marți, mai 28, 2024
AcasăPoliticăAm pus mâna pe sondajul secret al PSD! În județul Constanța: PNL...

Am pus mâna pe sondajul secret al PSD! În județul Constanța: PNL 31%, USR-PLUS 27%, PSD 17%. Finală Iohannis – Barna la prezidențiale

-

PSD a comandat un mega-sondaj național, cu rezultate secvențiale pentru fiecare județ și pentru orașul reședință de județ. Au fost sondate intențiile de vot la prezidențialele din acest an, dar și la alegerile de anul viitor (locale + parlamentare).

Conducerea PSD a hotărât să nu publice rezultatele acestui sondaj. Probabil, din cauza cifrelor dezastruoase.

Colegul gazetar Paul Pârvu a reușit, printr-o sursă din PSD, să pună mâna pe rezultatele sondajului din județul Constanța. Horror pentru Ciuma Roșie!

- Advertisement -

Înainte de prezentarea rezultatelor, câteva precizări, așa cum le-am transmis sursa din PSD Constanța.
1. Sondajul a fost demarat după ieșirea ALDE de la guvernare.
2. A fost sondat un eșantion atipic de mare de alegători, din tot județul: municipiul reședință de județ (Constanța) + toate orașele (mici sau medii) + toate comunele !). Așadar, sondajul acoperă urbanul mare, urbanul mic și rurarul.
3. La realizarea procentelor n-au fost luați în calcul nehotărâții, cei care au oferit răspunsuri de tip „nu mă interesează, nu votez” sau „nu știu încă, nu m-am hotărât încă” (având o pondere de 11-12%).

Pentru alegerile prezidențiale au fost măsurate 22 de persoane, care la demararea sondajului își anunțaseră intenția de a candida.

Alegeri prezidențiale, turul 1

Rezultate în județul Constanța

 1. Klaus Iohannis ………. 37% ….. (PNL)
 2. Dan Barna …………….. 32% ….. (USR–PLUS)
 3. Mircea Diaconu ……… 12% ….. (ProRomânia–ALDE)
 4. Viorica Dăncilă ……….. 9% ….. (PSD)
 5. Theodor Paleologu ….. 4% ….. (PMP)
 6. Alții ………………………. 6% ….. (niciunul nu trece de 1%)

Rezultate în orașul Constanța

 1. Klaus Iohannis ………. 43% ….. (PNL)
 2. Dan Barna …………….. 40% ….. (USR–PLUS)
 3. Theodor Paleologu ….. 7% ….. (PMP)
 4. Viorica Dăncilă ……….. 6% ….. (PSD)
 5. Mircea Diaconu ……….. 2% ….. (ProRomânia–ALDE)
 6. Alții ……………………….. 2% ….. (niciunul nu trece de 1%)

Alegeri pe partide, 2020 (locale + parlamentare)

Precizare: întrebarea a fost „Cu cine vă gândiți să votați la alegerile din anul viitor?”, nefiind diferențiate opțiunile „locale” și „legislative”. Scopul a fost acela de a măsura popularitatea actuală a partidelor și alianțelor.

- Advertisement -

Rezultate în județul Constanța

 1. PNL …………….. 31%
 2. USR.-PLUS ……. 27%
 3. PSD …………….. 17%
 4. Pro România ….. 11%
 5. PMP ………………. 5%
 6. ALDE …………….. 4%
 7. UDMR ……………. 1%
 8. Altele  ……………. 4% (niciunul nu trece de 1%)

Rezultate în orașul Constanța

 1. USR.-PLUS ……. 33% (are câteva zecimi în plus față de PNL)
 2. PNL …………….. 33%
 3. PSD …………….. 13%
 4. Pro România ….. 12%
 5. PMP ………………. 5%
 6. ALDE …………….. 2%
 7. Altele  ……………. 4% (niciunul nu trece de 1%)

Concluzii

1. PSD a coborât la cifre dezastruoase nu doar în municipiul Constanța, ci și în celelalte orașe din județ (medii sau mici): Medgidia, Mangalia, Năvodari, Ovidiu, Băneasa, Hârșova.

2. Și mai grav pentru PSD: are cifre catastrofale și în mediul rural, fostul său fief electoral.

3. Rezultatul foarte bun al USR are legătură cu prestația convingătoare a lui Stelian Ion, deputat de Constanța.

4. Nu a fost sondat și turul 2 al prezidențialelor. Poate fi un semn că PSD (cel puțin PSD Constața) nu are încredere că Viorica Dăncilă ar putea ajunge în finală.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Cumpănașu, încolțit de propria impostură. Delimitări, suspendări, verificări din partea unor instituții care i-au girat șarlataniile

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

Videoclip murdar al Antenei 3 împotriva Opoziției anti-PSD. Minciuni, diversiuni și intoxicări despre așa-zisul „guvern din umbră al lui Orban”

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Ma rog la Dumnezeu sa mai traiesc sa vad Constanta scapata de aceasta gasca de mafioti, sa-si recapete frumusetea si bogatia de altadata.
  Sa vad un port modern, functional care sa aduca venituri pentru dezvoltarea judetului.
  Cunosc situatia in Port la Consnstanta din ce mai apare prin presa si ce mai discut cu cativa prieteni din Constanta dar daca e ca in porturile dunarene din sud (paragina) e dezastru.
  De fapt numai daca te uiti la volumul de marfuri tranzitate iti dai seama.

 2. Completam cu alte cateva precizari, observatii/remarci si comentarii:

  1. Sondajul a fost realizat in TOATE (!) judetele Tarii si in Capitala Bucuresti, IN ACEEASI PERIOADA (ultimile trei saptamani !), dar… NU stim sigur (desi am fi inclinati sa banuim ca DA…) daca de aceeasi (sau… O SINGURA !) firma-de-sondare, in schimb stim ca… fiecare organizatie judeteana P.S.D. a fost obligata, de catre „Centru”, saaa…. PLATEASCA (!) cercetarea facuta in judetul respectiv (ceea ce la Constanta cel putin a… starnit o oarecare nemultumire, pentru ca si suma a fost destul de mare, fiind intrea un numar… atipic de mare de persoane, din… ABSOLUT TOATE LOCALITATILE judetului !);

  2. Procentele au fost ROTUNJITE-aritmetic (sub 0,5% – in jos, peste 0,5% – in sus), pentru ca, oricum, zecimalele intrau in „marja-de-eroare”;

  3. P.N.L., ca partid, si candidatul sau la „prezidentiale”, Klaus Werner Iohannis, CONDUC in optiunle electoratului constantean, cu procente-PROPRII care NU difera prea mult fata de alte sondaje SERIOASE din Tara, dar… Alianta 2020 U.S.R.-PLUS leee… SUFLA-in-CEAFA FOARTE SERIOS, in acest judet si, MAI ALES, in… municipiul-resedinta-de-judet, unde diferentele dintre cei doi piloni ai „dreptei” politice din România sunt… MICI, in unele cazuri… APROAPE NEGLIJABILE !!!!! (Se vede REZULTATUL activitatii REMARCABILE, in Parlament si, in general, in politica „la varf” nationala, a deputatului U.S.R. de Constanta Stelian-Cristian Ion !!!)

  4. Sa subliniem inca o data: NU a fost sondata SEPARAT optiunea electorilor pentru… „locale” si „parlamentare”, alegeri cu caracteristici… DESTUL DE DIFERITE !
  Astfel, la alegerile LOCALE, SI (!) in judetul Constanta, in comune si orase-mici, partidele cu organizatii locale consolidate-in-timp – P.S.D., P.N.L., chiar si P.M.P. si A.L.D.E. – vor avea, fara indoiala, mai multe voturi decat numarul reiesit din actualul sondaj GENERAL (!), Alianta 2020 U.S.R.-PLUS… mai putine, iar „Pro-România”… functie de cati alesi-locali, primari in primul rand (!), vor reusi… sa fure/atraga/”agate” de la P.S.D. !;

  5. La „prezidentiabili”, constatam ca NU au sanse (la noi in judet, cel putin !) alti candidati in afara celor doi ai „dreptei” politice românești (Iohannis si Barna), ca Diaconu este cam… „bara-la-bara” cu Dancila in „rural” (poate si-n orasele mici…), dar… jos-de-tot in municipiul Constanța (unde, de altfel, si Dancilă… e „varză” !), ca Paleologu… EXISTA (Sic !), mai ales unei relative popularitati in orase…, ca „EXOTICI” (Sic !) precum Cumpănașu (chiar si… inainte de a fi demascat DEFINITIV ca IMPOSTOR si ESCROC, sondajul fiind anterior acestei devoalari GENERALE a SARLATANULUI !) si cei de teapa lui nici nu ating MACAR… 1% !!!

  6. In sfarsit, la POPULARITATEA PARTIDELOR, se cam repeta proportiile de la candidaturile prezidentiale, cu urmatoarele remarci: Iohannis este… peste scorul P.N.L. (ca… procente !), Barna sub U.S.R. (ca… diferenta fata de Iohannis/P.N.L. !), dar si P.N.L. si Alianta 20290 U.S.R.-PLUS stau FOARTE BINE (!), „Pro-România” conteaza din ce in ce mai mult (probabil pe… deplasarea catre ei a simpatiei populatiei… TRADITIONAL-pesediste !) „sufland-in-ceafa” P.S.D.-ului, Dancila e (MULT !) sub P.S.D. (care, oricum, e… „la-pamant”, chiar si „la tara” (!), P.M.P…. (INCA !) SUPRAVIETUIESTE (dar… CU GREU !), A.L.D.E. seee… STINGE (!), U.D.M.R. ia (IARASI !!!)… 1% pe judet, tocmai aici…, la Malul-Marii (!), iar celelalte formatiuni… DUMNEZEU-CU-MILA (sub 1% fiecare !!!) !

  • Slava-BUNULUI-si-RABDATORULUI (-CU-NOI-ROMÂNII-in-special)-Dumnezeu, ca acum s-au mai desteptat (PANA SI !) UNII dintre cei care, pe 26 mai a.c., la „europarlamentare”, (INCA !) nu dispuneau de macar… O PERECHE (!) de NEURONI (oricum MULT MAI PUTINI si aia, cuuu… NEURON-STINGHER – !!!!! –, fata de trecutul nu prea indepartat – 11 decembrie 2016 – !) !

   Iata ca sondajele „PE BUNE” – !!! – ne arata ca unii dintre… fostii fanatici – chiiar – votanti pesedisti si-au… DUBLAT neuronu’ (Sic !), astfel ca „CIUMA-ROSIE” a scazut, in sondajele REALE – ! –, destul de CONSISTENT: sub… 17-18-19-20 % CEL MULT – !!!!! –, chiar si in cele mai INAPOIATE – !!! – judete ale BIETEI Tari, unde persista/INCA-FACE-RAVAGII ANOMALIA/BOALA… NEURONULUI-SOLITAR !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -