul real a fost 22,36%”.

În sondajul IMAS prezentat luni de Europa FM și invocat de Cătălin Drulă, ordinea este: 1. Iohannis 45,3%, 2. Diaconu 16,6%, 3. Barna 14,2%, 4. Dăncilă 12,4%, 5. Paleologu 7,7%.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Sondaj IMAS: Iohannis are mai mult decât următorii trei candidați la un loc! Bătălie teribilă pentru poziția a doua

IMAS confirmă căderea PSD pe locul 3: PNL 27,7%, USR-PLUS 23,1%, PSD 19,5%. PNL și USR-PLUS ar guverna cu 55,4%

Am pus mâna pe sondajul secret al PSD! În județul Constanța: PNL 31%, USR-PLUS 27%, PSD 17%. Finală Iohannis – Barna la prezidențiale

VIDEO. Lazarus a „ars” două fete în „butoiul lui Dincă”, la RTV. „Lasă-te mai moale!”, i-a cerut el fetei din butoi

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Caracatița Plumb. Escrocheria prin care PSD-ista a încercat să păcălească Europa: a „vândut” două apartamente care nu-i aparțin!

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

1 COMENTARIU

 1. AMBELE (!!!) sondaje, publicate ieri si azi, sunt… (FOARTEEEEEEEEEEEEE !) DUBIOASE (mai ales… cel de ieri, al I.M.A.S. !), parand a fi ori… PROST (in sensul de:… NEPROFESIONIST !) REALIZATE, ori… CU INTENTIE MANIPULATORIE BRUTALA !!!

  SINGURUL sondaj REAL-si-PROFESIONIST, ca realizare, este, DEOCAMDATA, cel facut la comanda… P.S.D. (Sic !), EXCLUSIV PENTRU UZ… INTERN (motiv pentru care a si fost, de la bun-inceput, destinat a fi tinut… ULTRA-SECRET – !!!!! –, fata de opinia publica, in general, si chiar fata de membrii de partid… „de rand” !), cercetare-sociologica din care noi am reusit, IN EXCLUSIVITATE (!), sa obtinem (si sa publicam, vineri !) secventa pe judetul si municipiul CONSTANȚA !!!!!

  Pacat ca nu putem obtine si rezultatul NATIONAL al acelui sondaj, deoarece sursa noastra este de la organizatia locala a P.S.D., iar la organizatiile judetene NU au fost trimise, de la „Centru”, decat „scorurile” pentru judetul respectiv !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here