Serviciile secrete occidentale știu în ce buncăr se află Putin! Tiranul rus va fi distrus dacă va ordona un atac nuclear

0
18187
Stânga sus: Vladimir Putin. Stânga jos: Arsen Avakov

Președintele criminal al Federației Ruse, Vladimir Putin, se ferește să folosească armele de distrugere în masă. Unul dintre motive este acela că serviciile speciale occidentale i-au descoperit buncărul. Anunțul a fost făcut la postul de televiziune Ukraina 24 de către fostul ministru de Interne din Ucraina, Arsen Avakov. Știrea a apărut ulterior pe site-ul publicației Segodnia (Astăzi).

Arsen Avakov: “A sunat cât se poate de clar că nu este un secret pentru serviciile occidentale unde se află Putin, în ce anume buncăr. Și nu trebuie gândit că nu există metode în cazul în care toate restricțiile sunt ridicate (iar utilizarea armelor nucleare presupune eliminarea restricțiilor), o lovitură direcționată în locul în care se găsește Putin personal”.

Un „bonus” deosebit pentru Ucraina îl reprezintă faptul că în interiorul Federației Ruse, ca în orice stat totalitar, există tulburări. Avakov aduce în discuție cazurile politicianului ultranaționalist Vladimir Jirinovski (fost vicepreședinte al Dumei de Stat, decedat la 6 aprilie) și “brațului armat” al lui Putin, Serghei Șoigu (ministrul al Apărării, despre care s-a scris că ar fi suferit un infarct masiv în luna martie, după ce a fost otrăvit la ordinul lui Putin).

Arsen Avakov: “Va fi ca și cu Jirinovski. Toată lumea a înțeles că acolo se întâmplă ceva, dar oficial cadavrul a fost scos două luni mai târziu. Vom urmări și acum ce se întâmplă acolo. Ceva i s-a întâmplat și lui Șoigu, dar deocamdată îi arată holograma și nu știm cu adevărat ce se va întâmpla în continuare. Acesta va fi și un bonus viitor pentru noi“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Expert: „Această armată rusă din Ucraina va dispărea în două luni. Vor avea nevoie de una nouă, care va fi de recruți, mai slab instruiți”

* Pilotul rus care a bombardat civili în Siria și Ucraina va fi judecat pentru crime de război, după ce a fost capturat în zona Cernihiv

* Dreptate în Vinerea Mare: ucrainenii i-au lichidat pe autorii atrocităților de la Bucea! Bonus: doi generali eliminați în Herson

* Ucraina demască fake-ul „întâlnirii” Putin – Șoigu: „Putin stă la televizor, iar Șoigu este montat pe videoclip”

Ucraina primește armele cerute: Franța livrează autotunuri Caesar și rachete antitanc Milan; Canada și Marea Britanie – tunuri grele; esticii – tancuri T-72 și avioane

Putin l-a avansat pe „măcelarul de la Bucea”: Azatbek Omurbekov, făcut colonel și trimis în Donbass

Înalt oficial militar american: Rusia a pierdut 25% din puterea de luptă inițială

Morți suspecte printre oligarhii ruși: acuzați de Putin de „trădare”, ei „se sinucid” după ce-și omoară familiile

Rusia o amenință pe Maia Sandu: „Va ajunge la groapa de gunoi a istoriei. Răspunsul nostru va fi dureros”. Motivul: Parlamentul Moldovei a interzis simbolurile agresiunii în Ucraina

Un comandant rus și-a trimis militarii să omoare civili în Dnipropetrovsk, deși acolo locuiesc fiicele sale din prima căsătorie. Anastasia și Viktoria nu vor să mai audă de teroristul lor tată

Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Garry Kasparov, atac la Novak Djokovici după ce sârbul a anunțat că susține participarea rușilor la Wimbledon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here