marți, mai 28, 2024
AcasăNewsȘerban Nicolae, la plecarea din PSD: “E ca și cum România l-ar...

Șerban Nicolae, la plecarea din PSD: “E ca și cum România l-ar fi scos pe Hagi din echipă la cererea adversarilor”

-

Bătaia pe ciolan în PSD atinge cote paroxistice acum, când se prevede un număr mult mai mic de mandate pentru viitorul Parlament. Rămas și el pe dinafară la împărțeala locurilor eligibile, senatorul Șerban Nicolae, unul dintre cei mai detestați parlamentari ai social-democraților, n-a putut suporta șocul și și-a dat demisia din partid.

Șerban Nicolae – care și-a început ascensiunea politică prin a fi șoferul sforarului Cătălin Voicu – s-a comparat, nici mai mult, nici mai puțin decât cu cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor!

Potrivit site-ului stiripesurse.ro, Șerban Nicolae a afirmat: „Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă. Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din ‘94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele“.

Șerban Nicolae e cunoscut în parlament pentru grobianismul său, pentru ferocitatea cu care susține cauza corupției și a corupților, pentru furia cu care a atacat legile justiției în regimul Dragnea.

- Advertisement -

Decembrie 2017. Șerban Nicolae către Cosette Chichirău: „Aveți mâncare între dinți. Sunteți atât de proastă! Am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal, acum ce să facem?“

În decembrie 2017, Șerban Nicolae a fost protagonistul unui dialog halucinant cu Cosette Chichirău, deputată PSD de Iași, într-un moment în care PSD-Dragnea era în plin asalt asupra legilor justiției. Dialogul s-a purtat în plenul Camerei Deputaților, iar Nicolae, confruntat cu propriile ticăloșii, a jignit-o incalificabil pe preopinenta sa.

Iată conversația dintre cei doi:

- Advertisement -

Șerban Nicolae: De ce nu vă dați demisia, dacă nu vă place procedura? De ce nu vă dați demisia și să spuneți că ați fost aleși pe o lege care încalcă procedura legislativă, ca atare, eu demisionez?

Cosette Chichirău: Trăim ca să nu mai furați voi, de aia trăim! Ați încercat cu OUG 13, nu v-a ieșit. V-ați întors în Parlament, același personaj, aceleași scopuri. Vrem doar dezbatere. Ei se enervează că nu i-am lăsat să-și treacă legea așa cum doresc. Doamne-ferește să se dezbată ceva! Cei de la PSD nu știu ce votează, domnule Munteanu (liderul de grup al PSD). Dacă nu ridicați dumneavoastră degetul, ei nu știu ce votează. Nu știu ce e în lege, nu știu ce amendament votează. Se ridică degetul și se votează ca să spălăm hoții, să-i scăpăm de justiție. (…) Nu avem procedură de urgență pentru autostrăzi, nu avem procedură de urgență pentru imunoglobulină, dar iată, avem procedură de urgență pentru hoți, pentru penali. Nu le este rușine absolut deloc! Nimeni nu știe ce votează, dar grupul infracțional organizat trebuie protejat, un grup infracțional organizat votează împreună.

Șerban Nicolae: Ăștia își pun întrebări unul la altul și apoi se laudă cât sunt de grozavi. Asta n-are nicio meserie, este o asistată social!

Chichirău: Hoții și penalii sunt aici (arătând spre Șerban Nicolae).

Șerban Nicolae: Doamnă, penală este mama de v-a făcut așa nesimțită!

Chichirău: Da, serios?

Șerban Nicolae: Absolut!

Chichirău: Hai, mai spuneți-mi, ce lege votăm aici, care sunt prevederile cele mai importante din această lege și ce căutați aici, că sunteți senator?

Șerban Nicolae: Dumneavoastră cine sunteți?

Chichirău: Eu sunt deputat USR de Iași.

Șerban Nicolae: Nu s-ar spune! Dar leafa aia mărită de Guvernul PSD e bună, nu? E bună leafa mărită și toate drepturile! Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți atât de nesimțită?

Chichirău: Cum adică, un deputat cu 700 de amendamente nu muncește?

Șerban Nicolae: Care sunt alea 700 de amendamente, doamnă? L-ați semnat pe vreunul, l-ați citit pe vreunul? Nu vă hliziți fasolea aia inutilă la mine! Pe cuvânt, aveți mâncare între dinți, mâncarea aia de deputat.

Chichirău: Domnul zice că am mâncarea între dinți. Nu cred! Eu mă spăl pe dinți, totul e OK. El mă insultă, dar nu este o problemă pentru mine, că domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul lui infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă! De ce nu faceți o plângere penală? Ia, scrieți o plângere penală! Vorbiți cu un coleg alfabetizat și faceți o plângere penală. De ce nu căutați un coleg alfabetizat care să vă scrie o plângere penală la adresa mea, pentru ce am furat eu. Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. De ce nu faceți asta? Căutați un coleg care a terminat două clase, care să vă scrie o plâgere penală la adresa mea, dacă eu am furat.

Chichirău: Dumneavoastră sunteți șofer la grupul infracțional organizat!

Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, încât este incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi când am fost șofer!

Chichirău: V-am văzut în poze.

Șerban Nicolae: Poze? CV-ul meu este în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal, acum ce să facem?

Chichirău: Furați România bucată cu bucată, ăsta este CV-ul dumneavoastră!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Asta are tupeu ca toti horfasii,de fapt!!Auzi,frate,ce pierdere pentru tara!!!Asta se crede Hagi,nici mai mult nici mai putin..ori tupeu,ori mai degraba sarit de pe fix,de luat in camasa de forta pe sus!Brrr!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -