Urlătoarea Moscovei. „Șoșoacă: De ce nu aducem medicamente din Rusia?! De ce aducem doar din Occident?!”

0
2313
Șoșoacă

Șuvoiul de aberații emise de Diana Iovanovici-Șoșoacă (AUR) în iureșul din „duminica revoluției fleșcăite” a atins, la un moment dat, problema medicamentelor și a vaccinurilor anti-Covid pe care România le aduce din străinătate. A fost un fel de autodenunț, prin care Senatoarea Urlătoare a confirmat că, la fel ca partidul pe care îl reprezintă, este purtătoarea intereselor Rusiei în România.

Când a fost sigură că „revoluția” ei e transmisă în direct de România TV, postul de propagandă care o promovează excesiv, Diana Șoșoacă l-a atacat pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, de la ușa încuiată și păzită de jandarmi a ministerului.

„Aducem medicamente scumpe din Occident, cum este acest medicament Pfizer, și nu suntem lăsați să aducem din Rusia„, a strecurat Șoșoacă în discursul ei.

Ceva mai târziu, Șoșoacă a intrat în direct la RTV, prin telefon. Ideea anterioară a fost dezvoltată: „De ce nu se aduc medicamente din Rusia? De ce nu se aduc vaccinuri din Rusia? Pentru că Rusia nu e în Uniunea Europeană? Da’ ce, China e în Uniunea Europeană? Și luăm medicamente din China, dar din Rusia nu sunt bune, pentru că nu se vrea! Pentru că nu se dorește să scăpăm de pandemie, de mascarada asta de pandemie!”

Senatoarea Urlătoare

Senatoarea Urlătoare a fost completată, pe aceeași idee, de o altă trompetă a propagandei ruse, Codruța Cerva: „Nu suntem un stat independent, suntem o colonie cu mai mulți stăpâni și fiecare face ce vrea cu noi!”.

Două cerve: Cerva și Șoșoacă

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here