vineri, aprilie 19, 2024
AcasăOpiniiSigur vreți o țară ca afară? Vedeți că nemții nu s-au îmbogățit...

Sigur vreți o țară ca afară? Vedeți că nemții nu s-au îmbogățit pupând moaște!

-

PSD-iști! AUR-iști, răsăriți din coaste de PSD-iști! Lăsați bârfele de-o parte, nu mai mințiți în fiecare zi, fiindcă ați ajuns să credeți în ceea ce spuneți, deși totul e fals! Nu mai profitați de oamenii naivi și lipsiți de cultură care v-au votat, nu-i mai alimentați cu teorii stupide legate de vaccinuri, de boli inexistente sau de instaurarea dictaturii prin ținerea lor în case!

Încetați să mai fiți paranoici! N-ați fost aleși să debitați știri născocite de dimineața până seara. Nu pentru asta ar trebui să vă luați lefurile grase, care depășesc cu mult suta de milioane de lei vechi, în vreme ce ale amărâților care au mizat pe voi de-abia dacă ating cifra de douăzeci de milioane de lei vechi.

Puneți osul la treabă! Munciți, nu mințiți! Că, până în prezent, ați „performat” doar unde era rost de scandal. Acolo vă lipiți imediat ca musca de perete. Alergați întruna, parcurgeți sute de kilometri ca să strigați „Jos masca!”. Dar când trebuie să dați legi în sprijinul societății, a conaționalilor care vă asigură traiul de boieri, vă dați loviți.

Vreți sigur o țară ca afară? Că tot v-am auzit făcând comparații cu alte state din Uniunea Europeană în privința nivelului de trai, de salarii, de pensii, de concedii. Vedeți că nemții, francezii sau olandezii nu s-au îmbogățit pupând moaște în fiecare lună. Au prosperat și prosperă pentru că muncesc cu adevărat, nu se prefac, așa cum faceți voi.

- Advertisement -

Voi nu doar că vă prefaceți, dar mai și învrăjbiți lumea slabă la capitolul intelect. Vă mai dați și patrioți, creștini, sunteți primii la pupat moaște, închiriați autocare gratis pentru enoriași, doar-doar vă vor asigura noi voturi pentru viitoarele alegeri. Altfel, nu vă pasă de ei nici cât negru sub unghie. Vă doare în cot. Dacă acei credincioși n-ar avea drept de vot, v-ați lepăda de ei cât ai bate din palme.

Voi, falșii creștini, vă rugați la moaște atunci când vreți să vă măriți capitalul electoral, și nici măcar nu stați la rând. Intrați primii, că doar așa era și pe vremea înaintașilor voștri din PCR – Pile, Cunoștințe, Relații. Dați autorizații fără să crâcniți, deși e pandemie de Covid în toată lumea și au murit din cauza ei peste două milioane de oameni, ca moaștele vindecătoare să fie purtate în alai prin orașe, vă mai și făliți ca neciopliții cu ele, când ele nu sunt un mijloc de laudă, ci de rugăciune pură, atât cât mai există în zilele noastre, fără cerințe stupide de înavuțire peste noapte.

Ce-ați făcut pentru creștinii acestei țări, în afară de a le arunca peste gard, din patru în patru ani, pachete cu orez, mălai, făină și ulei? Absolut nimic. Salarii mărite? Fals! N-a existat așa ceva. Ați deturnat banii destinați pentru infrastructura țării, v-ați burdușit conturile, v-ați construit vile de lux, iar pălmașilor voștri le-ați aruncat un rest de la o hârtie mototolită de 500 de lei: voi vă plimbați cu mașini de lux, ei – cu trenuri infecte, trase de locomotive din anii ’70 care se opresc în câmp.

- Advertisement -

Altfel, cu ce s-au mai ales? Că mai toți au cel puțin un membru din familie care lucrează în state din Occident, unde nu există moaște plimbate prin orașe, dar unde se muncește pe brânci. De-acolo vin banii în țară, nu din locurile de muncă pe care le-ați promis doar pe hârtie. Ce? I-ați plătit voi cumva pe români cu salarii de peste 1.000 de euro pe lună din 2012 până în 2019 și nu știm? Lăsați impostura de-o parte! Vă mai dați și mari patrioți, deși sunteți cei mai mari patrihoți din câți s-au pomenit până acum.

N-ați legat provinciile istorice prin construirea de autostrăzi sau de căi ferate de mare viteză. La acest capitol, cum se deplasează trenurile, cu 40 la oră, la fel e și patriotismul vostru.

Patrioții reali nu se dau în spectacol. Ei tac și fac: nemții, francezii, olandezii. Patrioții falși, așa ca voi, fac circ la televizor. La asta sunteți pe locul 1 în UE.

P. S. Sunteți înnebuniți după patrioții Sputnik? Zburați la Moscova, că de-acolo va avea grijă Putin de voi: să vă dea pensii de nici 200 de euro pe lună. Să nu cumva să-l întrebați de „speciale”, că vă dă o „specială” în Siberia pentru totdeauna!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

7 COMENTARII

  • Articolul este scris (șiii… SEMNAT!) de către CUNOSCUTUL (!) jurnalist CRISTIAN HUBALI!

   Desigur, TREBUIE să-i MULȚUMIM mai-ales lui GRIGORE CARTIANU, care a conceput și lansat acest ATÂT-de-NECESAR (!!!!!) ziar-„online”/”site” (alături de bunul său coleg/colaborator și prieten LAURENȚIU CIOCĂZANU!), ZIARISTII.COM!!!

   Darrr…, NU scrie el toate articolele, „noaptea-,-la-lumina-lumânării” – Sic! –, căci Grigore NU-i vreun țignit-narcisist/EGOCENTRIST, gen Vadim Tudor ori Adrian Păunescu: DIMPOTRIVĂ, este un DEMOCRAT și un ALTRUIST funciar/genuin, daaaaaaaaaaaa?!!!

   (Solicităm atenție-și-discernământ și celor care-l… ÎNJURĂ, NEvinovat fiind – ! –, pe conturile de „Facebook”, în/pe care sunt postate articolele acestea, scrise de către alți ziariști, membri sau colaboratori ai redacției!!!!!)

   • Așadar: FELICITĂRI, Cristian Hubali (pentru articol!) și Grigore Cartianu (pentru ZIARISTII.COM, așadar/IMPLICIT șiii… pentru redactorii și colaboratorii ALEȘI!)!!!

 1. Cine vrea o tarã ca afarã ? Derbeii ãstia de la AUR si abrutizatii care i-au votat ? Nuuuuuuuuuuuu.
  Eroare ! Ei vor ca la Moscova, Istanbul, Beijing. Ducã-se-ntr-acolo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -