Mugetul unui marginalizat în PSD: „Lașilor! Ați hulit foștii lideri curajoși ai acestui partid! Îmi vine să urlu, nu alta!”

1
2711
Codrin Ștefănescu

Urlă frustrarea în Codrin Ștefănescu! Fostul secretar general al PSD a asistat neputincios la prăbușirea idealurilor sale de escroc profesionist. Unde e „lupta cu statul paralel”? Unde sunt linșajele de altădată, cu ținte din justiție? Unde sunt înjurăturile groase, de esență rusească, la adresa Occidentului? 

Furia lui Codrin Ștefănescu, care a dat în clocot pe Facebook după Congresul PSD, a fost alimentată de „trădările” unor colegi de partid în care el avea încredere. Inclusiv fosta lui colegă de PRM, Lia Olguța Vasilescu, a făcut o piruetă și l-a luat în brațe pe Marcel Ciolacu, abandonându-l pe cel ce urma să-i devină fin, Liviu Dragnea!

Codrin Ștefănescu este unul dintre PSD-iștii care s-au îmbogățit din tranzacții imobiliare scandaloase, prin jefuirea patrimoniului de stat. El a devenit milionar în euro vânzând proprietăți care au ajuns în posesia lui printr-o schemă infracțională care ar trebui să-l arunce-n pușcărie ca pe idolii lui, Adrian Năstase și Liviu Dragnea.

Codrin Ștefănescu pe Facebook (22 august)

„Lașilor! Ați aprobat toate aberațiile, v-ați călcat în picioare toate dezideratele, ați hulit foștii lideri curajoși ai acestui partid, v-ați delimitat de trecutul PSD și ați jignit iremediabil milioane de votanți! Ați anulat lupta noastră pentru drepturi și libertăți, ați aprobat abuzurile înfiorătoare ale anilor trecuți. L-ați pupat pe Grindeanu, l-ați pupat pe Ciolacu, deși pe la colțuri urlați în pumni de furie și jenă! Începând de azi, Klaus are și PSD-ul lui! Cu voia voastră și cu votul vostru! Și când mă gândesc pe câți dintre voi am apărat când nimeni nu îndrăznea să o facă! Îmi vine să urlu, nu alta!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Mașinăria de falsificat semnături a PSD. „Ne cam doare degetul” / „Să le pun motor la cur, la mâini?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here