miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMoravuriSenatorul "Botniță" le scoate ochii ziariștilor: V-am dat bani, ingraților! Și voi...

Senatorul „Botniță” le scoate ochii ziariștilor: V-am dat bani, ingraților! Și voi mă criticați pentru o „p…ă în c…r”…

-

La două zile după ce a spus că „toți” reporterii a reditați la PSD „o să primească o p…ă în c…r”, senatorul Lucian Romașcanu, zis și „senatorul «Botniță»” (după ce și-a dat jos masca de protecție într-o conferință de presă, zicând că e „botniță” și „căluș”), a comis o nouă mârlănie. O dublă mârlănie!

După derapajul de limbaj grav de vineri, Romașcanu recidivează. Într-o postare pe Facebook, el face două gafe majore:

  1. dă de înțeles că reacția presei față „p…a în c…r” de vineri a fost exagerată, iar el e o biată victimă nevinovată;

2. le amintește jurnaliștilor că PSD și el personal au mărit cu 10 milioane de euro (de la 40 la 50), în Parlament, suma alocată de Guvern pentru susținerea presei, sub formă de publicitate guvernamentală.

„Prea multă lume a ridicat piatra… Dacă 10% dintre cei care și-au exprimat blamul ar face ceea ce predică, lumea ar arăta altfel. De ce, totuși, nu arată altfel?”, scrie Romașcanu, cu subînțelesuri obscure.

- Advertisement -

Și tot el continuă, într-un post-scriptum: „Ceea ce fac e din convingere, inclusiv legea de mai jos. O public ca minimă dovadă a respectuiui meu pentru presă. E prima oară când o menționez, nu-mi datorează nimeni nimic”.

Pentru ca aluzia să fie clară, senatorul „Botniță” publică un link către un articol din Pagina de Media, publicat pe 14 iulie, cu titlul: „Schimbări majore în Ordonanța bani pentru presă: încă 10 milioane în plus. Prețuri mai mari pentru TV, dar și pentru online. Campania, prelungită”.

Legea cu care Romașcanu scoate ochii presei mărește suma alocată presei de la 40 de milioane de euro inclusiv TVA la 40 de milioane de euro + TVA. PSD-iștii și aliații lor au votat această creștere financiară pentru mass-media.

- Advertisement -

Romașcanu a avut vineri o ieșire nervoasă incalificabilă, la începutul conferinței de presă de la PSD. Nemulțumit că jurnaliștii nu au intrat în sală, preferând să stea afară pentru declarații la finalul Comitetului Executiv al PSD (CEx), senatorul „Botniță” a spus: „O să primească o p… în c… toți”. Nu știa că microfoanele televiziunilor erau pornite…

La scurt timp, Marcel Ciolacu a anunțat că l-a suspendat pe Romașcanu din funcția de purtător de cuvânt al PSD. Este însă o decizie de ochii lumii; cei doi sunt prieteni foarte buni, venind împreună de pe „feuda PSD Buzău”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Mașinăria de falsificat semnături a PSD. „Ne cam doare degetul” / „Să le pun motor la cur, la mâini?

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. De 30 de ani presa castiga din cancanurile oferite de mafia pcr-isto securista care s-a metamorfozat in mafie de calibru dupa ce-a furat resursele tarii dupa ’89 fara scrupule. Presa a oferit minciuni bine ticluite pentru apararea mafiei si jumatati sau doar firimituri de adevaruri chipurile in lupta contra mafiei. Oamenii care consuma aceasta presa se lasa TOTI pacaliti si lucrurile merg TOT in favoarea mafiei care, ce-i drept, contine o factiune pro-occidentala, dar care, mai degraba, joaca la doua capete, noi, visatori ai civilizarii Romaniei, nebazandu-ne temeinic pe aceasta factiune. Putem fi oricand tradati in sperantele noastre. Deci presa prospera din iluziile sectoarelor de populatie imbrobodite de articole si declaratii care nu rezolva nimic de 30 de ani!!! Politicienii se urasc, se injura, injura presa oponentilor, dar natia ramane pagubita per total prin stagnare in ura, promiscuitate si prea putin progres spre democratie autentica, disciplina administrativa, economica si judiciara. Prea putin s-a realizat in 30 de ani. Barfa, in schimb, a facut mereu cap de afis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -