Foștii șefi ai Poliției Locale Sector 1 și-au „tras” sporuri de 6.000 de lei pe lună! Clotilde Armand le ia banii înapoi. Paguba: 2 milioane de lei, în 2020, pentru ore suplimentare fictive

1
1326
Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1

Clotilde Armand, primărița Sectorului 1, a descoperit, în urma controalelor efectuate la instituțiile din subordine, că șefii Poliției Locale și-au pontat sute de ore suplimentare fictive pe perioada stării de urgență. În total, 300 de persoane au beneficiat de sistemul de fraudare prin care s-au împărțit circa 2.000.000 de lei doar în 2020.

Într-un interval de numai 7 luni, anul trecut, un șef de serviciu de la Poliția Locală “și-a tras” peste 40.000 de lei suplimentar (aproape 6.000 de lei/lună), pe lângă salariul de bază, fără să facă nimic, a dat exemplu Clotilde Armand.

Poliția Locală Sectorul 1 fusese transformată de fostul primar Daniel Tudorache într-o „armată” personală, cu care fila și intimida adversarii politici și nu numai. Exista un aparat de propagandă care se ocupa și de mediul online.

Prin aceeași instituție se derulau contracte dubioase cu firme apropiate de fostul primar.

Această continuă petrecere pe bani publici, într-o perioadă de maximă criză economică, sanitară și financiară a țării, arată și de ce era atât de fidelizată PSD-ului vechea administrație. După „căderea” lui Daniel Tudorache, unii șefi din Primărie au plecat direct la cabinetul de parlamentar al acestuia.

Clotilde Armand despre ce s-a întâmplat cu banii de la buget anul trecut, în Poliția Locală Sectorul 1

„Fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 și-a pontat anul trecut în perioada stării de urgență sute de ore suplimentare inutil.

Astfel, șefii Poliție Locale Sector 1 și-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toți acești polițiști erau apropiați de vechea administrație. Nimeni nu știe nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Acești polițiști aveau acordul fostei administrații și pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliția locală și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile.

Vă anunț că am decis împreună cu noul director al Poliției Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate și toți beneficiarii să înapoieze toți banii din perioada martie – septembrie 2020. Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală).

De asta a fost atât de importantă reorganizarea poliției locale. Vor zbura din funcție toți cei care n-au înțeles că nu merge cu poliția politică, cu toleranța față de mafia imobiliară sau orice ilegalitate. Continuăm!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here